تپلوف در این نشست با استقبال از همکاریهای مشترک فناورانه به تفاهمنامه چندی پیش پارک فناوری استروگینو با پارک علم و فناوری گلستان اشاره کرد و گفت: «با توانمندیهای فناورانه پارکهای ایرانی بیشتر آشنا شدهایم و آمادهایم همکاریها روزافزونی داشته باشیم.» وی بابیان اینکه مجموعه استروگینو یکی از پردستاوردترین عرصههای پارکهای فناوری روسیه و مسکو به شمار میرود، همکاری با طرفهای ایرانی را بسیار ارزشمند خواند.
به گزارش ایرنا، وحید احمدی، دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری گفت: «روسیه و کشورهای آسیای میانه میتوانند بازار خوبی برای محصولات فناورانه تولیدشده از سوی شرکتهای فناوری ایران باشند. همانند همکاری دوجانبه برای ایجاد شرکتهای مشترک فناوری بین پارک خراسان رضوی و یکی از پارکهای مهم قزاقستان میتوان با پارک استروگینو نیز قراردادی مشابه امضا کرد.»
همچنین واشقانی فراهانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، خسرو پیری مدیرکل فناوری وزارت علوم، احمد غلامی رایزن علمی ایران در روسیه و اوکراین و شماری از رئیسان پارکهای علم و فناوری ایران ازجمله اعضای هیات ایرانی در سفر به روسیه برای شرکت در کنفرانس جهانی انجمن بینالمللی مؤسسات و پارکهای علم و فناوری هستند. این نشست به مسائل مربوط به گسترش همکاریهای دوجانبه و چندجانبه بین کشورهای مختلف در این عرصه و همچنین رفع مشکلات و موانع احتمالی بر سر راه گسترش همکاریهای فناورانه و دانشهای نو اختصاص دارد.
استروگینو راهاندازی شده در سال 2007 با همکاری دولت روسیه باوجود نوپا بودن، جایگاه قابلتوجهی در عرصه فناوریهای نو دارد که شامل دستاوردهای مختلفی ازجمله در بیوتکنولوژی، داروسازی، رادیو الکترونیک، نرمافزاری و هولوگرافیک است و در این مجموعه شش پارک دولتی و 20 پارک غیردولتی فعالیت میکنند.
نظر شما چیست؟