در اغلب دستگاههایی که از الگوریتمهای بینایی و یادگیری ماشینی استفاده میکنند، کار پردازش به کلاود و سامانههای پردازشی که در دوردستها هستند سپرده میشوند و چنین رویکردی، تأخیر در انتقال داده و افزایش مصرف توان را به همراه خواهد داشت؛ زیرا دستگاه مجبور است برای حفظ ارتباط اینترنتی خود، برق بیشتری مصرف کند .
بر همین اساس شرکت گوگل سعی کرده است دوربین Clips را به گونهای طراحی کند که برای شناسایی چهره و تصمیمگیری، به اتصال اینترنتی و کلاود وابسته نباشد و پردازش مورد نیاز را بر روی سختافزار خودش انجام دهد. گوگل به منظور دستیابی به این هدف، از پردازنده Myriad 2 شرکت Movidius که اکنون بخشی از اینتل است کمک گرفته است.
Myriad 2 یک تراشه اختصاصی پردازش تصویر یا به اختصار یک VPU (سرنام Vision Processing Unit ) بوده و قادر است الگوریتمهای یادگیری ماشینی را بطور زنده ( real time) و درون دوربین اجرا کند. مدیر بخش «هوش ماشینی» شرکت گوگل معتقد است فناوری Movidius کمک زیادی در سرعت بخشیدن به ارائه چنین محصولی کرده است.
الگوریتمهای دوربین گوگل، بطور مستقل و بینیاز از کلاود اجرا میشوند(عکس از وبسایت گوگل)
Myriad 2 قابلیت استفاده در محصولات مختلفی از پهپادها و روباتها گرفته تا واقعیتافزوده و ابزارهای هوشمند امنیتی را دارد و معماری قابلبرنامهریزی این تراشه به شرکتهای مختلف اجازه میدهد آنرا بر اساس نیازهای خود پیکربندی کنند.
مدتهاست که تلاش میشود امکان اجرای الگوریتمهای پیچیده یادگیری ماشینی و بینایی ماشینی بر روی ابزارهای همراهی نظیر اسمارتفون فراهم گردد بطوریکه این ابزارها از سامانههای پردازشی خارجی بینیاز شوند. Clips یکی از نتایج چنین تلاشهایی است و باید دید تا چه حد به این هدف نزدیک شده است.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟