نام کتاب: جولیا: برنامهنویسی با کارایی بالا (Julia: High Performance Programming)
ناشر: Packt Publishing
نویسندگان: آویک سنگپتا، ایو بالبارت، مالکوم شرینگتون (Avik Sengupta, Ivo Balbaert, Malcolm Sherrington)
سال انتشار: 2016
شابک: 10: B01MXS4IPT
تعداد صفحات: 697 صفحه
شرح مختصری از کتاب
برای آنکه بتوانید به بهترین شکل از جولیا استفاده کنید، باید با بهترین تکنیکها و الگوهای زبان جولیا که اجازه میدهند در کوتاهترین زمان برنامههای کاربردی خود را ایجاد کنید آشنا باشید. این کتاب برای افرادی که درگیر انجام پروژههای محاسباتی و علمی هستند و به ویژه برای متخصصان علم دادهها تالیف شده است. همچنین توسعهدهندگانی که در نظر دارند از زبان جولیا به منظور ساخت برنامههای کاربردی استفاده کنند و به دنبال آن هستند تا برنامههایی با بالاترین عملکرد و کارایی را تولید کنند مناسب است. در این کتاب فرض بر این است که شما با اصول اولیه ترکیب نحوی برنامهنویسی و همچنین ترکیب نحوری زبانهای برنامهنویسی سطح بالا همچون آر، پایتون، روبی و متلب آشنایی دارید. البته این کتاب مباحثی که برای کار با زبان جولیا به آنها نیاز دارید را بررسی کرده است.
فصل اول به شما یاد میدهد که چطور جولیا را روی پلتفرمهای مختلف نصب کرده، چطور از شل جولیا استفاده کرده، پکیجهای جدید را چطور روی پلتفرم جولیا نصب کرده، شیوه کار با جولیا استادیو را به شما یاد داده و در نهایت یاد میدهد که چطور از محیطهای توسعه یکپارچه دیگر استفاده کنید. در فصل دوم با متغیرها، نوعهای دادهای و عملگرها آشنا خواهید شد. فصل دوم ضمن معرفی نوعهای استاندارد همچون مقادیر صحیح، اعشاری، رشتهها، کاراکترها و.... نشان میدهد که چطور رشتهها و اعداد را قالببندی کرده، چطور میتوانید از عبارات با قاعده استفاده کرده، راهکارهای مختلفی برای ساخت آرایهها را معرفی کرده، مقادیر تاریخ و زمان را بررسی کرده و در نهایت نشان میدهد که چطور از ثابتها استفاده کنید. فصل سوم به مبحث توابع اختصاص پیدا کرده است. در این فصل یاد میگیرد که چطور توابع را تعریف کرده، چطور از آرگومانهای کلیدی و اختیاری در ارتباط با توابع استفاده کرده و شما را با توابع بازگشتی و ژنریک آشنا میکند. در انتها نشان میدهد که چطور میتوانید از توابع بازگشتی و ژنریک استفاده کنید. در فصل چهارم با مبحث کنترل جریان برنامه آشنا میشوید. همانگونه که حدس زدهاید این فصل بهطور کامل روشهای مختلفی که برای ساخت حلقهها در جولیا در اختیارتان قرار دارد را بررسی کرده است. در فصل پنجم، با انواع مختلف مجموعهها، شیوه پیادهسازی و بهکارگیری آنها آشنا میشوید. در فصل ششم، با نوعهای پیشرفتهتر موجود در جولیا همچون متدها و ماژولها آشنا میشوید. فصل هفتم نشان میدهد که چطور ماکروها را تعریف کرده، چطور ماکروهای از پیش تعریف شده را آزمایش و خطایابی کرده و چطور میتوانید یک وظیفه را ایجاد کرده و از آن استفاده کنید. در فصل هشتم با مباحث مربوط به ورودی/خروجی، شبکهسازی و محاسبات موازی آشنا خواهید شد. در فصل نهم یاد میگیرید که فرمانهای شل را اجرا کرده و چطور برنامههای خارجی را فراخوانی کنید. در فصل دهم، با کتابخانهها و پکیجهای استاندارد ارائه شده برای جولیا آشنا شده و در ادامه شیوه کار با پکیجها را یاد خواهید گرفت. سایر فصلهای کتاب مباحث پیشرفتهتری همچون کار با بانکهای اطلاعاتی، برنامهنویسی موازی در جولیا، کار با دادههای دریافتی از منابع خارجی، برنامهنویسی علمی در ارتباط با جبر خطی و.... را یاد داده است. در مجموع پیشنهاد میکنیم اگر به دنبال یادگیری حرفهای جولیا هستید از خواندن این کتاب غافل نشوید. برای دانلود این کتابی ارزشمند به این آدرس مراجعه کنید.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
دیدگاهها
سلام
ممنون از پست بسیار زیبا و ارزشمندتون
فقط سوالی که پیش میاد اینه که واقعا این زبان میتونه جای زبان هایی چون پایتون را بگیره؟ منظورم اینه که دیگه بیش از این وقتم را برای پایتون تلف نکنم و الان که هنوز دز اول مسیر زبان پایتون هستم ، برم تو نخ این زبان جولیا؟