با 1 میلیون تومان چه گوشی بخریم؟
راهنمای خرید بهترین گوشی‌های 800 تا 1 میلیون (مهر 96)
اگر بودجه‌ای در حدود 800 تا 1 میلیون تومان را برای خرید گوشی اختصاصی داده‌اید، برای انتخاب نهایی و قطعی خود عجولانه عمل نکنید. در این بازه قیمتی تقریبا گوشی‌های باکیفیت متعددی وجود دارد که می‌توانید خریداری کنید. با سایت شبکه همراه باشید.

مقدمه

اگر سری مقالات راهنمای خرید ما را دنبال کرده باشید، می‌دانید که پیش از این در دو مقاله:
 "راهنمای خرید بهترین گوشی‌های زیر 500 هزار تومان (شهریور 96)"

و "راهنمای خرید بهترین گوشی‌های 500 تا 800 تومان (مهر 96)"

بهترین اسمارتفون‌هایی را معرفی کردیم که شما با بودجه‌ای مابین 100 تا 800 هزار تومان قادر به خرید آن‌ها هستید.

اما اگر بودجه شما به 1 میلیون تومان برسد، باز هم گزینه‌های خرید جدیدتر و بهتری پیش رویتان قرار می‌گیرند. در ادامه این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین گوشی‌هایی بپردازیم که با بودجه 800 تا 1 میلیون تومان قادر به خرید آن‌ها هستید. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم با سایت شبکه همراه و راهنمای خرید اختصاصی ما همراه باشید.

میزو ام 3 نوت (Meizu M3 Note): قیمت در حدود 830 هزار تومان

گوشی هوشمند میزو ام 3 نوت یکی از بهترین اسمارتفون‌هایی است که با بودجه‌ای در حدود 800 تومان قادر به خریدش خواهید بود. این گوشی از تراشه هلیو پی 10 مدیاتک با پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای بهره می‌برد. رم آن 3 گیگابایتی است و حافظه داخلی دستگاه 32 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی اطلاعات را در اختیارتان قرار می‌دهد. صفحه نمایش 5.5 اینچی فول اچ‌دی، دوربین اصلی 18 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی و باتری قدرتمند 4100 میلی آمپر ساعتی هم از دیگر ویژگی‌های این اسمارتفون 830 تومانی به شمار می‌روند. ضمنا این اسمارتفون از وجود اسکنر انگشت هم بهره می‌برد.

مطلب پیشنهادی

راهنمای خرید بهترین گوشی‌های زیر 500 هزار تومان (شهریور 96)

گلکسی جی 7 پرایم سامسونگ (Samsung Galaxy J7 Prime): قیمت در حدود 890 هزار تومان

گلکسی جی 7 پرایم هم با قیمتی در حدود 890 هزار تومان یکی از بهترین گزینه‌های خرید پیش رویتان خواهد بود. این گوشی از اسکنر انگشت بهره می‌برد و صفحه نمایشی 5.5 اینچی با وضوح تصویر فول اچ‌دی دارد. پردازنده مرکزی آن هشت هسته‌ای است و رم دستگاه 3 گیگابایتی خواهد بود. ضمنا این گوشی از حافظه داخلی 16 گیگابایتی بهره می‌برد. از دیگر مشخصات فنی آن باید به دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی و باتری 3300 میلی آمپر ساعتی اشاره کنیم.

مطلب پیشنهادی

راهنمای خرید بهترین گوشی‌های 500 تا 800 تومان (مهر 96)

گلکسی جی 5 پرو سامسونگ (Samsung Galaxy J5 Pro): قیمت در حدود 920 هزار تومان

اگر از علاقمندان به ضبط عکس‌های سلفی هستید، گلکسی جی 5 پرو یکی از بهترین اسمارتفون‌هایی است که با بودجه 800 تا 1 میلیون تومان قادر به خریدش خواهید بود. این اسمارتفون به پردازنده هشت هسته‌ای و رم 2 گیگابایتی تجهیز شده و حافظه داخلی 16 گیگابایتی را ارائه می‌کند. صفحه نمایش 5.5 اینچی این گوشی وضوح تصویر اچ‌دی دارد و دوربین اصلی و سلفی آن هر دو از سنسوری 13 مگاپیکسلی و قدرتمند تشکیل شده‌اند. ضمنا باتری دستگاه هم ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعتی را ارائه خواهد کرد. بار دیگر اشاره می‌کنیم که گلکسی جی 5 پرو سامسونگ بیشتر برای افرادی مناسب‌تر است که به دنبال کیفیت دوربین سلفی و عکسبرداری سلفی هستند.

مطلب پیشنهادی

راهنمای خرید بهترین گوشی‌های 1 تا 1.3 میلیون (مهر 96)
با بودجه 1.3 میلیونی چه گوشی بخریم؟

هوآوی پی 10 لایت (Huawei P10 Lite): قیمت در حدود 940 هزار تومان

گوشی هوشمند هوآوی پی 10 لایت هم می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌های خرید پیش رویتان باشد. این گوشی از اسکنر انگشت بهره می‌برد و پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد. رم آن 4 گیگابایتی بوده و حافظه داخلی دستگاه 32 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی اطلاعات را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. صفحه نمایش 5.2 اینچی فول اچ‌دی، دوربین اصلی 12 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی و باتری 300 میلی آمپر ساعتی هم از دیگر مشخصات فنی این اسمارتفون به شمار می‌روند.

مطلب پیشنهادی

راهنمای خرید بهترین گوشی با قیمت 1.3 تا 1.5 میلیون (مهر 96)

اکسپریا ام 5 سونی (Sony Xperia M5): قیمت در حدود 950 هزار تومان

با صرف هزینه‌ای در حدود 950 هزار تومان می‌توانید گوشی اکسپریا ام 5 سونی را هم خریداری کنید که یک گوشی باکیفیت است. پردازنده مرکزی آن هشت هسته‌ای بوده و رم دستگاه ظرفیت 3 گیگابایتی دارد. حافظه داخلی گوشی هم 16 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی را در اختیارتان قرار می‌دهد. صفحه نمایش 5 اینچی فول اچ‌دی، دوربین اصلی 21.5 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی و باتری 2600 میلی آمپر ساعتی هم از دیگر ویژگی‌های اکسپریا ام 5 سونی محسوب می‌شوند.

مطلب پیشنهادی

راهنمای خرید بهترین گوشی 1.5 تا 1.7 میلیون تومانی (آبان 96)

شیائومی می نوت (Xiaomi Mi Note): قیمت در حدود 980،000 تومان

شیائومی می نوت یک فبلت اندرویدی قدرتمند و بسیار زیباست. این گوشی از تراشه اسنپدراگون 801 با پردازنده مرکزی چهار هسته‌ای بهره می‌برد. رم آن 3 گیگابایتی بوده و حافظه داخلی دستگاه 64 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی اطلاعات را در اختیارتان قرار خواهد داد. صفحه نمایش 5.7 اینچی فول اچ‌دی، دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 4 مگاپیکسلی و باتری 3000 میلی آمپر ساعتی برخی از اصلی‌ترین ویژگی‌های شیائومی می نوت را نشان می‌دهند.

مطلب پیشنهادی

راهنمای خرید بهترین گوشی 1.7 تا 2 میلیون تومان (آبان 96)

ال‌جی جی 4 (LG G4): قیمت در حدود 1 میلیون تومان

گوشی هوشمند ال‌جی جی 4 هم بدون تردید می‌تواند یکی دیگر از بهترین انتخاب‌هایتان باشد. این گوشی از تراشه اسنپدراگون 808 با پردازنده مرکزی شش هسته‌ای بهره می‌برد و رم آن ظرفیت 3 گیگابایتی دارد. ال‌جی جی 4 پرچمدار سال 2015 شرکت ال‌جی است، بنابراین از نظر کیفیت محصولی برتر خواهد بود. صفحه نمایش آن 5.5 اینچی بوده و وضوح تصویر QHD را ارائه می‌کند. دوربین اصلی 16 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی و باتری 3000 میلی آمپر ساعتی هم سایر مشخصات فنی این محصول را در بر می‌گیرند.

مطلب پیشنهادی

راهنمای خرید بهترین گوشی 2 تا 2.5 میلیون تومان (آبان 96)

اکسپریا ایکس ای 1 سونی (Sony Xperia XA1): قیمت در حدود 1 میلیون تومان

آخرین گوشی هوشمند که در لیست بهترین های ما جای دارد، اکسپریا ایکس ای 1 سونی است. این محصول از پردازنده هشت هسته‌ای و رم 3 گیگابایتی بهره‌مند است. حافظه داخلی آن 32 گیگابایتی بوده و دوربین اصلی و سلفی آن به ترتیب از سنسورهایی 23 و 8 مگاپیکسلی تشکیل شده‌اند. صفحه نمایش اکسپریا ایکس ای سونی 5 اینچی بوده و وضوح تصویر اچ‌دی را ارائه می‌کند. باتری این اسمارتفون هم ظرفیت 2300 میلی آمپر ساعتی دارد که چندان ظرفیت بالایی محسوب نمی‌شود.

کلام آخر

بنابراین اگر بودجه‌ای در حدود 800 تا 1 میلیون تومان دارید، خرید اسمارتفون‌های فوق می‌تواند برایتان گزینه مناسبی باشد. مطمئنا به غیر این گوشی‌هایی که نام بردیم، محصولات دیگری هم هستند که می‌توانند با توجه به نیاز شما انتخاب مناسبی برایتان باشند. همیشه در نظر داشته باشید که یک گوشی خوب با توجه به نیازها و انتظارهای شما از آن مشخص می‌شود. 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟