اشتباهات مدیریت پیج اینستاگرام
اگر صفحه ای تجاری یا اینفلوئنسری را در اینستاگرام راه اندازی کرده اید و قصد دارید از این طریق کسب درآمد داشته باشید باید بدانید که کمی با قاعده و قانون طرف هستید و لازم است برای موفقیت به نکاتی توجه کنید. با این حال عده بسیاری با تصور این که در حال اجرای قوانین هستند اشتباهات رایجی را در مدیریت پیج اینستاگرام مرتکب می شوند که نه تنها سودی برایشان رقم نمی زند که حتی صفحه را با شکست مواجه می کند.
نمی دانید برای چه کسی محتوا تولید می کنید!
اگر در بازه زمانی کوتاهی ریزش فالوور ها یا تعامل آن ها را تجربه کرده اید باید بدانید که این اتفاق دو دلیل عمده دارد. بسیاری از صفحات تجاری برای کسب موفقیت روی افزایش فالوور با تبلیغات یا خرید فالوور خوب عمل می کنند اما ممکن است در مراحل بعدی آن به همان خوبی عمل نکنند.
فرقی نمی کند که بیزنس شما تا چه حد جدی و رسمی باشد. صفحه اینستاگرام شما باید حاوی محتوایی باشد که برای مخاطب جذاب باشد. اما این جذابیت برای آدم هایی از قشرهای مختلف معنای متفاوتی دارد. پیش از هر فعالیتی بایستی پرسونای خود را به خوبی شناسایی کنید. منظور این است که بدانید مخاطبان شما چه سن و سالی دارند؟ از کدام جنسیت و کدام قشر هستند؟ تفریحات دیگر آن ها چیست؟ هرچه اطلاعات دقیق تری از این جامعه کوچک داشته باشید بهتر می توانید تشخیص بدهید چطور کار کنید و چه نوع محتوایی را تولید کنید تا بیشترین استقبال را دریافت کنید.
در هشتگ گذاری افراط و تفریط می کنید!
هشتگ ها یک روش کلیدی برای افزایش دید و قابلیت کشف شما هستند. در یک پست اینستاگرام شما اجازه دارید حداکثر از سی هشتگ استفاده کنید و حتی با تکنیک هشتگ گذاری در کامنت اول این تعداد می تواند بیشتر هم بشود. بسیاری از افراد فکر می کنند باید از فرصتی که در اختیارشان قرار گرفته است بهترین استفاده را بکنند و هر چه می توانند هشتگ بزنند.
اما واقعیت این است که هشتگ های شما فقط نقش تعیین متن محتوای شما برای الگوریتم ها را دارند و البته پل کوتاهی برای مخاطبان. با تعداد زیاد هشتگ ها به خصوص هشتگ های غیرمرتبط فقط باعث می شوید الگوریتم ها عطای پست شما را به لقایشان بخشد و به اکسپلور نرسید.
توصیه می کنیم برای هر پست بین پنج تا نه هشتگ استفاده کنید. بیشتر از این می تواند به عنوان اسپم تلقی شود و شادوبن را در پی داشته باشد.
تعامل را فدای تعداد فالوور می کنید!
بسیاری از افراد فکر می کنند صرفا با داشتن تعداد بالای فالوور به هدف خودشان از اینستاگرام مارکتینگ رسیده اند. اما در واقع چیزی که برای الگوریتم های اینستاگرام اهمیت دارد میزان تعامل کاربران با صفحه شماست. در واقع الگوریتم های اینستاگرام نمی توانند ارزشمندی ویدیوها یا عکس های شما را درک کنند. حتی اگر بهترین و جذاب ترین فیلم سال را هم منتشر کرده باشید فرقی با کلیپ های ایرج جنتی برای اینستاگرام ندارد. اینستاگرام از روی تعامل کاربران تشخیص می دهد که شما چقدر موثر فعالیت می کنید.
تعامل شامل لایک، کامنت، ذخیره و فوروارد پست است. به خصوص اگر تعداد کامنت های شما بالا باشد بهترین سرنخ را به اینستاگرام داده اید.
اصلاح:
- بهتر است در تمام پست های خود فراخوان اقدام را درج کنید.
- تمام کامنت ها را پاسخ بدهید تا هم کاربران به درج نظر تشویق شوند و هم تعداد کامنت هایتان دوبرابر شود.
تعداد متناوب پست را فاصله های نامشخص منتشر می کنید!
بسیاری از افراد فکر می کنند که با انتشار یک جای تعداد زیادی پست رسالتشان را انجام داده اند. اما در واقع الگوریتم های اینستاگرام به تعداد پست های شما اهمیت زیادی نمی دهند. چیزی که واقعا برایشان اهمیت دارد این است که شما در فاصله های زمانی مشخص و به طور منظم این روند را طی کنید. به طور مثال اگر قرار است هفته ای یک پست هم بگذارید مشکلی نیست. اما همیشه در همان زمان پست را منتشر کنید. بدترین کاری که می توانید انجام بدهید این است که بدون نظم خاصی تعداد نامشخصی پست بگذارید. این راهی است که هرگز شما را به اکسپلور نمی رساند.
پست هایتان را در زمان اشتباه منتشر می کنید!
این مورد در گروی شناخت صحیح پرسونا است که پیش تر به آن اشاره کردیم. اگر به خوبی مخاطب خود را می شناسید باید تشخیص بدهید که اغلب آن ها چه ساعتی به اینستاگرام مراجعه می کنند. به طور مثال اگر قشر مخاطب شما گیمر ها هستند احتمالا انتشار پست در روز اصلا ایده خوبی نخواهد بود.
اگر شما پست را در ساعتی منتشر کنید که بیشتر فالوورهایتان در آن زمان آفلاین باشند، احتمالا با صدها حسابی که دنبال می کنند بعدها آن را در فیدشان گم می کنند و بازدید و تعامل پست هایتان کم خواهد شد.
به اینفلوئنسر اشتباهی تبلیغ می دهید!
یکی از رایج ترین اشتباهات در مدیریت پیج اینستاگرام سفارش تبلیغ به اینفلوئنسرهایی است که تعداد فالوور بالایی دارند. بی آن که ارتباطی به صفحه شما داشته باشند.
ممکن است این طور به نظر برسد که هرچه اینفلوئنسری مخاطبان بیشتری داشته باشد احتمالا تبلیغ دادن به آن ها برای شما مفید تر خواهد بود. درحالی که تجربه و آمار نشان می دهد که سرمایه گذاری روی مینی اینفلوئنسرهایی که فعالیت شان به برند شما مرتبط است تاثیر بسیار بیشتری از سرمایه گذاری روی یک اینفلوئنسر پرمخاطب دارد.
حسابتان بیزنسی نیست!
اگر صفحه تجاری شما بیزنسی نباشد حداقل چیزی که از دست می دهید Insight اینستاگرام است. در این قسمت آمار و اطلاعاتی مربووط به فعالیت کاربران در صفحه و میزان موفقیت هر پست در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید با توجه به آن ها روند آینده صفحه خود را تعیین کنید.
از برچسب های استوری استفاده نمی کنید!
برای این که به اینستاگرام نشان بدهید صفحه ای زنده و پویا دارید و همینطور توجه مخاطبانتان را به صفحه حفظ کنید بایستی به استوری ها توجه کنید. اینستاگرام رسانه ای است که دائم به روز رسانی می شود و در طی این به روز رسانی ها برچسب ها و ویژگی هایی به استوری اضافه می شود که می تواند آن را بسیار جذاب تر کند و باعث افزایش تعامل کاربران نیز بشود. بهتر است هرروز یک استوری بگذارید و نظرسنجی و پرسش و پاسخ و... انجام بدهید.
پست هایتان را به حال خود رها می کنید!
اگر از پستی از حساب شما چندان که باید استقبال نشده است در ابتدا باید علت آن را بفهمید. آیا تصویر کاور جذاب نبوده است؟ آیا کپشن شما چندان خوب نبوده است؟ آيا فراموش کرده اید فراخوان اقدام بگذارید؟ بهتر است پست را ویرایش کنید و مشکل را برطرف کنید.
حتی ممکن است پست خوبی را در زمان بدی مثلا در زمان پخش یک مسابقه فوتبال که عده زیادی سراغ اینستاگرام نمی روند منتشر کرده باشید. در هر صورت بایستی پست را دوباره در استوری معرفی کنید تا بازدید در خوری بگیرد.
نداشتن استراتژی
همانطور که برای رسیدن به هر مقصدی بایستی جاده ای را پیش بگیرید و نمی توانید به صورت تصادفی رانندگی کنید و بگویید می خواهم به دریا برسم، برای محقق کردن اهداف دیجیتال تان نیز نیاز به یک برنامه دقیق و مدون دارید.
بهتر است یک تقویم محتوایی ایجاد کنید و براساس موضوعات فعالیت و سیاست های برند و مناسب ها بدانید که قرار است در هر برهه روی چه مواردی کار کنید. از اینستاگرام دقیقا چه می خواهید و چطور قرار است به آن برسید. نداشتن استراتژی مهلک ترین ضربه ای است که می توانید به روش مدیریت پیج اینستاگرام خود وارد کنید.
منبع محتوا : https://tasagency.net/social/
نظر شما چیست؟