ویژگی ویندوز هلو همراه با ویندوز 10 معرفی شد، اما حرکت به سوی این فناوری به کندی در جریان است، به دلیل اینکه دستگاهها باید از دوربین ویژه Real Sense 3D شرکت اینتل استفاده کنند. دوربینی که نه تنها قابلیت تشخیص چهره را دارد، بلکه توانایی شناسایی عمق تصاویر را نیز دارد. ویندوز هلو یک ویژگی امنیتی قدرتمند برای افرادی است که به چنین قابلیتی نیاز دارند. اگر لپتاپی که از آن استفاده میکنید، سختافزار مورد نظر را در اختیار دارد، تنها باید در مورد نحوه استفاده از این ویژگی و شناسایی چهره خود آموزش لازم را ببینید. زمانی که این آموزش را به دست آوردید، این توانایی را خواهید داشت تا در اسرع وقت با استفاده از ویندوز هلو به کامپیوتر شخصی خود وارد شوید. یک فناوری جالب و کارآمد که تقریبا نزدیک به یک سال است در اختیار کاربران قرار دارد.
با این حال، مایکروسافت در نظر دارد یک گام به جلو برداشته و نه تنها به کاربران سیستمعامل ویندوز 10 اجازه ورود به کامپیوتر شخصی آنها را بر اساس این قابلیت دهد، بلکه در نظر دارد کاربران از این ویژگی برای ورود به بخشهایی فراتر از کامپیوتر شخصی خود اقدام کنند. یوسف مهدی معاون بخش ویندوز و ابزارهای مبتنی بر ویندوز در این خصوص به سایت ماشابل گفته است: «بر اساس برآوردهای به عمل آمده نزدیک به هشتاد درصد مردم از گذرواژههای یکسان برای ورود به سایتهای مختلف استفاده میکنند و نود درصد به مرور زمان سایتهایی که مورد بازدید قرار دادهاند را کنار میگذارند به دلیل اینکه گذرواژه آن را فراموش میکنند. اما مایکروسافت در نظر دارد ویندوز هلو را بهطور گستردهای روی دستگاهها، برنامههای کاربردی و مرورگرهای وب منجمله مرورگر تازهوارد مایکروسافت اج قرار دهد.»
در کنفرانس بیلد 2016 مایکروسافت به توسعه دهندگان اعلام داشت به زودی کدهای مربوط به ویژگی ویندوز هلو که برای ورود به سایتها و برنامهها میتوان از آن استفاده کرده را در اختیار آنها قرار خواهد داد. این یک دورنمای بسیار هیجانبرانگیز است، اما مایکروسافت برای موفقیت در این راه با یکسری عوامل دست و پا گیر و محدود کننده روبرو است. بهطور مثال یک حقیقت ملموس در مورد کامپیوترهای شخصی وجود دارد و آن این است که بسیاری از آنها به چنین دوربین سه بعدی تصویری تجهیز نشدهاند. حقیقت دوم در ارتباط با مرورگر مایکروسافت اج قرار دارد. آمارهای منتشر شده از سوی شرکت NetMarketshare نشان میدهند که سهم مرورگر مایکروسافت اج در بازار مرورگرها تنها سه درصد است. آمار منتشر شده از سوی این شرکت نشان میدهد که اینترنت اکسپلورر با 23 درصد، کروم نسخه 49 با 13 درصد، کروم نسخه 48 با 11 در مکانهای اول تا سوم قرار دارند. جالب آنکه سهم مرورگر فایرفاکس نسخه 44 با 3.89 درصد بیش از مایکروسافت اج با 3.55 درصد است.
به هر ترتیب ایده مایکروسافت مبنی بر استفاده از ویندوز هلو برای ورود به سایتها را میتوان یک اقدام جالب توجه در زمینه ارتقا امنیت و کم کردن مخاطرات مبتنی بر گذرواژهها قملداد کرد، اما برای همه گیر شدن این ویژگی کمی زمان لازم است.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟