دانلود کنید: کتاب انقلاب صنعتی چهارم (اینترنت اشیا صنعتی)
نام کتاب: انقلاب صنعتی چهارم (Industry 4.0 The Industrial Internet of Things)
نویسنده: السدیر گیلکریست (Alasdair Gilchrist)
سال انتشار: 2016
ناشر: انتشارات Apress
تعداد صفحات: 259
شابک: 978-1-4842-2046-7
واقعیت این است که برخی از مشاوران سازمانها نادانسته یا به عمد این موضوع را به مدیران متذکر نمیشوند، در کنار مزیتهای رقابتی که اینترنت اشیا (صنعتی) برای سازمانها به ارمغان میآورد اما در عین حال ممکن است دردسرهایی را برای مصرفکنندگان به وجود آورد. این دردسر از آن جهت به وجود میآید که مصرفکننده نهایی ممکن است با محصولات هوشمندی روبهرو شود که به دلیل پیچیدگیهای بیش از حد کار با این تجهیزات را سخت میکند. بر همین اساس السدیر گیلکریست نویسنده کتاب اینترنت اشیا چهارم سعی کرده است دورنمایی روشن و شفاف از مزایای بالقوه و معایب مستتر در این فناوری را تشریح کند. نویسنده در این کتاب سعی کرده است به شکل مختصر اما دقیق به تشریح اطلاعات فنی بپردازد که سازمانها برای استقرار و پیادهسازی یک شبکه اینترنت اشیا ممکن است به آنها نیاز داشته باشد. کتاب یاد شده در پانزده فصل سعی کرده است نحوه طراحی و پیادهسازی مدل تجاری اینترنت اشیا را شرح دهد.
فصل اول این کتاب همراه با تاریخچهای از اینترنت اشیا و فناوریهای کلیدی اینترنت اشیا همراه است. فصل دوم نحوه ورود اینترنت اشیا به صنایع مختلف و تاثیرگذاری این فناوری روی سازمانها را در قالب پژوهشهای انجام شده مورد بررسی قرار داده است. بهداشت و درمان، صنعت نفت و گاز، دفاتر هوشمند و خردهفروشیها صنایعی هستند که در این کتاب مورد بررسی قرار گرفتهاند. فصل سوم به شما نشان میدهد چطور نوآوریها و ابداعات فنی که به واسطه اینترنت اشیا پدید آمدهاند تحولی بنیادین در کسبوکارها به وجود آوردهاند. این فصل همچنین گریزی به حسگرها و ارتباطات بهتر تجهیزات با یکدیگر داشته است. حسگرهایی که با کوچکتر شدن توانستهاند به درون لباسها و حتا بدن انسانها نفوذ کنند. فصل چهارم نقش فناوری بیسیم، استانداردهای موجود و پروتکلهای ارتباطی، تفاوت میان SDN و NFV، گوشیهای هوشمند، بزرگ دادهها، یادگیری ماشین، واقعیت مجازی، چاپ سه بعدی و تعامل و تقابل مردم با مفهوم خودکارسازی را مورد بررسی قرار داده است.
فصل پنجم معماری مرجع اینترنت اشیا را مورد بررسی قرار داده و به تشریح مولفههایی همچون ارتباطات، مدلسازی، مدیریت داراییها، توپولوژیها و ویژگیهای کلیدی که یک سامانه به آنها نیاز دارد پرداخته است. فصل ششم نگاهی جالب به فرآیند طراحی سامانههای اینترنت اشیا داشته و اینترنت اشیا صنعتی را تعریف کرده است. در ادامه به سراغ مفاهیم مرتبط با اقتصاد عمودی و موضوعاتی همچون اینترنت اشیا تجاری، اینترنت اشیا سازمانی، اینترنت اشیا مصرفی، اینترنت اشیا صنعتی رفته است فصل هفتم، سعی کرده است اطلاعاتی که یک سازمان در ارتباط با پروتکلها و شبکههای ارتباطی به آنها نیاز دارد را پوشش دهد. در این فصل با اطلاعات زیربنایی در ارتباط با پروتکلها آشنا خواهید شد. فصل نهم به سراغ مفاهیم مرتبط با طراحی نرمافزار رفته است. در ادامه در فصل دوازدهم موضوع تامین امنیت تجهیزات اینترنت اشیا و در فصل پانزدهم نقشه راهی از آنچه در کتاب مورد بررسی قرار گرفته به شما نشان میدهد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟