از سال 2010 که اپل اولین مدل آیپد را وارد بازار کرد تا به امروز که شاهد مدلهای جدیدتر آن هستیم، تجربه کار کردن با آن لذتبخشتر شده است. بهعنوان مثال کار با CMS مبتنی بر وردپرس در مرورگر آن خیلی راحت شده؛ برای هر کاری یک اپ وجود دارد و با توجه به اینکه سیستمعامل iOS به اپها اجازه میدهد تا مستقیما اپ دیگری را فراخوانی کنند، امکان گشت بین آنها خیلی راحت شده است. البته در این بین نکات منفی هم دیده میشود که من بهشخصه توانستم از آنها چشمپوشی کنم.
-هر بار که میخواستم بین تبهای مرورگر یا اپها سوئیچ کنم مجبور میشدم تا پیشنویسم را در وردپرس ذخیره کنم. چون زمانیکه به برنامه برمیگشتم تب مرورگر؛ نسخه قدیمی و کششده از نوشتههای قدیمی را نشان میداد و به این ترتیب چند دقیقهای زمان از دست میدادم.
-صفحه کوچک آیپد ایر در کنار زاویه ثابت صفحهکلید لاجیتک باعث شده بود که زمان کار کردن به دلیل نداشتن دید مناسب زجر بکشم.
-یکی دیگر از نکتههای منفی که در آیپد دیده میشود محدودیت آن در پشتیبانی از چندین پنجره است. بهعبارت دیگر این دستگاه در هر زمان فقط میتواند بک اپلیکیشن باز داشته باشد. با اینکه این قابلیت محدود به معنای صرف زمان بیشتر برای رسیدگی به نوتیفیکیشنهای دریافتی بود اما از طرف دیگر به دلیل اینکه باعث میشد تا فقط روی یک کار تمرکز داشته باشم و دچار حواسپرتی نشوم، باید گفت که این محدودیت شاید مثبت هم باشد.
مواردی که در بالا اشاره کردم باعث بههم ریختن اعصاب میشود ولی باز هم دلیل نمیشود که کار با این دستگاه را کنار بگذارم. اما این آخر هفته زمانی که میخواستم خبرنامه هفتگیام را آماده کنم؛ متوجه شدم که کار با آیپد تا چه اندازه میتواند زجرآور باشد بههمین دلیل به سراغ لپتاپ قدیمیام رفتم تا کارم را با آن انجام دهم.
برای آماده کردن خبرنامه باید عکسهای موردنظرم را ببرم؛ اندازه آنها را تغییر دهم تا به مقدار استاندارد برسد؛ بعد از آن؛ عکسها را به فرمت JPEG ذخیره کنم و در نهایت با یک درصد مشخص آنها را فشردهسازی کنم. بهطور مثال؛ یکی از عکسها که باید رزولوشن 1280x520 پیکسل داشته باشد؛ تا ۷۰ درصد فشرده کنم؛ در حالیکه یکی دیگر از عکسها رزولوشن 376x164 پیکسل با درجه فشردهسازی 80 درصد است. معمولا در این خبرنامه ۱۳ عکس قرار میدهم. اما در سه مورد باید این عکسها را در قالب psd. ادیت کنم.
پس مشکل چیست؟ هیچکدام از ویرایشگرهای عکسی که برای آیپد تست کردم اجازه مشخص کردن یک ضریب مورد دلخواه من با درصد فشردهسازی مورد نیازم را نمیدادند. اپلیکیشن Photos که مربوط به اپل است به کاربر امکان یک برش آزاد را میدهد اما نمیتوانید اندازه آن را در مقیاس پیکسل ببینید. برنامههای زیادی مانند Snapspeed؛ Pixelmator و Photoshop Express را تست کردم اما هیچکدام نتیجه دلخواهم را نمیدادند.
با یکی از همکارانم صحبت کردم که او هم تقریبا مشکلاتی مشابه من داشت. اما او معتقد بود کارهایی که من در نظر دارم مخصوص تبلت نیست و باید با لپتاپ این کار را انجام دهم. من تا حدودی با این نظر موافق هستم اما اپل بارها گفته که تبلتهای سری آیپد و بهویژه آیپد پرو جایگزین لپتاپ خواهند شد ولی آنها بههمراه توسعهدهندگان برنامههای طرف سوم باید چنین مشکلاتی را حل کنند تا بتوانند به مقصود خود برسند.
شاید نظرتان این باشد که آیپد نباید جایگزن لپتاپ شود؛ چون اپل مکبوکهای بسیار خوبی برای انجام کارهای سنگینتر دارد. اما وقتی میبینیم تمجید و تعریفهای زیادی از سری سرفیسپرو مایکروسافت میشود پس اپل هم باید چنین موارد پیش پاافتادهای را برطرف کند تا در رقابت سنگین خود با سایر رقبا عقب نیافتد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟