13/02/1400 - 10:05
 راهنمای ثبت نام واکسن کرونا بالای 80 سال
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا جزئیات دریافت نوبت واکسن کرونا در کشور را تشریح کرد و گفت فعلا هیچ نیازی به مراجعه سالمندان بالای 80 سال برای تزریق واکسن کرونا نیست. همکاران شبکه بهداشت تا آخر هفته آینده با آنان تماس می گیرند و فراخوان می‌شوند. در ادامه به راهنمای ثبت نام واکسن کرونا بالای 80 سال که اطلاعات خود را در سامانه ثبت نکرد‌ه‌اند اشاره شده است.

مطلب پیشنهادی

علایم جدید کرونا چیست؟

مطلب پیشنهادی

راهنمای ثبت نام واکسن کرونا
با شرط داشتن پرونده الکترونیک سلامت

واکسن کرونا

سخنگوی ستاد ملی مقابله:

  • فاز دوم واکسیناسیون کرونا در ایران به اتمام رسیده‌است و از سه شنبه 7 اردیبهشت فاز دوم واکسیناسیون با تزریق واکسن به سالمندان بالای 80 سال  آغاز شده است.
  • وی درباره ثبت نام برای واکسن کرونا در فاز دوم و برخی اخبار مبنی بر مراجعه حضوری یا تلفنی افراد به مراکز بهداشتی بیان کرد: افزود: به هیچ وجه نیاز به مراجعه حضوری افراد به مراکز بهداشتی و درمانی کشور برای ثبت نام واکسن کرونا فاز دوم نیست.

 واکسن کرونا بالای 80 سال

علیرضا رئیسی، معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

  • همان طور که اعلام شده، افراد بالای 80 سال در نوبت واکسن کرونا قرار گرفته اند و با توجه به فعالیت 18 هزار خانه بهداشت و 9 هزار پایگاه و مرکز جامع سلامت و تعداد سالمندان هیچ مشکلی برای واکسیناسیون آنان وجود ندارد.
  • هیچ نیازی به مراجعه حضوری برای واکسن کرونا بالای 80 سال وجود ندارد. مراقبان سلامت با توجه به اینکه جمعیت تحت پوشش مشخص است با آنان تماس می گیرند و برای تزریق واکسن فراخوان می شوند و محل و زمان تزریق نیز به آنان اعلام می شود.

ثبت نام واکسن کرونا بالای 80 سال

  • ثبت نام واکسن کرونا بالای 80 سال در سامانه salamat.gov.ir صورت می‌گیرد. البته تاکید می کنیم فعلا هیچ نیازی برای ثبت نام واکسن نیست.
  • واکسیناسیون افراد بالای 80 سال تا پایان هفته آینده انجام می شود اما اگر تا آخر هفته آینده افرادی از قلم افتاده باشند یا با آنها تماس گرفته نشده باشد، این افراد می توانند با مراجعه به این سامانه و وارد کردن کد ملی خود ثبت نام کنند.

ثبت نام واکسن کرونا بالای 80 سال به چه صورت می‌باشد؟

** برای ثبت نام واکسن کرونا بالای 80 مراجعه حضوری نیاز نیست.

  • سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: باید توجه داشت در اغلب شهر‌ها و روستا‌های کشور مردم پرونده الکترونیک سلامت دارند و نیازی به مراجعه حضوری ثبت نام واکسن کرونا نیست؛ همچنین زمانی که نوبت واکسیناسیون افراد برسد، از طریق پیامک به آن‌ها اطلاع داده می‌شود.

راه اندازی سامانه تلفنی برای ثبت نام واکسیناسیون سالمندان

رییسی اظهار کرد:

برخی افراد تاکنون مراجعه‌ای به مراکز بهداشتی نداشته‌اند و پرونده الکترونیک سلامت ندارند که اغلب این افراد در کلانشهر‌ها هستند، به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور اعلام کرده‌ایم تا در اردیبهشت 1400 شماره تلفنی را اعلام کنند تا افراد در فاز دوم تزریق واکسن کرونا و در مرحله نخست سالمندان بالای 80 سال به بالا با این شماره تماس بگیرند و اطلاعات این گروه از افراد در سامانه واکسیناسیون کرونا ثبت شود.

راهنمای ثبت نام واکسن کرونا

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت:

 سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران که همان سامانه وزارت بهداشت به نشانی Salamat.gov.ir است. افراد می‌توانند اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کنند.

  • پس از وارد در سامانه واکسیناسیون کرونا گزینه خودارزیابی بیماری کرونا را انتخاب کرده و به مرحله بعد بروید.

در این مرحله از ثبت نام واکسن کرونا اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.

  •  سامانه واکسیناسیون کرونا پس از ثبت نام اولویت بندی افراد را مشخص می‌کند و پس از ثبت نام، اطلاعات درج شده صحت سنجی می‌شود و بر اساس اولویت‌بندی صورت گرفته نوبت تزریق واکسن کرونا به افراد به صورت پیامکی اطلاع داده می‌شود.

ثبت عوارض تزریق واکسن در سامانه واکسیناسیون کرونا

  • سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به ظرفیت دیگر سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران، گفت: همچنین این سامانه به این منظور رصد و پایش عوارض تزریق واکسن کرونا نیز راه اندازی شده است تا افراد پس از تزریق واکسن، عوارض مشاهده‌شده را در سامانه واکسیناسیون اعلام کنند و به این صورت ما عوارض را هم در ایران رصد و پایش خواهیم کرد.

آیا واکسیناسیون کرونا در شبکه بهداشت رایگان است؟

  • تزریق واکسن کرونا فاز دو نیز مانند سایر اولویت‌بندی‌ها در شبکه بهداشتی کشور به صورت رایگان انجام می‌شود و نیاز به پرداخت وجه هنگام ثبت نام و تزریق واکسن نیست.

تزریق واکسن کرونا در ایران

واکسیناسیون کرونا در ایران قرار است در 4 فاز دنبال ‌شود:

  •  فاز اول کادر بهداشت و درمان و گروه‌های آسیب‌پذیرند که این مرحله در حال تمام‌شدن است.
  • فاز دوم افراد دارای بیماری‌های خاص و زمینه‌ای و سالمندان است.
  • فاز سوم شامل زندانیان، سربازخانه‌ها و گروه‌های خاص شغلی است، که به‌دلیل تجمعات ریسک بالایی دارند، می‌شود.
  • در فاز چهارم واکسیناسیون هم سایر افراد جامعه از  18‌ سال به بالا مدنظرند.

 

ایسوس

نظر شما چیست؟