محصولات سری Strix شرکت ایسوس در مدلهای متنوع و برای گروههای کاربری مختلف طراحی شدهاند. ایسوس با استفاده از تراشه گرافیکی R7 شرکت ای ام دی مدلهایی از کارتهای گرافیک این پلتفرم را برای جبران کمبود کارتهای گرافیک میانه به بازار عرضه کرده است. کارت گرافیک R7 370 هم یکی از این محصولات است که برای کاربران میانه و پردازشهای نیمه سنگین گرافیکی طراحی شده و از اعضای جدید خانواده استریکس است.
ساختار و راندمان کولینگ کارت گرافیک
سیستم کولینگ این کارت گرافیک از یک هیتسینک آلومینیومی مسی و دو فن سایلنت تشکیل شده که در زمان بیکاری تراشه گرافیکی، سرعت و نویز آنها به صفر و درجه حرارت آن در بار 100 درصد از 55 درجه سانتیگراد تجاوز نمی کند. سیستم خنک کننده این محصول به سادگی طراحی شده اما کارآیی آن به ویژه هنگام افزایش فرکانسها و اجرای بنچمارکها بسیار مناسب است.
ساختار فنی کارت گرافیک
هستههای تراشه گرافیکی در این کارت با فرکانس 1070 مگاهرتز در حالت اورکلاک و 1050 مگاهرتز در حالت گیمینگ در نوسان است. ایسوس در این محصول از چهار گیگابایت حافظه سریع GDDR5 شرکت hynix استفاده کرده که در فرکانس 5600 مگاهرتز و از طریق رابط گرافیکی 256 بیتی با GPU در ارتباطاند. همچنین یک کانکتور 6 پین وظیفه تامین 150 وات برق اصلی برای این کارت گرافیکی را برعهده دارد که با احتساب 75 وات انرژی دریافتی از پینهای PCI-E، این محصول در مجموع 225 وات برق مصرف خواهد کرد.
خروجیهای تصویری
این محصول برای پر کردن خلا محصولات میان قیمت عرضه شده و با توجه به پشتیبانی از DirectX 12 ،OpenGL 4.4 و فناوری کراسفایر کارت گرافیک استریکس R7 370 شرکت ایسوس گزینه مناسبی و کارآمدی برای کاربران خانگی، اداری و اجرای بازی های ویدیویی میانه خواهد بود.
در ادامه می توانید گالری عکس این کارت گرافیک را ببینید
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟