دینا کتابی و همکارانش در بخش علوم کامپیوتر و آزمایشگاه هوش مصنوعی دانشگاه MIT نام این فناوری جدید را MegaMIMO 2.0 گذاشتهاند و آنها مدعی هستند که در این زمینه به پیشرفتهای قابل ملاحظهای هم دست پیدا کردهاند. پیشرفتی که سرعت بهتر انتقال داده تا سه برابر و محدوده گسترش سیگنال دو برابری را نوید میدهد.
این دانش آموخته دانشگاه MIT میگوید: «در دنیای بیسیم امروز شما نمیتوانید بحران محدوده امواج را به وسیله قرار دادن فرستندههای بیشتر در منطقه دارای مشکل برطرف کنید. راه حل این مشکل این است که کاری کنید تمام این اکسس پوینتها بتوانند به طور همزمان با یک دیگر کار کنند تا بتوان از طیف موجود به نحو شایستهای استفاده کرد.»
این گروه شیوهای را ابداع کردند که به چندین روتر اجازه میدهد به طور هماهنگ چندین نوع داده مختلف را به چندین هدف مختلف ارسال کنند، بدون این که ارسال این دادهها با یک دیگر برخورد و همپوشانی داشته باشند. این کار به وسیله هماهنگی بین فازهای مختلف نقل و انتقال این دادهها قابل انجام است. شما میتوانید جزئیات بیشتر در مورد این روش را در مقالهای تحت عنوان Real-time Distributed MIMO Systems که در نشریه SIGCOMM منتشر خواهد شد مطالعه کنید.
در این مرحله نیازی به سختافزار سفارشی شده یا تجهیزات بزرگ و عجیب و غریب وجود ندارد. همچنین وعده داده شده است که این فناوری به زودی به مرحله تجاری سازی برسد که میتواند هم به روترهای کنونی اضافه شود و هم تحت نام یک برند جدید تولید شود. این گروه همچنین اشاره میکند که یک فناوری مشابه نیز میتواند در شبکههای مخابراتی مورد استفاده قرار گیرد. هرچند انجام چنین کاری نیاز به یکسری تغییرات دارد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟