اغلب اسکنرهای سه بعدی با کیفیت بالا، برای تهیه تصویر، از روشی استفاده میکنند که به نورپردازی ساختار یافته (structured light) معروفاند. در این روش یک پروژکتور، مجموعهای از الگوهای مشخص را روی سوژه میتاباند و یک دوربین، تصویر الگوهای تابیده شده روی سوژه را ثبت میکند. با پردازش و تجزیه و تحلیل این تصاویر، ساختار سه بعدی جسم بهدست میآید. در این روش، برای ایجاد هماهنگی بین دوربین و پروژکتور، نیاز به سخت افزار ویژه و گرانقیمتی است. در صورت عدم هماهنگی بین دوربین و پروژکتور، در هر عکس ترکیبی از چند الگو ظاهر خواهد شد و این مطلوب نیست.
الگوریتم دانشگاه Brown این محدودیت را برطرف میکند و این امکان را فراهم میسازد تا بدون نیاز به همگامسازی دوربین و پروژکتور، از این روش نورپردازی استفاده کنیم. تنها نکتهای که باید رعایت شود این است که دوربین مورد استفاده، در حالت عکسبرداری پیدرپی (burst mode)، عکسها را بدون فشردهسازی ذخیره کند.
اغلب دوربینهای DSLR و اسمارتفونها چنین قابلیتی دارند؛ هرچند این محققان، آزمایشات خود را با استفاده از پروژکتورهای نور ساختار یافته استاندارد انجام دادهاند؛ اما در نظر دارند، برای این نوع نورپردازی، فلاشی ویژه طراحی کنند که قابل اتصال به هر دوربینی باشد. Taubin معتقد است با این روش، اسکن سهبعدی در آینده به یک ابزار ارزان و در دسترس همگان تبدیل خواهد شد
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟