رئیس اتحادیه دستگاههای مخابراتی به مردم هشدار داد؛ از قبول گارانتیهای تقلبی که گوشیهای تلفن همراه که به نامههای مختلف داده میشود، خودداری کنند. غلامحسین کریمی میگوید: «در حال حاضر برخی شرکتهای مجاز واردکننده گوشیهای آیفون چون که ادعای واردات رسمی دارند، اقدام به صدور کارت گارانتی غیرمجاز برای کالاهایی به مراتب بیشتر از تعداد واردات رسمی خود میکنند.»
رئیس اتحادیه دستگاههای مخابراتی توضیح میدهد: «برای مثال، یکی از شرکتها 4 هزار گوشی آیفون وارد کرده بود، اما 100 هزار کارت گارانتی برای گوشیهای قاچاق صادر کرد که این کارتها به نام گارانتی اینتر (گارانتی اینترنشنال، بینالمللی برای پوشش کالای قاچاق) صادر شده است »
کریمی همچنین بر لزوم فرهنگسازی و آگاهسازی مردم نسبت به داشتن گارانتی معتبر گوشی تاکید کرد و گفت: «هنگام خرید حتما باید فاکتور رسمی کددار از فروشنده دریافت شود و نام گارانتی معتبر در آن قید شود. همچنین مردم از قبول گارانتیهای تقلبی که به نام اینتر به مردم داده میشوند، خودداری کنند.
به گفته کریمی در خصوص گوشیهایی که دارای گارانتی هستند، به طور طبیعی در مدت زمان گارانتی فرد نباید هزینهای جهت تعمیر گوشی خود پرداخت کند. البته در این زمینه شرایطی نیز وجود دارد. به عنوان مثال اگر دستگاهی داخل آب افتاده یا ضربه خورده باشد، گارانتی آن ابطال میشود.
رئیس اتحادیه تجهیزات مخابراتی ادامه داد: «گاهی نیز ممکن است مدت زمان گارانتی به پایان رسیده باشد یا گوشی فاقد گارانتی باشد که در این موارد لازم است میان سرویسدهنده و سرویسگیرنده توافقات لازم پیش از انجام کار صورت بگیرد. از سوی دیگر ضروری است مردم از حقوق خود آگاه شوند تا بتوانند شرایط بهتری را تجربه کنند.»
نظر شما چیست؟