طبق آمار مدت زمانیکه یک انسان میانسال در طول روز جلوی کامپیوتر یا با گوشی تلفن همراه و یا تبلت خود صرف میکند، ۵ ساعت و ۴۶ دقیقه است. در دنیای امروز بیشتر انسانها وقت خود را در حال کار با اینترنت میگذارنند. پس بهتر است چند راهکار و حقه بلد باشیم تا شاید بتوانیم از تجربه وبگردی لذت بیشتری ببریم.
۱ - آخرین تبی را که به اشتباه بستید دوباره باز کنید
در سیستمعامل مک از Command+Shift+T و در سیستمعامل ویندوز از Control+Shift+T استفاده کنید. این کلیدها هم در کروم و هم در فایرفاکس کار میکنند. شاید این دستور زمانیکه در حال مقایسه چندین قیمت مربوط به یک کالا هستید و به اشتباه پنجره را میبندید خیلی به کارتان بیاید.
۲ - پنجرههای Incongnito را باز کنید تا همزمان از دو حساب گوگل استفاده کنید
به گفته مایکروسافت در سال 2011؛ یک فرد معمولی در آمریکا سه ایمیل باز کرده بوده که احتمال دارد این آمار بالا رفته باشد. چند سال قبل؛ گوگل این امکان را فراهم کرد که با تنها یک نام کاربری بتوان به تمام محصولات گوگل دسترسی داشت. یعنی اینکه شما میتوانید با تنها یک نام کاربری از جیمیل؛ Hangouts؛ یوتیوب و دراپ استفاده کنید. حالا اگر حساب یوتیوب و جیمیل شما روی دو آدرس ایمیل مختلف باشند چه اتفاقی میافتد؟ به جای اینکه از آن محیط خارج شوید، کافی است با استفاه از پنجره Incognito در هر دو حساب کاربری و بطور همزمان حضور داشته باشد. با استفاده از مسیر میانبر Command+Shift+N استفاده کنید تا یک پنجره جدید در کروم و یا یک پنجره خصوصی در سافاری و یا فایرفاکس باز شود.
۳ - از برنامههای مدیریت رمزعبور استفاده کنید تا هر بار احتیاج به تایپ نداشته باشید
برنامههایی مانند LastPass و Mitro که کلمات عبور را مدیریت میکنند بهترین راه برای حفظ زمان و جلوگیری از بههم ریختن اعصاب هستند. این برنامهها بصورت پلاگین برای مرورگرهای فایرفاکس و کروم کار میکنند. برای کار با آنها کافی است تا وارد برنامههایی مانند جیمیل شوید؛ برنامه از شما سئوال میکند که اگر مایل باشید کلمه عبور را برای استفادههای بعدی ذخیره کند. از ویژگیهای آنها امکان کار بر روی چند کامپیوتر است یعنی اینکه شما میتوانید هم در خانه و هم در محل کار از اینگونه برنامهها استفاده کنید و دیگر نیازی به تایپ مجدد ندارید. کمپانیها میتوانند اکانتی برای خود شرکت تنظیم کنند تا تمام کلمات عبور در اختیار کمپانی باشد و دسترسی به آنها از طریق پلاگینی خواهد بود که به شبکه امنیت بیشتری اضافه میکند.
۴ - از فانکشن جستجوی :site استفاده کنید تا با جستوجوی یک دامنه خاص صفحه گمشده خود را پیدا کنید
تا حالا حتما برای شما اتفاق افتاده که در محل کار خود بعد از کلی جستجو در یک سایت توانسته باشید چیز جالبی پیدا کنید که بخواهید با دیگران به اشتراک بگذارید. بعد از آن باز هم میتوانید با مراجعه به همان سایت و دنبال کردن مسیر آن به صفحه موردنظر دسنرسی پیدا کنید. از عملگر site:website.com در باکس جستجوی گوگل استفاده کنید تا گوگل فقط همان سایتی را که مدنظر شما است نمایش دهد. میتوانید از کلیدواژه برای کم کردن دایره جستجو استفاده کنید.
۵ - در کروم یکی از نامهای بوکمارک را پاک کنید تا فقط یک آیکون نشان داده شود
آیا لیست بوکمارک مرورگر شما خیلی شلوغ است؟ روی یکی از بوکمارکها کلیک راست کنید؛ ادیت را انتخاب کنید؛ نام بوکمارک را پاک کنید و خالی بگذارید و سپس ذخیره کنید. در اینحالت چیزی که باقی میماند معمولا لوگوی سایت است. اگر در نوار مربوط به بوکمارک به فضای بیشتری احتیاج دارید از پوشهها استفاده کنید.
۶ - با Adblock تبلیغات را فیلتر کنید
آیا از تبلیغات زیادی که در صفحات سایتهای مورد علاقهتان وجود دارد خسته شدهاید؟ پلاگین Adblock را دانلود کنید تا تبلیغات داخل صفحات مرورگرها را فیلتر کنید. حتی محصولات آمادهای وجود دارد که روی شبکه تبلیغات را بلاک میکند و خیال شما را از دست آنها راحت میکند.
۷ - ماوس را روی لینکها نگه دارید و در گوشه پایین سمت چپ مقصد را ببینید
بسادگی میتوانید ماوس را روی لینک موردنظر ببرید و سپس به گوشه پایین سمت چپ نگاهز بیاندازید تا ببینید که آن لینک شما را به کجا میبرد. این کار برای وبگردی در محیط کار و خلاص شدن از دست وبسایتهای NSFW ایده خوبی است.
۸ - زمانیکه روی یک لینک کلیک میکنید، دکمه Command را نگه دارید تا در یک صفحه جدید باز شود
حتما پیش آمده که خواسته باشید لینکی را در یک صفحه جدید باز کنید ولی مطمئن نباشید که آیا این چنین میشود یا نه. در سیستمعامل مک دکمه Command و در سیستمعامل ویندوز Control را نگه دارید تا لینک در صفحه جدید باز شود. حتی میتوانید ماوس را طوری تنظیم کنید تا زمان کلیک کردن روی لینک نتیجه کار یکی باشد.
۹ - کلمه یا اصطلاحی که میخواهید در گوگل جستجو کنید را هایلایت و سپس با کلیک راست Search in Google را انتخاب کنید
هر کلمه یا اصطلاحی که نیاز دارید را هایلایت کرده و با کلیک راست گزینه Search in Google را انتخاب کنید. به راحتی میبینید که در صفحه جدید نتایج جستجو نمایش داده میشود و به این ترتیب شما چند کلیک صرفهجویی میکنید.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟