آئودی: خودروی مفهومی E-Tron
آئودی مدل مفهومی جدید e-tron Sportback را در نمایشگاه خودروی شانگهای چین به نمایش گذاشت. e-tron Sportback یک خودروی تهاجمی با چرخهایی بسیار بزرگ است که یک جلو پنجره عظیم و رنگآمیزی منحصربهفرد آئودی، آن را به یک خودروی فوقالعاده تبدیل کرده است. e-tron Sportback به عنوان یک SUV کوپه اسپرت الکتریکی در سال 2019 راهی بازار خواهد شد. گفته میشود که e-tron Sportback به یک پیشرانه 435 اسببخاری در نسخه پایه، و یک پیشرانه 504 اسببخاری در نسخه فول مجهز خواهد بود و گشتاوری معادل 800 نیوتنمتر خواهد داشت. تمام این ویژگیهای فنی باعث شده است که حداکثر سرعت e-tron Sportback به 500 کیلومتر در ساعت رسیده و شتاب 0 تا 100 آن تنها در 4.5 ثانیه به دست آید! همچنین کانسپت e-tron Sportback از انرژی یک باتری، با ظرفیت 95 کیلووات ساعت بهره خواهد برد.
فولکسواگن: سدان پلاگین هیبریدی فیدئون
خودروی هیبریدی فیدئون، سدان پرچمدار و دوستدار محیط زیست دو شرکت سایک چین و فولکسواگن محسوب میشود که تقریباً مشابه با همسان خود یعنی سدان فایتون است. این خودرو از آخرین دستاوردهای حوزهی انرژی در وسایل نقلیه بهره میبرد و همچنین بهعنوان اولین خودروی پلاگین هیبریدی فولکسواگن شناخته میشود که در چین ساخته شده و محصولی کاملاً بومی است. این خودرو به قوای محرکهی الکتریکی، باتری و پیشرانهی ۴ سیلندر با فناوری توربوشارژر تجهیز شده است که حجمی برابر با ۲ لیتر دارد. اطلاعاتی از ظرفیت باتری بهکاررفته در دسترس نیست. فولکسواگن از ارائهی اطلاعات بیشتر دربارهی این سدان شانه خالی کرد؛ اما تأیید کرد که مصرف سوخت این مدل به ازای هر صد کیلومتر، ۲.۳ لیتر و محدودهی کلی برد آن معادل با ۸۵۰ کیلومتر است. در صورت اتمام شارژ باتری، زمان مورد نیاز برای شارژ مجدد آن تقریباً ۲ ساعت است.
پورشه: پانامرا اسپرت توریسمو
پانامرا توربو اس E هیبریدی است که قرار است منحصرا در بازار چین و بهعنوان یک مدل لوکس و تشریفاتی با فاصلهی بین محور طولانی عرضه شود. مقدار قدرتی که در پانامرای تشریفاتی در دسترس خواهد بود، ۳۲۶ اسب بخار است و تمامی این قدرت به محور عقب منتقل میشود. فاصلهی بین دو محور طولانی، ویژگی استاندارد این نسخه است.
سیتروئن: C5 ایرکراس
پیشرانههای مدرن ۱.۶ لیتری و توربوشارژ ۱۶۵ و ۲۰۰ اسب بخار استفاده خواهند شد که میانگین مصرف سوختی در حدود ۴.۵ تا ۵.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر دارند. نوع پلاگین هیبرید و تمام برقی C5 ایرکراس، احتمالا در سال ۲۰۱۹ تولید خواهند شد. با توجه به قیمت ۲۸ هزار دلار برای پژو 3008 با پیشرانهی ۱۶۵ اسب بخار، میتوان پیشبینی کرد که نمونهی ساخت سیتروئن نیز با همین حدود قیمت عرضه شود. در فضای داخلی طراحی بسیار خوبی برای ایرکراس شکل گرفته است. بخش اصلی تجهیزات رفاهی این خودرو از طریق نمایشگر لمسی ۸ اینچی میان داشبورد کنترل میشود. پشت فرمان، نمایشگر دیگری به قطر ۱۲.۳ اینچ وجود دارد که علاوه بر اطلاعات فنی خودرو مثل سرعت و دور موتور، توانایی برقراری ارتباط با سیستم ناوبری ماهوارهای دارد.
رنو: خودروی مفهومی RS 2027
مدل مفهومی ویژن RS 2027، نگاه این خودروساز به رقابتهای اتومبیلرانی در ۱۰ سال آینده را نشان میدهد. مدل مفهومی RS 2027 تنها ۶۰۰ کیلوگرم وزن دارد؛ اما پیشرانهی هیبریدی آن، ۱۳۴۱ اسب بخار قدرت تولید میکند. نسبت قدرت به وزن این خودرو معادل ۲۲۳۵ اسب بخار بر تن است که ۳ برابر بوگاتی شیرون با ۷۴۱ اسب بخار بر تن خواهد بود. نیمی از قدرت این خودرو با پیشرانهی توربوشارژ ۶ سیلندر تأمین میشود و ۵۰۰ کیلووات آن، حاصل از دو موتور الکتریکی است. این خودرو بهصورت کاملا الکتریکی نیز قابل استفاده خواهد بود.
مرسدسبنز: سدان مفهومی کلاس A
این خودروی مفهومی در جلو پنجره و چراغهای جلو، حالتی اسپرت و انتقامجو دارد که تا حد زیادی از مدل مفهومی AMG GTT الهام گرفته است. فناوری به کار گرفتهشده در چراغها، حالتی سهبعدی به طرح داخل آن میدهد که به لطف لایهای فرابنفش حاصل میشود. چراغهای عقب نیز به نوعی قرینهی چراغهای جلو هستند و با زمینه رنگ قرمز، همان طراحی فضایی را القا میکنند. در نمایشگاه شانگهای، به جزئیات فنی این خودرو اشارهای نشده است؛ اما احتمال دارد نسل جدید پیشرانههای ۴ سیلندر توربوشارژ مرسدس بنز با قدرتی نزدیک به ۳۵۵ اسب بخار روی آن قرار داده شود.
بیامو: M4 CS
M4 چندان باسابقه نیست؛ اما امروزه به عنوان یک خودروی اسپرت طرفداران زیادی دارد. نسخهی پرقدرت CS از این مدل در نمایشگاه خودروی شانگهای معرفی شد. پیشرانهی این مدل از سری S55 بیامو است که با ۳ لیتر حجم و توربوی دوگانه ارائه میشود. قدرت این پیشرانهی تخت ۶ سیلندر، ۴۶۰ اسب بخار و گشتاور آن ۶۰۰ نیوتنمتر خواهد بود. جعبهدندهی دستی برای این خودرو قابل سفارش نیست و صرفا با گیربکس DCT هفت سرعتهی اتوماتیک عرضه میشود. بهینهسازی پیشرانه و کلاچ دوبل، شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت ۳.۸ ثانیه را فراهم میکند که به مدل مشهور GTS بسیار نزدیک است، اما تفاوت چندانی با M4 مجهز به آپشنهای رقابتی ندارد. تمام قدرت این خودرو به چرخهای عقب منتقل میشود؛ اما بهخوبی توسط سیستم کنترل گشتاور M پاور مدیریت میشود.
لکسوس: مدل NX 2018
موفقیت NX در سالهای اخیر، لکسوس را به معرفی نسخهی فیسلیفت این کراساوور تشویق کرده است. مدل جدید از سال ۲۰۱۸۸ وارد بازارهای جهان و ایران خواهد شد. سه نسخهای اصلی NX، مدلهای 300، 300 F SPORT و 300h هستند. مدل استاندارد 300 کماکان با همان تجهیزات فنی قبلی ارائه میشود که شامل پیشرانهی ۲ لیتری توربوشارژ و مجهز به اینترکولر است. این مدل، با قدرت ۲۳۵ اسب بخار و گشتاور ۳۵۰ نیوتنمتر، ظرف مدت ۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت میرسد. نسخهی 300 F SPORT از نظر پیشرانه تفاوتی با مدل استاندارد ندارد و 300h با ترکیب موتور الکتریکی و پیشرانهی ۲.۵ لیتری، ۱۹۴ اسب بخار قدرت خواهد داشت که شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت ۸.۸ ثانیه و میانگین مصرف سوخت ۷.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر به همراه دارد.
چری: مدل مفهومی تیاگو
چری در این نمایشگاه، کانسپت جدید خود را با نام تیگو در معرض نمایش قرار داد. این کانسپت با ابعادی بزرگتر از تیگو ۷، برای آینده آماده شده است. رسانهها میگویند این خودرو به مرحله تولید بسیار نزدیک شده اما برخی معتقدند که تیگو تا رسیدن به مرحله تولید چندین پله فاصله دارد. چری از پیشرانه این خودرو هیچ خبری منتشر نکرده و این بخش از کانسپت تیگو را مخفی نگه داشته. اما قویترین پیشرانه تولیدی چری، موتورهای ۱.۵ لیتری توربو با ۱۴۷ اسببخار قدرت است که اصلا مناسب یک خودرو با ابعاد این تیگو نیست. بنابراین چری از یک پیشرانه جدید بهره خواهد برد که گزینه هیبریدی و الکتریکی میتواند بخشی از سیاست چری برای پیشرانه تیگو جدید باشد.
رووی: مدل مفهومی ویژن E
درست یک روز بعد از معرفی کانسپت ویژن E اشکودا، کمپانی چینی رووی یک محصول متفاوت اما با نام مشابه ویژن E را معرفی کرد. این کانسپت زیبا در سال ۲۰۱۸ راهی بازار خواهد شد. برای تفسیر طراحی این خودرو میتوان از واژههایی مانند بدنه عضلانی، طراحی جسورانه و منحصر به فرد استفاده نمود. رووی میگوید شتاب صفر تا ۱۰۰ این کانسپت زیبا در کمتر از ۴ ثانیه خواهد بود و با یکبار شارژ ۵۰۰ کیلومتر را طی خواهد کرد اما جزئیات دیگری را منتشر نکرد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟