در مسابقات بخش دانش آموزی و در لیگ امدادگر سطح الف، تیم کاوش از دبیرستان نقش قلم رتبه دوم انفرادی را کسب کرده است. این تیم همچنین عنوان بهترین طراحی سخت افزار را نیز در این لیگ به خود اختصاص داده است. به گزارش مهر، در لیگ امداد فضای مشترک (co-space) دانش آموزی نیز عنوان بهترین ارائه فنی به تیم دبیرستان علامه طباطبائی (دوره اول) رسیده است. در مسابقات بخش بزرگسال یا دانشجویی نیز تیم ربات فوتبالیست سایز کوچک MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، موفق شد به مقام قهرمانی جهان دست پیدا کند.
به گفته رئیس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، در لیگ ربات شبیهساز عامل امداد نیز در رقابت اصلی تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب مقام نخست، قهرمانی جهان را از آن خود کرد. تیم دبیرستان فرزانگان تهران نیز در این بخش به مقام دوم رسیده است. در لیگ ربات شبیه ساز عامل امداد در شاخه توسعه زیر ساخت، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین باز هم به مقام نخست رسید. این تیم مقام اول بخش رقابت فنی را نیز به خود اختصاص داد.
رئیس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران اظهار داشته است در لیگ امدادگر واقعی، تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اختلاف ۸ امتیاز پس از نماینده تایلند، نایب قهرمان شده است. این تیم در بخش رقابت فنی به مقام نخست دست یافت. موسی خانی افزوده است: "در لیگ فوتبالیست انسان نما (بزرگسال) تیم باسط پژوه به مقام نخست دست یافت و تیم دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی تبریز پس از آلمان به مقام سوم رسید. همچنین در لیگ فوتبالیست انسان نما (سایز نوجوان) در بخش رقابت فنی، تیم دانشگاه امیرکبیر به مقام نخست این مسابقات رسید."
نظر شما چیست؟