راهنمای خرید تبلت
16/09/1395 - 10:15
چگونه برای کودکان یک تبلت مناسب انتخاب کنیم
اگر قصد دارید که یک تبلت مناسب و خوب را برای کودک خود خریداری کنید، باید به نکات و مسائل خاصی توجه داشته باشید، در غیر این صورت ممکن است بنا به دلایل مختلفی از خرید خود پشیمان شوید. در این مقاله به معیارهای اشاره می‌کنیم که پیش از خرید تبلت برای کودکتان باید در نظر گرفته شوند. با سایت شبکه همراه باشید.

آمار فروش تبلت‌ها نشان می‌دهد که بخش عظیمی از این محصولات با هدف استفاده کودکان و نونهالان خریداری می‌شود. به بیان دیگر کودکان و نونهالان یکی از اصلی‌ترین طرفداران تبلت‌ها هستند. یک تبلت به راحتی می‌تواند کودک شما را سرگرم کند. اگر از جنبه‌های پزشکی و روان‌شناختی موضوع صرف نظر کنیم، خرید تبلت برای کودکان روشی بسیار کارآمد به منظور سرگرم کردن آن‌ها به شمار می‌رود. اما چگونه می‌توانیم یک تبلت مناسب را برای کودک خود انتخاب کنیم؟

مطلب پیشنهادی

معرفی قدرتمندترین اسمارت‌فون‌های کنونی سامسونگ + عکس
پرچمداران فعلی سامسونگ را بشناسید!

انتخاب یک تبلت مناسب برای کودکان و نونهالان یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های والدین امروزی است. همواره در نظر داشته باشید که برای انتخاب یک گوشی یا تبلت مناسب باید به نیازها و انتظارات خود توجه داشته باشید. این قانون در قبال انتخاب یک تبلت مناسب برای فرزندان هم صدق می‌کند. در این مقاله قصد داریم به معیارهایی اشاره کنیم که پیش از خرید تبلت برای فرزندتان باید آن‌ها را در نظر بگیرید. با سایت شبکه همراه باشید.

قانون اول: به دنبال تبلت رده بالا یا به اصطلاح پرچمدار نباشید!

قانون اولی که توصیه می‌کنیم در انتخاب یک تبلت مناسب برای کودک خود به آن توجه کنید مربوط به عدم خرید یک تبت رده بالا یا اصطلاحا پرچمدار می‌شود. بدون تردید کودک کم سن و سال شما قصد ندارد که یک نرم افزار مهندسی را در تبلت ویندوزی خود اجرا کند! هدف و نیاز او در تماشای کارتون، فیلم و انجام بازی‌های ساده خلاصه می‌شود. همچنین در نظر داشته باشید که به احتمال زیاد کودک شما چندان به مسئله محافظت و نگهداری خوب از تبلت اهمیت نمی‌دهد، بنابراین ممکن است هر آن تبلتی که خریداری کرده‌اید بنا به هر دلیلی توسط فرزندتان نابود شود! پس در قدم اول خرید تبلت‌های رده بالا و پرچمدار را فراموش کنید و به دنبال تبلتی باشید که با نیازهای فرزندتان سازگاری داشته باشد.

قانون دوم: لزوما به دنبال تبلت برندهای معتبر نباشید!

بدون تردید کودک شما چندان اهمیتی به برند تولید کننده تبلت نمی‌دهد. اگر او قصد مراقبت از تبلت را نداشته باشد، تفاوتی ندارد که یک آیپد اپل برای او خریداری کرده باشید یا یک تبلت چینی! بنابراین صرفا به دنبال خرید تبلت‌هایی نباشید که توسط برندهای معتبری همچون اپل، سامسونگ، سونی و ... تولید شده باشند. یک تبلت چینی و با کیفیت هم می‌تواند نیازهای کودک شما را برطرف کند. البته شکی در این موضوع وجود ندارد که خرید تبلت تولید شده توسط یک برند معتبر، کیفیت و بازده بهتری نسبت به یک تبلت چینی و معمولی خواهد داشت اما بحث اصلی در این است که کودک شما تا چه اندازه به این مسئله اهمیت می‌دهد!؟

قانون سوم: به کیفیت صفحه نمایش تبلت دقت کنید

یکی از اصلی‌ترین استفاده‌هایی که فرزند شما از تبلت می‌کند مربوط به تماشای کارتون، ویدیو و فیلم است. در این شرایط کیفیت صفحه نمایش نقش بسیار مهمی در جلب رضایت کودک ایفا می‌کند. همچنین با کیفیت بودن صفحه نمایش منجر به کاهش ریسک آسیب دیدگی چشم فرزند عزیزتان هم می‌شود. بنابراین، در حین انتخاب یک تبلت برای کودک خود حتما به کیفیت صفحه نمایش آن دقت کنید. در نظر داشته باشید که اغلب تبلت‌های چینی از صفحه نمایش بی‌کیفیتی بهره می‌برند، پس در انتخاب خود کمال دقت را به خرج دهید.

قانون چهارم: به قدرت پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی دقت کنید

درست است که خرید یک تبلت رده بالا یا پرچمدار برای کودک شما انتخاب مناسبی نیست، اما این موضوع به آن معنا نخواهد بود که یک تبلت بسیار ضعیف و غیرکارآمد را برای فرزندتان خریداری کنید. بدون تردید یکی دیگر از نیازهای اصلی کودک شما مربوط به اجرای بازی‌های جذاب در تبلت می‌شود. اگر تبلتی که انتخاب و خریداری کرده‌اید از پس اجرای بازی‌های مورد علاقه فرزندتان بر نیاید، دچار دردسر خواهید شد. بنابراین در انتخاب یک تبلت مناسب برای کودکتان حتما به قدرت پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی آن دقت کنید. باز هم اشاره می‌کنیم که نیازی به خرید تبلت رده بالا وجود ندارد! انتخاب یک تبلت مجهز به یک تراشه میان رده نظیر تراشه اسنپدراگون سری 600 یا حتی 400 نیازهای فرزندتان را برطرف می‌کند.

قانون پنجم: به پشتیبانی از قابلیت مکالمه تبلت دقت کنید

در حین خرید یک تبلت برای فرزندتان به قابلیت برقراری تماس و پشتیبانی آن از مکالمه دقت کنید. توصیه می‌کنیم که تا حد امکان تبلتی برای کودکتان خریداری کنید که از قابلیت مکالمه و برقراری تماس پشتیبانی کند، در غیر این صورت ممکن است فرزندتان پس از مدتی مدعی شود که تبلت وی از برقراری تماس تلفنی و مکالمه پشتیبانی نمی‌کند و به همین دلیل نیازمند در اختیار داشتن یک گوشی هوشمند است! در اینجاست که شما ملزم به پرداخت هزینه دو چندان خواهید شد!

قانون ششم: به دوربین تبلت دقت کنید!

تبلت‌ها در مجموع گجت‌هایی هستند که دوربین چندان قدرتمندی را به همراه ندارد. در سمت مقابل تجربه نشان داده که اغلب کودکان علاقمند دوربین و عکسبرداری با استفاده از تبلت هستند. حداقل اگر تبلت آن‌ها دوربین نداشته باشد، علاقمند عکسبرداری می‌شوند! بنابراین در حین خرید یک تبلت برای کودک خود حتما به کیفیت دوربین تبلت دقت کنید. نیازی وجود ندارد که دوربین تبلت کیفیت عالی داشته باشد، بلکه تنها بهره‌مندی آن از یک سنسور دوربین معمولی‌ می‌تواند رضایت کودک شما را جلب کند.

قانون هفتم: به اندازه صفحه‌نمایش، ابعاد و وزن تبلت توجه کنید!

نکته آخری که توصیه می‌کنیم به منظور انتخاب یک تبلت مناسب برای فرزند عزیزتان به آن توجه کنید مربوط به اندازه صفحه‌نمایش، ابعاد و وزن دستگاه می‌شود. طبیعی است که هرچه وزن تبلت کمتر باشد، حمل و نقل آن برای فرزندتان ساده‌تر می‌شود. همچنین ابعاد صفحه نمایش هر نقش مهمی در این بین ایفاء می‌کند. سعی کنید که از خرید تبلتی با صفحه نمایش غول پیکر اجتناب کنید و به خرید یک تبلت متعادل نظیر 7 یا 8 اینچی بسنده کنید.

جمع‌بندی

با در نظر گرفتن معیارها یا قانون‌هایی که در این مقاله به آن‌ها اشاره کردیم، می‌توانید یک تبلت مناسب و کاملا کارآمد برای کودک خود خریداری کنید. امیدوار هستیم که با توجه به موارد فوق بتوانید بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید. فراموش نکنید که همواره بهترین انتخاب با توجه به نیازهای کاربر انجام می‌شود.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟