این حرکت نوسانی حاصل از وزش باد به همراه ساختار ارتعاشی سازه، با استفاده از مواد الکترومکانیکی مثل پلی فلوراید (PVDF) انرژی جنبشی را به انرژی الکتریکی تبدیل میکند. هدف از این پروژه تنها تولید برق به وسیله این سازههای شبیه به درخت نیست، بلکه امکان تولید انرژی حاصل از لرزشهای ساختمانها و پلها را نیز شامل میشود.
مدیر آزمایشگاه تحقیقات صدا و لرزش، رایان هارنی میگوید: «ساختمانها همیشه بر اثر وزش باد کمی میلرزند و پلها نیز زمانی که ما روی آنها رانندگی میکنیم بر اثر حرکت اتومبیل روی پستی و بلندیهای موجود در جاده کمی نوسان پیدا میکنند. در حقيقت میزان بسیار زیادی انرژی جنبشی در این نوسانات اندک نهفته است که عملا به هدر میرود. ما قصد داریم در این پروژه مقداری از این انرژی از دست رفته را بازیابی و احیا کنیم.»
در ابتدا، این انرژی احیا شده برای نیرورسانی به سنسورهایی که حرکت ساختمانها و پلها را ثبت میکنند، مورد استفاده قرار خواهد گرفت. به عبارت ديگر، این سیستم خودکفا خواهد بود و این توانایی را دارد که انرژی مورد نیاز خود را از لرزش به وجود آمده بر اثر باد یا حرکت چرخهای اتومبیل روی جاده تامین کند. هارنی میگوید این سازههای شبیه به درخت در نهایت میتوانند در مواردی که سایر روشهای تولید انرژی جایگزین مثل پانلهای خورشیدی قابل استفاده نباشند در مقیاس کوچک جایگزین آنها شده و مورد استفاده قرار گیرد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟