معرفی اپلیکیشن‌های حوزه ارتباطات
دانلود کنید: اپلیکیشن تلگراف؛ نسخه ایرانی و پیشرفته تلگرام به زبان فارسی
اپلیکیشن تلگرام هم اکنون محبوب‌ترین اپلیکیشن پیام‌رسان در بین ایرانی‌ها محسوب می‌شود، اما با این حال اگر تلگرام را در کنار اپلیکیشن تلگراف قرار دهید، متوجه کمبودها و نقاط ضعف آن خواهید شد. تلگراف نسخه‌ای غیررسمی از اپلیکیشن تلگرام است که از زبان پارسی پشتیبانی کرده و قابلیت‌ها پیشرفته‌تری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

اپلیکیشن پیام‌رسان تلگراف یکی از بهترین جایگزین‌های موجود برای برنامه تلگرام محسوب می‌شود که توسط توسعه دهنده‌ای ایرانی ساخته شده و به طور کامل از زبان پارسی پشتیبانی می‌کند. البته این اپلیکیشن قابلیت پشتیبانی از زبان‌های دیگری نظیر انگلیسی، اسپانیای، عربی، ایتالیایی و غیره را هم دارد. به طور کلی تلگراف را می‌توان نسخه‌ای غیررسمی و مجهز به قابلیت‌های پیشرفته‌تر اپلیکیشن تلگرام دانست. با ما همراه باشید تا نگاهی به عملکرد و جزئیات اپلیکیشن تلگراف داشته باشیم.

پس از دانلود اپلیکیشن تلگراف از کافه بازار که لینک مربوط به آن در انتهای همین مقاله ضمیمه شده، می‌توانید این برنامه را در دستگاه اندرویدی خود نصب و راه‌اندازی کنید. به محض راه‌اندازی تلگراف با صفحه‌ای مواجه می‌شود که مختصری از قابلیت‌های برتر این برنامه را شرح می‌دهد. پس از این بخش باید با وارد کردن شماره همراه خود و تایید کلمه عبور نسبت به ورود به اکانت اختصاصی خود اقدام کنید.

اپلیکیشن تلگراف

با ورود به محیط اپلیکیشن تلگراف در صورتی که شماره همراه ارائه شده پیش از این در تلگرام فعال شده باشد، لیست مخاطبین و مکالمات آن با اپلیکیشن تلگراف همگام‌سازی می‌شود. فرآیند همگام‌سازی با سرعت بسیار بالایی انجام خواهد شد. سپس با محیط این برنامه رو به رو می‌شود. رابط کاربری (UI) اپلیکیشن تلگراف بسیار روان و ساده است. در بخش فوقانی این برنامه نواری وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید لیست گفتگوهای خود را تفکیک نمایید. به عنوان مثال می‌توانید چند گفتگو را به عنوان گفتگوهای "برگزیده" انتخاب نمایید و با مراجعه به بخشی که با آیکون ستاره نمایش داده شده به لیست تمامی آن‌ها دسترسی پیدا کنید. به طور کلی در منوی ارائه شده امکان تفکیک گفتگوها بر اساس پیام‌های خوانده نشده، برگزیده‌ها، کاربران، گروه‌ها، ابرگروه‌ها، کانال‌ها و روبات‌ها ارائه می‌شود.

اپلیکیشن تلگراف

یکی دیگر از ویژگی‌ها و قابلیت‌های جالب اپلیکیشن تلگراف مربوط به "حالت نامحسوس (روح)" آن می‌شود. با فعال کردن این قابلیت وضعیت آنلاین بودن شما برای سایر کاربران مخفی می‌شود. جالب‌تر از آن این است که با فعال کردن "حالت نامحسوس (روح)" شما همچنان قادر به مشاهده وضعیت آنلاین یا آفلاین بودن مخاطبین خود هستید. "حالت نامحسوس (روح)" برنامه تلگراف با انتخاب گزینه‌ای که در عکس زیر نمایش داده شده قابل فعال‌سازی خواهد بود.

اپلیکیشن تلگراف

یکی دیگر از قابلیت‌های اصلی و بسیار عالی اپلیکیشن تلگراف مربوط به ارائه امکان استفاده همزمان از چند حساب کاربری یا اکانت می‌شود. این قابلیت به شدت کاربردی بوده و اپلیکیشن تلگراف در این زمینه عملکرد عالی دارد. اپلیکیشن تلگراف به منظور استفاده همزمان از حساب‌های کاربری هیچ محدودیتی ندارد. این موضوع بدان معناست که تنها با یک بار نصب این برنامه می‌توانید هر تعداد شماره همراه که تمایل داشته باشید را توسط این اپلیکیشن فعال نمایید. به منظور استفاده همزمان از چند حساب کاربری در اپلیکیشن تلگراف کافی است که به منوی اصلی آن مراجعه کرده و گزینه "مدیریت حساب‌های کاربری" را انتخاب کنید. سپس با انتخاب آیکون "بعلاوه" موجود در گوشه سمت راست صفحه می‌توانید شماره همراه جدیدی وارد کرده و یک حساب کاربری جدید را به این اپلیکیشن اضافه کنید. لیست حساب‌های کاربری فعال شما در همین صفحه قابل مشاهده خواهد بود.

اپلیکیشن تلگراف

اپلیکیشن تلگراف همچنین قادر است تا از نمایش عبارت "typing …." در حین تایپ و همچنین دوبل تیک شدن پیام‌های خوانده شده شما جلوگیری به عمل آورد. این موضوع هم از قابلیت‌های کاربردی جالب اپلیکیشن تلگراف به شمار می‌رود. به منظور انجام این دو عمل کافیست که وارد صفحه گفتگوی مخاطب مورد نظرتان شده و سپس گزینه "تنظیمات گفتگو" را انتخاب کنید. با برداشت تیک دو گزینه "ارسال وضعیت تایپ" و "ارسال وضعیت خوانده شده‌ها" می‌توانید از نمایش عبارت "typing …." در حین تایپ و همچنین دوبل تیک شدن پیام‌های خوانده شده خود جلوگیری کنید.

اپلیکیشن تلگراف

اپلیکیشن تلگراف امکان آرشیو پیام‌های موردپسند کاربر را هم ارائه می‌کند. برای انجام این عمل در کنار هر پیامی که دریافت می‌کنید یک آیکون ستاره وجود دارد. با انتخاب این آیکون، پیام مورد نظر به لیست "پیام‌های برگزیده" شما اضافه می‌شود. به منظور مشاهده لیست "پیام‌های برگزیده" خود کافیست که وارد منوی اصلی اپلیکیشن تلگراف شده و گزینه با این عنوان را لمس نمایید.

اپلیکیشن تلگراف

اگر بخواهیم نقاط قوت و تمام قابلیت‌های اپلیکیشن تلگراف را شرح دهیم به واقع با کمبود زمان مواجه خواهیم شد. برنامه تلگراف قابلیت‌ها و ویژگی‌های پیشرفته متعددی را ارائه می‌کند که با استفاده از آن‌ها بی‌شک رضایت شما جلب می‌شود. در بخش زیر به صورت مختصر به برخی دیگر از ویژگی‌های اپلیکیشن تلگراف اشاره می‌کنیم:

  • قابلیت دانلود خودکار: به کاربر امکان ایجاد وضعیت دانلود خودکار برای هر گفتگو یا تمام گفتگوهای برگزیده را می‌دهد.
  • قابلیت تایم لاین: منجر به نمایش پیام‌‌های تمام کانال‌ها در یک مکان با توجه به تاریخ انتشار مطالب خواهد شد.
  • امکان انتخاب استیکرها و شکلک‌های برگزیده: با استفاده از این قابلیت می‌توانید مجموعه‌ای از استیکرها یا شکلک‌های مورد پسندتان را انتخاب کرده و در هر زمان که تمایل داشتید از آن‌ها استفاده کنید.
  • رمزگذاری و پنهان کردن گفتگو: با استفاده از این دو قابلیت امکان پنهان کردن گفتگوها و همچنین امکان رمزگذاری آن‌ها فراهم می‌شود.
  • تعیین مخاطب خاص: با انتخاب یک مخاطب به عنوان مخاطب خاص از وضعیت آنلاین و آفلاین شدن، تغییر عکس پروفایل و دیگر تغییرات اعمالی از سوی وی توسط اعلان خبرداری می‌شوید.
  • فوروارد پیشرفته پیام: امکان تغییر متن پیام قبل از انجام فوروارد ارائه می‌شود.
  • تغییر ظاهری قالب: شما می‌توانید بنا به سلیقه خود از نظر ظاهری اپلیکیشن تلگراف را شخصی‌سازی کنید.

به طور کلی اپلیکیشن تلگراف هم اکنون یکی از قدرتمندترین و بهترین اپلیکیشن‌های پیام‌رسان مکملی محسوب می‌شود که در کافه بازار وجود دارد. ما در حین بررسی این اپلیکیشن با مشکل خاصی برخورد نکردیم و از قابلیت‌ها و توانایی‌های آن لذت بردیم. شما هم با پرداخت هزینه ناچیزی می‌توانید نسبت به دانلود اپلیکیشن تلگراف از طریق بازار اقدام کنید. ضمنا فراموش نکنید که روند به‌روزرسانی این برنامه هم جای تقدیر دارد.

دانلود اپلیکیشن تلگراف از بازار:

اپلیکیشن تلگراف

 

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟