هوآوی شرکتی است که به واقع ثابت کرده چینیها میتوانند اسمارتفونهای باکیفیت و مطابق با استانداردهای بینالمللی را تولید و روانه بازار کنند. تا پیش از اینکه هوآوی یا شرکتهای دیگری همچون شیائومی و غیره به موفقیتهای این چنینی دست پیدا کنند، بسیاری از افراد و از جمله ما ایرانیها تصور میکردیم که اسمارتفونهای چینی محصولات بیکیفیتی هستند و به هیچ عنوان قادر به سازگاری با استانداردهای بینالمللی و رقابت با محصولات شرکتهایی همچون سامسونگ، الجی، اچتیسی، سونی، اپل و غیره نیستند.
اما هوآوی ثابت کرد که گوشیهای هوشمند باکیفیتی تولید میکند. اسمارتفونهای این شرکت علاوه بر کیفیت مناسب، قیمت نسبتا بهتری در مقایسه با محصولات شرکتهایی همچون سامسونگ و اپل دارند. هوآوی توانست در سال 2015 و 2016 سومین شرکت بزرگ عرضه کننده گوشی در دنیا شود و به رقیبی جدید برای اپل و سامسونگ تبدیل گردد. هوآوی سعی میکند که در این راستا از تمام پتانسیل ممکن خود استفاده کند. به عنوان مثال هوآوی مانند سامسونگ سری تراشههای اختصاصی کرین (Kirin) خود را میسازد و در اغلب پرچمدارانش از این تراشهها استفاده میکند.
حال به نظر میرسد که هوآوی قصد دارد یک قدم رو به جلوی دیگر برداشته و این بار به طراحی و توسعه دستیار صوتی و هوشمند اختصاصی خود بپردازد. به این صورت هوآوی میتواند یک قدم دیگر برای رقابت تنگاتنگتر با دومین شرکت بزرگ تولید کننده گوشی یعنی اپل بردارد. طبق گزارشی که از سوی سایت بلومبرگ ارائه شده، هوآوی در تلاش است تا رقیبی جدی برای سیری (Siri)، الکسا (Alexa) و دستیار گوگل (Google Assistant) طراحی کند و آن را در محصولات رده بالای خود بهکار ببرد. ظاهرا هوآوی به منظور کسب موفقیت در این راستا، تیمی متشکل از 100 متخصص را در شنژن کشور چین گردآوری کرده است. اگر صحت این خبرها تایید شوند، بنابراین هوآوی هم مانند سامسونگ به شرکتهای ملحق میشود که در اسمارتفونهای خود از دستیار صوتی و هوشمند اختصاصی خودش استفاده میکند و به دستیار گوگل متکی نمیشود.
هوآوی در اکتبر سال 2016 با شرکت UC Berkeley وارد یک همکاری تحقیقاتی شد که به موجب آن سرمایهگذاری یک میلیارد دلاری در راستای توسعه یادگیری عمیق ماشینی، پردازش زبان طبیعی از طریق کامپیوتر و بینایی کامپیوتری انجام داد. تمام این موارد مبتنی بر هوش مصنوعی هستند، بنابراین جای تعجبی ندارد که یکی از اصلیترین برنامهریزیهای هوآوی برای آینده مربوط به توسعه دستیار صوتی و هوشمند اختصاصی خود باشد. هوآوی ماه گذشته هم اعلام کرد که نسخهای از گوشی هوشمند میت 9 (Huawei Mate 9) را با تجهیز به دستیار صوتی الکسا روانه بازار ایالات متحده میکند. این موضوع تا حدی در تضاد با وفاداری همیشگی هوآوی به سیستم عامل اندروید گوگل بود، چرا که هوآوی با این بیانیه رسما مشخص کرد که دستیار صوتی شرکت آمازون را به گوگل ترجیح میدهد.
از اینرو جای تعجبی ندارد که هوآوی در تلاش باشد تا یک رقیب جدی را برای دستیار گوگل و حتی خود الکسا توسعه دهد. این موضوع بدون تردید میتوانید هوآوی را به رقیبی جدیتر برای سایر شرکتهای تولید کننده اسمارتفون از جمله اپل تبدیل کند. بدون تردید در آینده نزدیک صحبتهای بیشتری در مورد این موضوع و برنامههای هوآوی به منظور توسعه دستیار صوتی و هوشمند اختصاصی خواهیم شنید.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟