گوگل برای ساده‌ترین مسائل هم راه‌حل دارد
۱۷ سرویس گوگل که از وجودشان بی‌خبریم!
همه ما از ابداعات و نوآوری‌های گوگل شنیده‌ایم: خودروهای خودران؛ لنزهای برخورد هوشمند؛ بالن‌های اینترنتی و بسیاری موارد دیگر. در حالی‌که خیلی از این محصولات و سرویس‌ها فوق‌العاده به‌نظر می‌رسند؛ اما امکان استفاده از آن‌‌ها برای خیلی از انسان‌ها هنوز فراهم نشده است. اما این شرکت دارای محصولات متعدد دیگری است که اتفاقا بسیار هم کاربردی هستند ولی کسی تا به‌حال چیزی از آن‌ها نشنیده است.

به‌عنوان مثال؛ آیا می‌دانستید که گوگل دارای یک کتابخانه عظیم از فونت‌های رایگان است؟ در ادامه نگاهی داریم به برخی از سرویس‌های گوگل که کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند یا این‌که اصلا به آن‌ها توجهی نشده است.

مطلب پیشنهادی

چرا گوگل اصلا جای خوبی برای کار کردن نیست؟
رویای کار در گوگل؛ بهشتی که واقعیت ندارد

"گوگل کیپ" که یک اپلیکیشن یادآوری‌کننده است و روی هر دو پلتفرم دسکتاپ‌ها و اسمارت‌فون‌ها کار می‌کند.

آیا می دانستید که می‌توانید روی گوگل؛ تایمر تنظیم کنید؟ با این کار وقتی زمان چیزی برسد به شما هشدار داده می‌شود. کافی است در گوگل بعد از کلمه "timer" هر زمانی که مدنظر دارید را تایپ کنید.

با google.com/sky و به‌کمک تصاویر ماهواره ناسا؛ Sloan Digital Sky Survey و تلسکوپ هابل به کاوشگری در دوردست‌ترین نقاط جهان هستی بپردازید.

اگر دوست دارید ببینید که کلمات در گذر زمان چه تغییراتی می‌کنند، از ابزار جالب گوگل به‌نام Google Books nGram Viewer استفاده کنید. به‌کمک آن می‌توانید هر کلمه‌ای را در 5.2 میلیون کتابی که بین سال‌های 1500 تا 2008 میلادی منتشر شده‌اند از نظر نوع استفاده در جملات و تغییراتی که با گذشت زمان در آن‌ها به‌وجود آمده؛ جستجو کنید.

وقتی با اعداد بزرگ سروکار دارید، اذیت می‌شوید؟ نمی‌دانید چطور خوانده می‌شوند؟ نگران نباشید. گوگل در این زمینه هم کمک می‌کند. به‌عنوان مثال عبارت "english=" را بعد از یک عدد ۱۲ رقمی در گوگل تایپ کنید تا به‌شما بگوید که چگونه باید آن را بخوانید.

در Google Translate یا مترجم گوگل از قابلیت "Manual" استفاده کنید تا قادر به کشیدن کاراکترها یا علامت‌ها باشید.

به‌طور مشابه؛ ابزار Google Input به کاربر این امکان را می‌دهد تا بدون دانلود هیچ‌گونه کیبورد خاصی قادر به تایپ ۸۰ زبان مختلف باشد.

در صورت تمایل از زیباترین فونت‌های موجود به‌طور رایگان استفاده کنید. (Google.com/fonts)

ابزار Google Scholar به شما کمک می‌کند تا به‌راحتی اطلاعات موردنظرتان را در مجلات و مقالات تخصصی جستجو کنید.

با استفاده از Google Art Project اطلاعات فرهنگی خود را بالا ببرید و بهترین و با کیفیت‌ترین عکس‌های هنری را از بزرگ‌ترین و شناخته شده‌ترین موزه‌های جهان مشاهده کنید.

گوگل مانند یک "Digital Cheat Sheet" برای بازاریابان است و داده‌ها و اطلاعات خود را از بخش‌های مختلف صنایع به‌دست می‌آورد.

دوست دارید بدانید که در هر لحظه افراد مختلف دنیا به چه چیزهایی بیشتر اهمیت می‌دهند و توجه می‌کنند؟ امکان Google Trends به شما کلماتی که روزانه بیشترین تعداد جستجو را دارند؛ نشان می‌دهد.

حتی می‌توانید ببینید که کلمات جستجو شده مختلف در طول زمان چه تغییراتی کرده‌اند.

قابلیت Google Express به کاربر این امکان را می‌دهد که سفارش‌های غذا؛ وسایل الکترونیکی؛ کتاب و مواردی از این دست را در همان روز ثبت سفارش تحویل بگیرد. این سرویس در حال حاضر بیشتر از 90 درصد مناطق آمریکا را تحت پوشش دارد.

ویجت Google Sound Search درست به‌مانند Shazam عمل می‌کند تا بتوانید آهنگ‌هایی را که می‌شنوید؛ بشناسید. حتی در صورت تمایل به خرید قطعات موسیقی شما را به گوگل پلی‌استور لینک می‌کند.

گوگل مجموعه‌ای از صداهای حیوانات را در اختیار دارد. برای دسترسی به آن‌ها کافی است "animal sounds" یا نام یک حیوان خاص را تایپ کنید.

اپلیکیشن Gboard که برای پلتفرم آیفون نوشته شده قابلیت جستجوی گوگل را مستقیما داخل کیبورد جا می‌دهد تا کاربر نیازی به جابه‌جایی بین اپ‌های مختلف نداشته باشد.

اگر در یافتن یک خیریه قابل اطمینان مشکل دارید و نمی‌توانید به‌راحتی اعتماد کنید؛ اپلیکیشن Google's One Today برای شما نوشته شده است. این اپ خیریه‌های مختلف را نمایش می‌دهد؛‌ توضیح مختصری در مورد هر کدام از آن‌ها ارائه می‌دهد و به شما نحوه کمک کردن را نشان می‌دهد.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟