سایتهای متعددی برای ساخت برنامههای اندرویدی وجود دارند که هر یک قابلیتهایی را ارائه میکنند. اما در ادامه با 5 مورد از بهترین سایتها آشنا خواهید شد که اجازه میدهند بدون صرف هزینه برنامههای اندرویدی را ایجاد کنید.
شماره یک Andromo
Andromo یکی از معروفترین پلتفرمهایی است که برای ساخت برنامههای اندرویدی به کار گرفته میشود. برای ساخت یک برنامه از طریق این سایت تنها باید سه مرحله را پشت سر بگذارید.
1.یک پروژه Andromo ایجاد کنید.
2. فرمهای تقریبا ساده که برای اضافه کردن ویزگیهایی همچون عناصر گرافیکی، محتوا و سایر ملزوماتی که برای ساخت یک برنامه کاربردی به آن نیاز دارید.
3. کلیک کردن دکمه ایجاد به منظور ساخت برنامه کاربردی
بر عکس بسیاری از سایتهای سازنده برنامه، Andromo هیچ پیش نمایشی از برنامهای که در حال ساخت آن هستید ارائه نمیکند. در نتیجه نمیتوانید مشاهده کنید که برنامه نهایی چگونه خواهد بود و آیا ضرورتی دارد که تغییراتی در قالببندی به وجود آید یا خیر. پس از آنکه برنامه کاربردی ساخته شد از طریق ایمیل برنامه برای شما ارسال میشود. این سایت همچنین از امکان آپلود برنامه ساخته شده به فروشگاه گوگل پلی نیز پشتیبانی نمیکند. همچنین تبلیغاتی نیز درون برنامه کاربردی شما قرار میگیرد. اما اگر 8 دلار در ماه پرداخت کنید، تبلیغات حذف خواهند شد و قادر خواهید بود 50 برنامه در ماه ایجاد کنید.
شماره دو، AppsGeyser
سایت AppsGeyser کاملا رایگان است. این سایت چند مزیت مهم دارد، اول آنکه خبری از ساخت اشتراک و پرداخت پول وجود ندارد، محدودیتی در کار نیست که همین موضوع باعث میشود به راحتی بتوانید از آن استفاده کنید. در این سایت بیش از 50 قالب آماده برای ساخت برنامهها به سادهترین شکل در اختیارتان قرار دارد. این سایت از یک صفحه پیشنمایش برای نشان دادن برنامهای که ساخته خواهد شد استفاده کرده، اما برای استفاده مستمر از این ویژگی سازندگان سایت باید تغییراتی در آن اعمال کنند. با توجه به اینکه سایت فوق خدمات را رایگان ارائه میکند در نتیجه قابلیتی برای انتشار برنامه روی فروشگاه گوگل پلی ارائه نمیکند. دقت کنید که اگر در نظر داشته باشید برنامهای برای کسب درآمد ایجاد کنید 50 درصد از سود برنامه ساخته شده به این سایت اختصاص پیدا میکند.
شماره سه، AppMachine
AppMachine در مقایسه با دو نمونهای که به آن اشاره داشتیم کمی متفاوت عمل کرده و تقریبا پولی است، البته شما تنها زمانی باید هزینه کنید که در نظر داشته باشید برنامه خود را در فروشگاه گوگل پلی یا سایر پلتفرمها قرار دهید. در این سایت شما به 92 قالب مختلف برای ساخت یک برنامه کاربردی و همچنین پیشنمایشی برای نشان دادن نحوه ساخت برنامه و انجام تغییرات احتمالی روی برنامه دسترسی خواهید داشت. همچنین راهکاری برای مقایسه برنامه ساخته شده روی دستگاههای مختلف در اختیارتان قرار میدهد. هر زمان در نظر داشتید برنامه خود را آزمایش کنید، این سایت یک کد QR ارائه میکند تا از طریق اسکن آن بتوانید برنامه کاربردی را روی گوشی خود باز کنید.
شماره چهار، AppMakr
Appmakr با دریافت 2 دلار در ماه به شما اجازه میدهد برنامه خود را ایجاد کنید. پس از ساخته شدن برنامه عبارت Appmakr در برنامه درج میشود. البته این سایت به شکل رایگان نیز قابل استفاده است که تنها اجازه میدهد سایتهای موبایلی خود را انتشار دهید. اما برای آنکه بتوانید یک برنامه را با این سایت ایجاد کنید حداقل به یک پلن basic نیاز دارید. از ویژگیهای شاخص این سایت میتوان به قابلیت کشیدن و رها کردن برای قرار دادن عناصر درون یک و ارائه پیشنمایشی از برنامهای که در حال روی آن هستید اشاره کرد. پشتیبانی فنی از دیگر ویژگیهای شاخص آن به شمار میرود.
شماره پنج، AppyPie
AppyPie یکی دیگر از سایتهای معروف در این زمینه است. این سایت نیز اجازه میدهد از طریق تکنیک کشیدن و رها کردن عناصر به درون برنامهای که در حال ایجاد آن هستید اضافه کنید. همچنین ویدیوهای آموزشی را برای ساخت برنامههای پیشروی در اختیارتان قرار میدهد. نسخه رایگان این سایت به شما اجازه میدهد تنها ظرفی 48 ساعت برنامه ساخته شده را ویرایش کنید. دقت کنید که شما نشان AppPie را روی همه برنامههای خود خواهید داشت، حتا اگر از نسخههای تجاری استفاده کنید بازهم این نشان را مشاهده خواهید کرد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟