در این مقاله با بعضی از مجموعه نرم افزارهای ضروری 2019 که باید بعد از خرید لپ تاپ روی آن نصب کنید، آشنا خواهید شد. این نرم افزارها تجربه شما را به مراحل بالاتری از تجربه کاربر انتقال خواهند داد.
1. مایکروسافت آفیس Microsoft Office
مایکروسافت آفیس مجموعهای از تمام نرم افزارهای ضروری است که دیر یا زود به آنها نیاز پیدا میکنید. این مجموعه نرم افزاری شامل برخی از نمونههای زیر است که به صورت پک تهیه شدهاند و هر سال نسخه جدیدتری ارائه میدهد، پک 2019 شامل موارد زیر به صورت پیشرفتهتر است:
- مایکروسافت ورد: نرم افزاری که برای انواع تایپ و نامه نگاری تقریبا مورد نیاز تمام افراد است. در هر شغلی که باشید دیر یا زود به این نرم افزار نیاز پیدا خواهید کرد.
- مایکروسافت اکسل: سادهترین کاربرد این نرم افزار دادن قابلیت برنامه ریزی و نظم دادن به حجم انبوهی از اطلاعات است.
- مایکروسافت پرزنتیشن/ پاور پوینت: تقریبا دانشجو، استاد یا کارمندی وجود ندارد که در بخشی از دوره کاری خود ارائه نداشته باشد. مایکروسافت پرزنتیشن/ پاور پوینت امکان پرزنت کردن یا ارائه اطلاعات کنفرانس، سمینار یا هر نوع جلسهای را به شما خواهد داد.
2. آنتی ویروس، بزرگترین عامل محافظت از لپ تاپ شما
دنیای امروز اطلاعات، دنیای انواع ویروسهایی است که وارد شدنشان به سیستم شما بسیار آسان است و از بین بردنشان معمولا اصلا آسان نیست. به همین دلیل هم بهتر است به شعار پیشگیری بهتر از درمان متعهد بمانید و قبل از اینکه سیستم عامل لپ تاپتان آلوده شود، نسبت به نصب آنتی ویروس و خرید آن جدیت به خرج دهید. متاسفانه این روزها آنتی ویروسهای غیر اورجینال زیاد شدهاند و همین مسئله هم سیستم عامل کامپیوتر را چه اندروید باشد، چه ios، چه لینوکس و چه مایکروسافت دچار ریسک میکند. به همین دلیل خرید و نصب آنتی ویروس لایسنس دار اهمیت بسیار بالایی دارد. شاید در مرحله اول مجبور شوید هزینه بیشتری برای خرید این آنتی ویروس بپردازید، اما در طولانی مدت شما را از سایر هزینههای جانبی تعمیر لپ تاپ بی نیاز خواهد کرد؛ بنابراین سرمایه گذاری طولانی مدت خوبی خواهد بود.
3. Microsoft to do
چه شاغل باشید و چه نباشید، در هر صورت همیشه کارهایی هست یا باید برای خودتان درست کنید که انجامشان دهید. این کارها قبلا با استفاده از Wunderlist انجام میشد و افراد میتوانستند به راحتی وظایفشان را مدیریت کنند. این روزها بهترین قسمتهای wunderlist وارد نرم افزار مایکروسافت تو دو (لیست انجام وظایف مایکروسافت) شده است. به همین دلیل wunderlist کمکم از دور خارج میشود و جایش را به to do خواهد داد.
اگر دوست دارید برای انجام کارهایتان یادآور یا reminder بگذارید، ساعت و روز مشخص کنید و دهها روش دیگر طبقه بندی را با هم به کار ببرید، از نصب این نرم افزار غافل نشوید.
4. VLC player، تماشای راحت فیلمها
از دیگر نرم افزارهایی که نصب آن روی لپ تاپ شما اهمیت بالایی دارد، نرم افزار وی ال سی پلیر VLC Player است. این نرم به راحتی هر فایلی را باز میکند و به زیبایی نشانش خواهد داد. ممکن است بگویید خود ویندوز، مدیا پلیر Media Player را ارائه داده است، پس چه احتیاجی به نصب یک نرم افزار دیگر است؟
جواب شما این است که مدیا پلیر نسبت به پخش بعضی فرمتها کارایی ندارد، در حالی که وی ال سی کارایی لازم را دارد. اما اگر تنها به استفاده از این نرم افزار قانع نشدید، میتوانید با بهترین مدیا پلیرها برای ویندوز نیز آشنا شوید.
5. فتوشاپ در خدمت تصاویر
نرم افزارهای ادیت عکس این روزها همه جا هستند، از اپلیکیشنهای اختصاصی تلفن همراه گرفته تا تبلت و لپ تاپ. بهترین گزینه برای ادیت عکس به صورت حرفهای و غیر حرفهای روی لپ تاپ، نرم افزار Adobe Photoshop است. این نرم افزار البته اگر روی لپ تاپ معمولی و غیر حرفهای نصب شود، سرعت آن را به شدت پایین میآورد و کاربر را دچار دردسرهایی خواهد کرد. اما اگر کشش سیستم شما بالاست، فتوشاپ دروازه دنیای جدید و متنوع عکس و تصاویر را به رویتان باز خواهد کرد. دقت کنید که اگر نیازتان به فتوشاپ زیاد است، قبل از خرید لپ تاپ این مسئله را با فروشنده در میان بگذارید.
6. نرم افزار پی دی اف خوان
فایلهای پی دی اف PDF حاوی بخش زیادی از اطلاعات دنیای امروز هستند. بسته به اینکه بیشتر این فایلها را میخوانید یا باید ادیتشان کنید، دست به انتخاب نرم افزار مناسبتان بزنید. یکی از بهترین نرم افزارها برای خوانش نسخههای پی دی اف، نرم افزار Sumatra pdf است؛ اما این نسخه امکان ادیت را به شما نمیدهد. به همین دلیل بهتر است ابتدا نیازتان را برطرف کنید و بعد دست به انتخاب گزینه مناسب بزنید.
نظر شما چیست؟