یکی از استادان دانشگاه ایالتی آریزونا به نام جکان تانگا، که در ماموریتهای فضایی ایالات متحده و کانادا نیز مشارکت داشته است، در کنفرانس عصر جدید فضايی دانشگاه MIT بیان کرد: «مریخ نزدیکترین مقصد بعدی ما است. این سیاره امکانپذیرترین مقصد برای اقامتهای بلند مدت است.»
استارتآپ کیگان فیتزپاتریک، RedWorks یک سیستم چاپ سه بعدی را طراحی کرده است که از خاک مریخ برای بنای ساختمانها، جادهها و سایر زیرساختهایی که میتواند به حفظ حیات انسان کمک کند استفاده خواهد کرد. کرک پاتریک به فست کامپونی گفت: «شرکتهای بسیار زیادی هستند که روی پرتاب ماهوارهها و بردن انسان به فضا تمرکز کردهاند، اما یک موضوع مهم که خیلی به آن پرداخته نشده است، زیرساختهایی است که برای ساکن شدن در یک سیاره دیگر به آن نیاز است.»
ایده کرک پاتریک به واسطه موضوع چالشبرانگیز مطرح شده از طرف ناسا که از مردم دعوت کرده بود تا در طراحی، توسعه و ساخت محل سکونت برای اکتشافات نقاط دور دست فضا با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی مشارکت کنند شکل گرفت. گروه او از مجموعهای از متخصصان زمین شناسی، متخصصان چاپ سه بعدی و طراحان تشکیل شده است که همگی باور دارند میتوان به راه حلی دست یافت تا به کمک فناوریهای پیش ساخته به مشکلات بزرگی مثل زندگی در فضا فائق آمد.
RedWorks تنها مجموعهای نیست که قصد دارد زندگی ما در مریخ را امکانپذیر کند، سازمانهای دیگری مثل بوئینگ، ویرجین گلکتیک، اسپیس اکس، لاکهد مارتین و بلو اوریجین نیز همگی با این فناوریهای جديد درگیر هستند تا راه سفر به فضا را تسهیل کنند. در حقيقت، سازمان عصر جدید فضايی بیش از هزار شرکت فضایی خصوصی را شناسایی کرده است و انتظار میرود طی یک دهه آینده این تعداد به ده هزار برسد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟