تازه‌های نشر در حوزه فناوری شبکه
دانلود کنید: Network+ راهنمای شبکه‌ها ویرایش هشتم
دنیای امروز به شدت به شبکه‌های کامپیوتری وابسته است و داشتن مهارت و دانش فنی در ارتباط با نصب، پیکربندی و عیب‌یابی شبکه‌های کامپیوتری به جای آن‌که یک تخصص باشد بیشتر یک نیاز است. از طرفی برای آن‌که بتوانید به عنوان یک کارشناس شبکه‌های کامپیوتری شغلی در یک شرکت یا سازمان برای خود دست و پا کنید به مدرک معتبری نیاز دارید. داشتن مدرک Network+ یکی از اهرم‌های موفقیت در این زمینه است. جین اندروز و تامارا دین دو کارشناس برجسته شبکه‌های کامپیوتری چند سال قبل کتاب راهنمای شبکه‌ها را تالیف کردند. میزان استقبال از این کتاب به اندازه‌ای زیاد بود که این دو کارشناس و نویسنده برجسته تصمیم گرفتند در سال 2018 هشتمین ویرایش این کتاب را با متمرکز شدن روی مباحث روز دنیای فناوری تالیف کنند. کتابی که به‌طور کامل مواردی که برای موفقیت در امتحان CompTIA's Network+ N10-007 به آن نیاز دارید را پوشش داده است.

نام کتاب: Network+ راهنمای شبکه ها ویرایش هشتم (Network+ Guide to Networks, 8th Edition)

ناشر: Cengage Learning

نویسندگان: جین اندروز، جیل غرب، تامارا دین (Jean Andrews, Jill West, Tamara Dean)

سال انتشار:  2018

شابک: 13: 9781337569330

تعداد صفحات: 816 صفحه

شرح مختصری از کتاب

این کتاب به‌طور کامل مباحثی همچون پروتکل‌ها، توپولوژی‌ها، سخت‌افزارها، طراحی شبکه، امنیت و عیب‌یابی را بررسی کرده است. در این کتاب با پروژه‌های مبتنی بر مجازی‌سازی و نحوه کار با طیف گسترده‌ای از سخت‌افزارها، نرم‌افزارها، سیستم‌عامل‌ها و تعامل دستگاه‌ها با یکدیگر آشنا خواهید شد. فصل اول کتاب توضیح کاملی در ارتباط با شبکه‌های کامپیوتری، هفت لایه‌ای که در مدل مرجع OSI وجود دارد و شیوه خطایابی شبکه‌های کامپیوتری را بررسی کرده است.

در فصل دوم با مباحث مربوط به زیرساخت شبکه، روال‌های عملیاتی و مدیریت تغییرات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آشنا می‌شوید. در فصل سوم با مفاهیم مربوط به آدرس‌دهی در شبکه‌ها، مک آدرس‌ها، آدرس‌های آی‌پی، سامانه نام دامنه و... آشنا می‌شوید. در فصل چهارم با پروتکل‌های شبکه و مسیریابی آشنا می‌شوید. این فصل پروتکل‌های مرکزی TCP/IP را به شما نشان داده و به بررسی این موضوع می‌پردازد که روترها چگونه کار می‌کنند. در ادامه به شما نشان می‌دهد که چطور می‌توانید از ابزارهای کاربردی برای خطایابی مسیریابی استفاده کنید. فصل پنجم به شما یاد می‌دهد که داده‌ها چطور انتقال پیدا می‌کنند، پهنای باند چیست، مولتی‌پلکسیم یا همان تسهیم به چه معنا است، مباحث فیزیکی مرتبط با کابل‌ها و استانداردهای مربوط به کابل کواکسیال، کابل‌های شبکه، فیبر نوری، مزایا و معایب کابل‌ها و همچنین نحوه خطایابای کابل‌ها را به شما نشان می‌دهد. در فصل ششم با مباحث مربوط به شبکه‌های بی‌سیم آشنا می‌شوید. این فصل ضمن آن‌که نحوه مدیریت کانال‌ها و آنتن‌ها را بررسی کرده، در ارتباط با استانداردهای بی‌سیم و پروتکل‌هایی که در صنعت اینترنت اشیا به کار گرفته می‌شود اطلاعات جالبی در اختیارتان قرار می‌دهد. در ادامه مباحث مربوط به برقراری امنیت شبکه‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد.

در فصل هفتم با مبحث مجازی‌سازی و محاسبات ابری آشنا خواهید شد. این فصل به شما نشان می‌دهد که شبکه‌های نرم‌افزار محور، مجازی‌سازی عملکردهای شبکه، محاسبات ابری، پروتکل‌های رمزگذاری، دسترسی از راه دور و شبکه‌های خصوصی مجازی چه مفاهیمی هستند و چطور عملکرد سازمان‌ها را بهبود می‌بخشند. در فصل هشتم با مفاهیم مربوط به VLAN یا همان شبکه‌های مجازی خصوصی محلی و زیرشبکه‌ها آشنا می‌شوید. در فصل نهم، با مفهوم مدیریت ریسک شبکه‌ها آشنا می‌شوید. این فصل به شما نشان می‌دهد ریسک‌ها را چطور مدیریت کرده، چطور از دارایی‌های سازمانی محافظت کرده و چطور می‌توانید خط‌مشی‌های امنیتی را تعریف کنید. فصل دهم یاد می‌دهد در زمان طراحی شبکه‌ها چطور می‌توانید امنیت را به شکل اصولی به کار ببرید. این فصل ضمن آن‌که مباحث مربوط به دیوارهای آتش، سامانه‌های تشخیص و پیشگیری از نفوذ را بررسی کرده، به شما نشان می‌دهد چطور می‌توانید سوییچ‌ها را مدیریت کرده و چطور می‌توانید از فناوری‌های کنترل دسترسی استفاده کنید. در انتهای این فصل نیز با نحوه پیاده‌سازی استانداردهای WPA/WPA2 در ارتباط با شبکه‌های وای‌فای آشنا می‌شوید.

در فصل یازدهم با مبحث بازیابی و بهبود عملکرد شبکه‌ها آشنا می‌شوید. در نهایت فصل دوازدهم اختصاص به شبکه‌های WAN یا همان شبکه‌های گسترده دارد. در این فصل ضمن آشنایی با فناوری‌های موجود در WAN با شبکه‌های بی‌سیم WAN که شبکه‌های سلولی و ماهواره‌ای را شامل می‌شوند آشنا خواهید شد. در مجموع باید بگوییم این کتاب به بهترین شکل دانش لازم در ارتباط با شبکه‌های کامپیوتری را در اختیارتان قرار می‌دهد. برای دانلود این کتاب به این آدرس مراجعه کنید.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟