تاثیر برگزاری نمایشگاه‌ها بر کسب و کار
تجارت یا همان داد و ستد ، عرضه و انتقال مالکیت کالا و خدمتی از یک شخص یا سازمان به اشخاص و سازمان‌های دیگر در ازای دریافت کالا، پول یا خدمات است. هر فعالیتی که اشخاص در قبال دریافت کالا یا خدمات دیگر انجام می‌دهند را تجارت می‌نامیم . تجارت به دو قسمت داخلی و خارجی تقسیم می شود و در عرف معمول به تبادل کالا ها یا خدمات تجارت اطلاق می‌شود . برای داد و ستد بهتر در زمان لازم و محدود به اطلاعات و مدیریت آن جهت رسیدن به اهداف مطلوب نیاز داریم.

همانگونه که اشاره شد داد و ستد بهتر و پرسودتر، کسب اطلاعات و مدیریت هدفمند آن را می‌طلبد. آگاهی و شناخت دقیق از کالا یا خدماتی که می‌خواهیم به مشتری ارائه دهیم ، بازارهای هدف، ذائفه و سلیقه مصرف کننده، موقعیت جغرافیائی منطقه ای که قصد ایجاد کسب و کار در آن را داریم، نوع تجارت و برنامه توسعه آن، تنوع محصولات، قیمت ها، بازه زمانی موثر برای عرضه کالا، داشتن اطلاعات سایر رقبا در فضای بازار موجود و ... همگی از جمله مهمترین نکاتی هستند که هر کسب و کاری برای بهبود و رشد و توسعه بیشتر در دنیای رقابتی تجارت امروز ناگزیر باید از آن آگاه باشد . نکته مهم و اساسی چگونگی دست‌یابی و گردآوری این اطلاعات حیاتی در حوزه کسب و کار است‌.

امروزه اکثر شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی در جهان قبل از هر تصمیم و فعالیت جدیدی در حوزه تجارت و تولید‌، اقدام به مطالعه بازار و اصطلاحا بازار سنجی و تحلیل و بررسی شرایط کنونی بازار ( مارکت آنالیز ) می‌نمایند که مجموعه‌ایست از شناخت دقیق محصولات خودی و سایر کالاهای موجود در بازار، رقبا، قیمت گذاری‌ها، برنامه‌های بازاریابی، کانال‌ها توزیع ، برنامه‌ها و استراتژی‌های فروش و ...                                            

یکی از روزنه های حائز اهمیت دستیابی به این اطلاعات حضور در نمایشگاه‌های مختلف است که علاوه بر  اینکه از ابزار‌های مهم بازاریابی در بخش تبلیغات به حساب می‌‌‌‌آید و در بیشتر شرکت‌ها به آن نگاه ویژه‌ای می‌شود ، می‌تواند در حوزه مطالعه و تحلیل بازار، بازارسنجی و نیز ایجاد ارتباطات موثر با مشتریان بالقوه نیز نقش بسزایی ایفا کند.  بر قراری این روابط تجاری  سود بخش با شرکت‌ها و مشتریان جدید جدا از به اشتراک گذاردن افکار ، ایده‌ها و تکنولوژی‌های نو، افزایش تولید و فروش و در نهایت بهره وری بیشتری از تجارت را در پی خواهد داشت.      

نمایشگاه از روزگاران قدیم و به شکل امروزی پس از انقلاب صنعتی انگلستان متولد شده و در آغاز قرن بیستم تکامل یافته است و امروزه به عنوان یکی از ارکان مهم بازرگانی و کسب و کار خودنمایی می‌کند . نمایشگاه محلی است برای معرفی کالاها، خدمات، فن آوری‌ها، تکنیک‌های جدید، هنر‌ها و نوع آوری‌ها و پس از گذشت سالیان دراز از پیدایش آن هنوز هم یکی از کانون‌های توجه صاحبان تجارت برای تبادل و دستاورد‌‌های جدید به حساب می‌آید .  

تغییرات قابل توجه فن آوری، ظهور کالاهای جدید ، تنوع بالای محصولات و عدم دانش و آگاهی کافی مصرف کننده نسبت به آن‌ها و فضای رقابت شدید از علل تشکیل نمایشگاه‌ها می‌باشد . رشد روزافزون جمعیت و بالا رفتن میزان تقاضا نسبت به کالاها و خدمات به روز و ایجاد بازار‌های مصرف جدید نیز از عواملی است که باعث توسعه نمایشگاه‌ها شده است. از سوی دیگر تنوع ذائقه مصرف کننده و نیاز به عرضه کالا‌ها و خدمات گوناگون  باعث رونق هرچه بیشتر نمایشگاه‌های مختلف در سراسر دنیا شده است. حضور در نمایشگاه‌های داخلی یا خارجی فرصت مناسبی است تا با تفکر نو، فن‌آوری‌های جدید شیوه‌های تازه در تولید، فروش و بازاریابی شرکت‌های مختلف و کسب و کارهای نو ظهور آشنا شویم و از این طریق دایره اطلاعات خود را در جهت توسعه کسب و کار و تجارت موفق و پر رونق تر گسترش دهیم.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟