این مطلب یکی از مقالات پرونده ویژه «4K» است. برای دانلود کل این پرونده ویژه اینجا کلیک کنید.
1- نمایشگر Dell مدل P2815Q
شرکت دل در سالیان اخیر نمایشگرهای فوقالعادهای را طراحی و به بازار عرضه کرده است. مدل 28 اینچی Ultra HD با پنل TN، نسبت تصویر 16:9 و وضوح 2160×3840 پیکسل (30 هرتز در ثانیه)، یکی از طرحهای خوش جلوهای است که در اختیار علاقهمندان این نوع از نمایشگرها قرار دارد. زمان تأخیر این نمایشگر 5 میلی ثانیه است و به دلیل چرخش 360 درجهای صفحه نمایش بر روی پایه، کاربر میتواند تصاویر و عکسهای بزرگ را با کیفیت هر چه بیشتر مشاهده کند. درگاههای HDMI/Mobile High-definition Link ،DisplayPort ،Mini-DisplayPort، چهار درگاه USB 3.0 و یک درگاه شارژ با 1 تا 1.5 آمپر، ورودیهای دیجیتالی این مدل 550 دلاری را تشکیل میدهند.
اطلاعات بیشتر
2- 32 اینچی ایسوس مدل PB287Q
در بخش طراحی و تولید نمایشگرهای LED و 4k، شرکت ایسوس هم از بزرگان این صنعت به شمار میرود که با عرضه مدل SWIFT PG278Q از سری ROG در نمایشگاه CES امسال، نظر کارشناسان را در زمینه نمایشگرهای فول اچیدی به خود جلب کرد. اما نمایشگر 32 اینچی مدل PQ321Q با تراکم 140 پیکسل در هر اینچ و قابلیت نمایش 8 میلیون پیکسل، به پنلی با فناوری IGZO LED مجهز است و دو HDMI 1.4، یک DisplayPort 1.2 ، ورودی صدا و جک 3.5 میلیمتری، هدفون درگاههای این نمایشگر حرفهای را تشکیل میدهند. پنل این محصول فقط 35 میلیمتر ضخامت دارد و به دو بلندگوی استریو با قدرت 2 وات مجهز شده است. قیمت این نمایشگر 32 اینچی 2300 دلار اعلام شده است.
اطلاعات بیشتر
3- اولترا اچدی شرکت NEC
همه ما شرکت NEC را با تلویزیونهای رنگی چند سال پیش شناختهایم. اما این شرکت سالیانی طولانی است که به تولید نمایشگرهای کامپیوتری با کیفیت برای کاربردهای حرفهای مشغول است. اما با ورود فناوری 4k به بخش تحقیق و توسعه شرکتهای سازنده، شرکت NEC هم برای عقب نماندن از قافله، تولید این نوع از نمایشگرها را در دستور کار خود قرار داده است. مدل EA244UHD با پنل 24 اینچی AH-IPS یکی از نمونههایی است که طراحی دلنشین و کلاسیکی دارد. نسبت تصویر این محصول 16:9 است تراکم 185 پیکسل در هر اینچ بهره میبرد. EA244UHD با 6 میلی ثانیه زمان تأخیر و زاویه دید 178 درجه، میتواند 1.07 میلیارد رنگ را به نمایش بگذارد. نرخ تازهسازی تصویر عمودی این محصول 30 تا 75 هرتز است و هنگام فعالیت 79 وات انرژی مصرف میکند. دو DisplayPort،یک درگاه HDMI ،HDMI/MHL، یک درگاه DVI-D و سه درگاه USB 3.0، درگاههای ارتباطی این محصول را تشکیل میدهند. این محصول با قیمت 1350 دلار به بازار عرضه شده است.
اطلاعات بیشتر
4- نمایشگر سامسونگ مدل U28D590D
نمایشگرهای سامسونگ نوستالوژی خاصی را برای کاربران ایرانی به همراه دارد. از زمان ورود کامپیوترهای پنتیوم 4، به مرور زمان، نمایشگرهای CRT و به دنبال آن LCD و LED، زینت بخش ویترین فروشگاههای کامپیوتری شدهاند. اما شرکت سامسونگ را باید به عنوان یکی از پایهگذاران اصلی طراحی و تولید نمایشگرهای 4k به شمار آورد. این شرکت تاکنون علاوه بر تولید، برای کاهش قیمت نمایشگرهای 4k نیز، تلاشهای زیادی کرده است که خوشبختانه به کاهش قابل قبول این نوع از نمایشگرها نیز انجامیده است. مدل 28 اینچی U28D590D سامسونگ با پنل TN، با بهرهگیری از درگاه DisplayPort 1.2 میتواند تصاویر را با نرخ تازهسازی تصویر 60 هرتز در ثانیه نمایش دهد. فناوری تصویر در تصویر ویرایش 2، مصرف انرژی 32 وات، درگاههای متعدد تصویری و زمان تأخیر یک میلی ثانیهای، این نمایشگر 550 دلاری را به یکی از گزینههای مناسب برای استفاده در سیستم ویژه بازی 4k تبدیل کرده است.
اطلاعات بیشتر
5- نمایشگر AOC مدل U2868pqu
AOC از شرکتهایی است که به صورت تخصصی به طراحی نمایشگر مشغول است. هرچند تاکنون نمونههای انگشت شماری از محصولات این برند خوشنام در بازارهای داخلی عرضه شده است، اما همان چند محصول خاص نیز کافی بود تا با استقبال کاربران ایرانی روبهرو شود. نمایشگر 28 اینچی مدل U2868pqu ای او سی به قدری ساده و شکیل طراحی شده است که شک نداریم در فهرست انتخابی شما قرار خواهد گرفت. این نمایشگر 4k،میتواند تصاویری در وضوح 2160×3840 پیکسل را با نرخ به روزآوری 60 هرتز در ثانیه نمایش دهد. تعبیه به دو بلندگوی 3 واتی استریو، ورودیهای D-Sub ،HDMI ،DP، دو درگاه USB 2.0، دو درگاه USB 3.0 و زمان تأخیر یک میلی ثانیهای، این نمایشگر 550 دلاری را به انتخابی شایسته برای طراحان، بازیکنندهها و متخصصان معماری تبدیل کرده است.
اطلاعات بیشتر
6- نمایشگر QHD الجی مدل 34UM95-P
سالیان سال است که کاربران ایرانی با نمایشگرهای شرکت الجی آشنایی کامل دارند. محصولات الجی و سامسونگ را میتوان در هر خانهای پیدا کرد. اما شرکت الجی هم به عرصه رقابت در زمینه نمایشگرهای 4k-2k پا گذاشته و تاکنون چند نمونه با کیفیت را تولید و عرضه کرده است. مدل 34UM95-P با اندازه 34 اینچ و نسبت تصویر 21:9 در گروه نمایشگرهای اولترا اچدی فوق عریض دستهبندی میشود و میتواند تصاویری با وضوح 1440×3440 را نمایش دهد. فناوری ساخت پنل این محصول IPS است و در بیشترین حالت فقط 56 وات انرژی مصرف میکند. دو درگاه ThunderBolt، دو HDMI،یک جک 3.5 میلیمتری هدفون و یک درگاه DisplayPort راههای ارتباطی این نمایشگر را با سیستم مهیا خواهند کرد. این محصول فوق عریض با قیمت هزار دلار در بازارهای جهانی عرضه شده است.
اطلاعات بیشتر
7- نمایشگر شارپ مدل PNK321
شرکت شارپ نیز از حرفهایهای محصولات تصویری، بهخصوص تلویزیون و نمایشگر است. این شرکت نیز پا به پای سازندگان مطرح، نمایشگر 4k مدل PNK321 با اندازه 32 اینچ را به علاقهمندان نمایشگرهای بزرگ عرضه کرده است. نور پس زمینه این محصول از نوع IGZO LED است و با نسبت تصویر 16:9خود، میتواند تا 1.07 میلیارد رنگ را تفکیک کند و نمایش دهد. زمان تأخیر 8 میلی ثانیه برای این محصول شرکت شارپ بسیار بالا است، اما باید اندازه و فناوری بهکار رفته در نمایشگر را نیز در مقدار زمانهای تأخیر در نظر داشت. دو بلندگوی استریو 2 واتی، ورودیهای کم تعداد HDMI و DP، دروازه ورودی سیگنالهای دیجیتالی پردازش شده کارت گرافیک محصول 3000 دلاری شرکت شارپ است.
اطلاعات بیشتر
ThinkVision؛ یک کامپیوتر یکپارچه 4K
جدا از نمایشگرهای 4K،کامپیوترهای یکپارچه (All-in-one) مجهز به صفحاتی با این تفکیکپذیری بالا نیز در حال پدیدار شدن هستند. یکی از نخستین نمونههای چنین محصولی که در نمایشگاه CES امسال رونمایی شد، مدل تینک ویژن شرکت لنوو است. این نمایشگر همهکاره حرفهای و هوشمند با مشخصات فوقالعاده، نظرکارشناسان حاضر در نمایشگاه را به خود جلب کرد. طراحی ارگونومیک این محصول بهگونهای است که طیف وسیعی از کاربری را شامل میشود. مشخصات سختافزاری این همهکاره لنوو شامل پردازنده تگرا انویدیا، 2 گیگابایت حافظه DDR3، 32 گیگابایت ذخیره ساز داخلی، 2 مگاپیکسل دوربین جلویی به عنوان وبکم، بلوتوث4، NFC و آندروئید 4.4 (کیتکت) بههمراه صفحه وضوخ کامل 2160×3840 پیکسل، قطعاً دوستداران یک همهکاره کم مصرف و پویا به همراه نمایشگر 4k را راضی خواهد کرد. گذرگاههای ارتباطی این محصول از راه درگاههای HDMI، DisplayPort و Ethernet است و با قیمت 1120 دلار در اختیار علاقهمندان قرار دارد.
اطلاعات بیشتر
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟