شما کدام مدل را دوست دارید؟
فولوکس واگن با چه خودروهایی وارد ایران می‌شود؟
فولکس واگن یکی از بزرگ‌ترین تولید‌کنندگان خودرو در جهان است. در حال حاضر، شرکت‌های بزرگی چون آئودی، پورشه، سئات، اشکودا، بنتلی و لامبورگینی زیر‌مجموعه‌های این خودروساز آلمانی هستند. اما چند ماهی است که بازار خودروی ایران برای سازندگان خودروی جهان بسیار جذاب شده است. حالا به‌نظر می‌رسد که فولکس واگن قرار است تا وارد صنعت خودروسازی ایران شود.

اما ورود فولکس واگن به عنوان شرکت مادر به بازار ایران، می‌تواند راه ورود خودروهای ساخت شرکت‌های زیرمجموعه به بازار کشورمان را هموار‌تر کند. در هشت ماه اول سال جاری میلادی، این شرکت در ناحیه آسیا-اقیانوسیه فروشی به میزان 2 میلیون و 700 هزار دستگاه را تجربه کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان از رشد 7 درصدی آن دارد.

مطلب پیشنهادی

فروش شرایطی خودروی رنو فلوئنس آغاز شد + قیمت نقد و اقساط

به گزارش سایت کار، این آمار و ارقام به معنی برنامه‌های بزرگ گروه فولکس‌واگن برای بازار این منطقه است. طبق اخبار منتشر شده، آن‌ها هم در حوزه تولید و هم در بخش واردات، به بازار کشور وارد می‌شوند. به نظر گروه صنعتی ماموت موفق به اخذ نمایندگی واردات یکی از بزرگترین خودروسازان دنیا شده است و برای تولید نیز شرکت کرمان موتور انتخاب شده است. در ادامه به بررسی محصولاتی خواهیم پرداخت که بیش از همه احتمال ورود و یا تولید آن­‌ها در ایران وجود دارد:

مدل تیگوان
باتوجه به حضور این شاسی‌بلند جمع‌وجور در چند نمایشگاه خودرویی داخلی در ماه‌های اخیر، می‌توان آن‌را از اصلی‌ترین گزینه‌های ورود به بازار کشورمان دانست. این مدل از ویژگی­‌هایی چون چالاکی، چسبندگی و پیمایش در مسیرهای صعب­‌العبور برخوردار است. در بازارهای جهانی علاوه‌­بر پیشرانه­‌های دیزلی، 3 پیشرانه بنزینی 4 سیلندر به ظرفیت 1.4، 1.8 و 2.0 لیتر برای این خودرو در نظر گرفته شده است. تیگوان در قوی‌ترین نسخه به پیشرانه دو لیتری مجهز به توربوشارژر با قدرت 200 اسب بخار مجهز است، که با مصرف سوخت باورنکردنی .55 لیتر در هر صدکیلومتر توانسته به‌عنوان یکی از کم­‌مصرف‌ترین خودروهای شهری مطرح شود.

ماهنامه شبکه: فولوکس واگن با چه گزینه‌هایی وارد ایران می‌شود؟

مدل پاسات

پاسات یکی دیگر از گزینه‌های اصلی ورود، درست مرکز سیبل بازار رقابتی سدان­‌های متوسط را نشانه رفته است. از مناسب‌ترین پیشرانه‌ها جهت ورود به بازار کشورمان می‌توان به نسخه 2.5 لیتری با قدرت 170 اسب‌بخار و نسخه 1.8 و 2.0 لیتری مجهز به توربوشارژر به ترتیب با قدرت 170 و 200 اسب‌بخار اشاره کرد. برروی این مدل‌ها جعبه­‌دنده­‌های دستی 5 سرعته و یا 6 سرعته اتوماتیک تعبیه می­‌شود.

ماهنامه شبکه: فولوکس واگن با چه گزینه‌هایی وارد ایران می‌شود؟

مدل جتا

یک سدان خانوادگی جمع‌وجور می‌تواند یکی دیگر از گزینه‌ها باشد. فولکس‌واگن جتا با فروش بیش از ۱۴ میلیون دستگاه از سال ۱۹۷۹، یکی از موفق‌ترین سدان‌های صنعت خودرو است. فولکس‌واگن در این مدل همچنان از پیشرانه­‌های بنزینی چهار سیلندر، شامل یک پیشرانه 2.0 و 2.5 لیتری تنفس طبیعی در کنار 3 نسخه 1.4، 1.8 و2.0 از نسل سوم پیشرانه­‌های توربوشارژر EA888 با قدرتی بین ۱۱۵ تا ۲۱۰ اسب‌بخار استفاده می‌کند. طراحی جدید جتا بر پایه پلت­فرم PQ35، یعنی همان پلت­فرمی است که دو نسل گذشته مدل‌های کامپکت فولکس‌واگن بر اساس آن ساخته شده‌اند، شکل گرفته است.

ماهنامه شبکه: فولوکس واگن با چه گزینه‌هایی وارد ایران می‌شود؟

مدل پولو

باتوجه به سابقه مونتاژ مدل گل، می‌توان انتظار داشت که خودرویی در همان سگمنت به بازار کشورمان برگردد و برروی خط تولید کرمان‌موتور قرار گیرد. فولکس‌واگن پولو یکی از پرفروش‌ترین مدل‌های شهری جمع­‌وجور در سطح جهان است که تاکنون نزدیک به ۱۴ میلیون دستگاه از آن ساخته شده است. فولکس‌واگن برای این مدل، پیشرانه‌های بهینه مختلفی را به صورت سه و چهار سیلندر درنظر گرفته است که قدرت آن­‌ها در بازه‌ای بین ۵۹ تا ۱۸۹ اسب‌بخار قرار می‌گیرد. نسل پنجم فولکس‌واگن پولو که از سال ۲۰۱۰ به بازار معرفی شده، در سه فرم ۳ در هاچ‌بک، ۵ در هاچ‌بک و ۴ در سدان ارائه می‌شود و در ساختار خود از پلت­فرم PQ25 گروه خودروسازی فولکس‌واگن استفاده می‌کند که با مدل‌هایی همچون آئودی A1 و سئات ایبزیا مشترک است.

ماهنامه شبکه: فولوکس واگن با چه گزینه‌هایی وارد ایران می‌شود؟

مدل آمئو

فولکس‌واگن با تنوع محصولاتی که دارد می‌تواند به تمام نیازها پاسخگو باشد، به خصوص در بخش خودروهای اقتصادی. یکی از گزینه‌های آن‌ها در این بخش که می‌تواند در ایران تولید شود، نخستین خودرو هندی‌تبار فولکس‌واگن، یعنی آمئو است که در حال حاضر به صورت انحصاری در بازار هند عرضه می‌شود. این سدان شهری جمع‌وجور از پیشرانه 1.2 لیتری با قدرت 74 اسب‌بخار و گشتاور 110 نیوتن‌متر بهره می‌برد و به کمک جعبه‌دنده 5 سرعته دستی، قدرت را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. طراحی نمای جلو زبانی شبیه به سایر محصولات فولکس واگن دارد اما صندوق عقب کوتاه و پهن یادآور تندر 90 است.

ماهنامه شبکه: فولوکس واگن با چه گزینه‌هایی وارد ایران می‌شود؟

 

=========================

شاید به این مطالب هم علاقه‌مند باشید:

 

 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟