نرمافزاری که باید رها کرد:
مایکروسافت آفیس (قیمت: 109.99 پوند)
مشکلش چیست؟
مایکروسافت آفیس گران و سنگین است. بیشتر کاربران نیازی بیشتر از کاربردهای اولیهاش ندارند و هرگز از امکانات و ابزارهای پیشرفته آن استفاده نمیکنند. وجود امکانات مذکور فقط نرمافزار را بیش از آنچه نیاز است پیچیده میکند و وجود نوار ابزار ریبون هم که در سال 2007 معرفی شد، برای بیشتر کاربران ظاهری دوستداشتنی محسوب نمیشود. چند بار پیش آمده که در زبانههای مختلف سرگردان شوید و باز هم ابزار مورد نظر خود پیدا نکنید؟
بهجای آن از چه چیزی استفاده کنیم؟
چرا باید از آن استفاده کنیم؟
مجموعه آفیس گوگل اکنون درون سرویس ذخیرهسازیاش، درایو نهفته شده است که شامل یک واژهپرداز (Docs)، یک ابزار صفحهگسترده (Sheets) و یک ابزار اسلایدسازی (Slides) میشود. این مجموعه شامل همه آن امکاناتی میشود که بیشتر کاربران در عمل به آنها احتیاج دارند، از جمله یک چککننده دیکته واژهها، کلمهشمار، پنل تحقیق، مترجم، سرصفحه و پاصفحه و امکانات دیگر. این مجموعه همچنین کار مشترک با کاربران دیگر روی اسناد را بسیار آسان میکند. کاربر صاحب یک فضای ذخیرهسازی پانزده گیگابایتی رایگان میشود (که در میان گوگل درایو، جیمیل و Google + Photos به اشتراک گذاشته شده)، اما میتوانید در قبال دو دلار در ماه یک فضای 100 گیگابایتی اضافه داشته باشید یا اینکه یک حساب دیگر برای یک 15 گیگابایت دیگر باز کنید. نیازی نیست که نگران ذخیرهکردن فایلها باشید، زیرا داکس بهطور خودکار این کار را برای شما انجام میدهد. بنابراین، اگر در میانه نوشتن یک متن کامپیوتر شما از کار افتاد، فقط کافی است که آن را دوباره راهاندازی کنید و از همانجا به کار خود ادامه دهید.
فایلها در وب ذخیره میشوند، اما میتوانید یک ذخیره روی هارد خود نیز داشته باشید که همیشه بهطور خودکار با نسخه آنلاین همسان میشود (با استفاده از نرمافزار Google Drive برای ویندوز). همچنین، برای استفاده از مجموعه آفیس نیازی نیست حتماً آنلاین باشید. فقط کافی است آن را با کروم باز کنید و دسترسی آفلاین را فعال کنید.
گوگل بهتازگی افزونههایی برای داکس و شیتس عرضه کرده که امکانات بیشتری به مجموعه اضافه میکنند. از جمله میتوان به چاپ آدرس برچسبها و ارسال ایمیلهای سفارشیسازیشده اشاره کرد.
پیشنهادهای دیگر
خودآموز کوچک:
چگونه از افزونههای گوگل داکس استفاده کنیم؟
الف) گوگل داکس همچون همه واژهپردازهای استاندارد کار میکند. شما میتوانید متن را قالببندی کنید (1)، لینک اضافه کنید و به ابزارها (2) و جدولها (3) دسترسی داشته باشد. همچنین میتوانید اطلاعات را در سایدبار Research بررسی کنید (4) و جستوجوهای خود را با دستهبندی فیلتر کنید (5). برای یافتن و نصب افزونه روی منوی Add-ons کلیک کنید (6)، سپس روی Get Add-ons کلیک کنید.
ب) یک پنجره حاوی همه افزونهها باز میشود. میتوانید در میان افزونهها گشت بزنید (1) یا براساس نوع فهرست را فیلتر کنید (2). همچنین میتوانید براساس نام، یک افزونه را جستوجو کنید (3). تعداد پیشنهادها نمایانگر میزان محبوبیت افزونه است (4). برای بررسی بیشتر افزونه کافی است روی آن کلیک کنید.
پ) افزونهها به همان روش کروم نصب میشوند. دسترسیهای مورد نیاز را بررسی و روی Accept کلیک کنید. پس از نصب میتوانید از طریق منوی Add-ons از امکانات جدید استفاده کنید. همچنین میتوانید در تنظیمات و منوی Manage add-ons افزونههایی که نیاز ندارید پاک کنید.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟