محققان کارنگی ملون مفهوم جدیدی از یک هاب را توسعه دادهاند که وقتی به پریز برق وصل میشود دادههای محیط اطراف را ردگیری میکند. یعنی در واقع تبدیل به سنسوری میشود که تمام فضای پیراموناش را ردیابی میکند. برنامهنویسان هوشمند و حاذق با در اختیار داشتن این هاب میتوانند تمام کارهایی که بهصورت روتین در یک خانه هوشمند انجام میشود را برنامهریزی کنند.
محققان نام سنسور نکسوس جدیدشان را "سنسورهای مصنوعی" (Synthetic Sensors) گذاشتهاند و در هفته جاری در کنفرانس تعامل انسان-کامپیوتر در ACM CHI معرفی کردند. آنطور که در ویدیوی معرفی این محصول دیده میشود کار با آن خیلی ساده است. کافی است آن را به پورت USB دیواری وصل کنید. بعد از آن، بهطور خودکار شروع به جمعآوری اطلاعات محیط اطرافاش میکند و آنها را از طریق وایفای روی کلاود آپلود میکند.
فناوری یادگیری ماشین که روی این دستگاه وجود دارد نتایج حاصله را به رویدادهای قابل تشخیص مانند یک الگوی خاص صوتی شبیه "ماشین ظرفشویی در حال کار است" تجزیه میکند. یعنی در یک کلام هر کدام را تبدیل به سنسورهای "مصنوعی" میکند. البته میتوان از این سنسورها بهعنوان محرک دیجیتالی برای سایر رفتارهای IoT استفاده کرد.
ولی جای یک سنسور در دستگاه کاملا خالی است: دوربین. اما یک دلیل دارد: سازندگان آن نسبت به حریم خصوصی حساسیت زیادی دارند. بههمین خاطر است که دادههای خام محیطی روی کلاود آپلود نمیشود. بلکه این نتایج تحلیل شده هستند که روی کلاود قرار میگیرند. با اینحال، سازندگان این سنسور مصنوعی تأکید دارند که محصولشان همچنان در مراحل اولیه قرار دارد ولی بهنظر میرسد که جایگزین خیلی خوب و مناسبی برای تگهایی که روی هر وسیله قرار میگیرد باشد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟