اینجا، همان جایی است که "سانجی ورا"، یکی از مدیران ارشد مایکروسافت وارد عمل میشود. او تمام فرایند ارتباط بین کاربران و محصولات و فراتر از آن تعداد زیادی از شرکا (فروشندگان نرمافزارهای مستقل، توسعه دهندگان، OEM/ODMها) را زیرنظر دارد. "تلاش برای درک بهتر تجربه کاربر از چند سال پیش در اینتل آغاز شد." او در جریان مصاحبهای در IFA ابراز کرد. "و در این مدت از دهها هزار کاربر در مورد نوع کارهایی که با کامپیوترهای خود انجام میدهند سئوال شد."
کاهش نقاط ضعف و انتقادی
در این روش که بطور مداوم و پیوسته در حال انجام است اینتل مجبور شده است که با شرکای خود برای شناسایی نقاط ضعف همکاری کند و در صدد کاهش و رفع آنها اقدام کند. دو چیزی که بیشتر از هر چیزی باعث آزار کاربران میشود سیمها و رمزهای عبور هستند. ورا"گفت: "کاربران هر روز چند دقیقهای را بابت این مسئله تلف میکنند." اگر این مقدار را در طی چند سال حساب کنیم میبینیم که مقدار بسیار زیادی میشود.
تلاش برای پیدا کردن راه حل اینکه چه کار متفاوتی میتوان انجام داد، همانطور که "ورا" به آن اشاره کرد، یعنی آنکه برای یک بار هم که شده جاهطلبیهای تجاری اینتل و شرکایش با کاربران یکی شده است. یکی از تازهترین این موارد ویندوز نفرینشده 8 بود، جایی که اینتل به اشتباه تصمیم گرفت نحوه کار کاربران با سیستمعامل را بعد از سالها تغییر دهد، مثلا استفاده از صفحه نمایش لمسی یا حذف دکمه شروع (Start Menu)، چیزی که میلیونها کاربر به آن علاقه داشتند.
نگاه "ورا" به این انتقاد از زاویه دیگری است. او تأکید میکند این مسئله بستگی به نوع کاربری دارد مثلا دستگاههای قابل تبدیل موجود در بازار به این مدل صفحه نمایش نیاز دارند.
فناوریهایی نظیر صفحه نمایش بیسیم، داکینگ و برق مورد استفاده در سالیان اخیر پیشرفتهای چشمگیری داشته است. بخشی از آن مربوط به توان مصرفی کامپیوترها میشود ولی در بعضی موارد مربوط به زمینههایی است که اینتل و شرکا در آن سرمایهگذاری کردهاند.
به گفته ورا اینتل و ردموند با هم همکاری نزدیکی داشتهاند تا بتوانند تمام فناوریهای جدید را در ویندوز 10 گرد آورند. "ما از ابتدای شروع پروژه ویندوز 10 با آنها همکاری داشتهایم."
از بکارگیری سیستم ورود امن بنام Windows Hello با استفاده از فناوری True Key کمپانی اینتل تا کار بر روی Continuum، هر دو شرکت با قویتر کردن ارتباطات خود سعی کردهاند تا تجربه کاربر از سیستمعامل ویندوز 10 را بهبود بخشند.
شارژ بیسیم
طبق برنامه کاری که شرکت برای فناوری بیسیم در نظر گرفته، شگفتی بعدی مربوط به سیستم شارژ بیسیم است که با رونق دریافت کنندههای 20 وات سال آینده به بازار معرفی میشود. ورا تأیید کرد این سیستم قرار است از سال آینده در لپتاپ مورد استفاده قرار بگیرد، هرچند که تغییر وزن و هزینه خیلی قابل توجه نخواهد بود.
برای رسیدن به توان 20 وات هنوز راه زیادی در پیش است، به طور مثال اپل مکبوک (Apple MacBook) حدود 29 وات توان مصرف میکند یا دل ایکس پی اس سیزده (Dell XPS 13) که یکی از کوچکترین اولترابوکهای بازار است 45 وات توان مصرف میکند.
اما این کل ماجرا نیست. وقتی کاربران از سیستمهای خود استفاده میکنند؛ مسلما میخواهند که راحتتر و بهتر با یکدیگر در ارتباط باشند. به همین دلیل فناوری جدید اینتل بنام "ریل سنس" (Real Sense) بکار میآید. این فناوری کمک میکند تا از منابع در دسترس CPU و GPU روی پردازندههای اینتل استفاده بهتری شود و رابطهای کاربری بهتر، همکاری فوقالعاده و حتی تجربه بهتر در بازی برای کاربر فراهم شود. مثلا اینتل با الکترونیک آرتس (Electronic Arts) وارد همکاری شد تا امکان اسکن کردن صورت و اشیاء را فراهم کند و به کاربری که پشت سیستم نشسته اجازه دهد تا اشیاء واقعی و فیزیکی را وارد دنیای دیجیتال کند. همچنین برای دوربین "ریل سنس" با "ریزر" (Razer) تیم مشترک تشکیل دادند.
رشد سریع
در بعد وسیعتر باید به تعداد روزافزون کامپیوتر اشاره کرد که باعث میشود تعداد فعل و انفعالاتی که در آن اتفاق میافتد رشد قابل ملاحظهای داشته باشد. فرق نمیکند که این فعل و انفعالات بین دستگاهها باشد، بین دستگاه و انسان باشد یا حتی بین دستگاه و محیط پیرامون.
و این یعنی درآمد بیشتر برای اینتل و شرکا. به گفته یکی از صاحبنظران این رشته، کامپیوتر و مسائل مربوط به آن تماما در مورد داده میباشد و جابجا شدن یک بیت (bit) یعنی سود مالی برای اینتل.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟