11. کارت شبکه بیسیم دوبانده 802.11ac:وD-Link AC Dual-Band Wireless Nano USB Adapter DWA-171
قیمت: 78 هزار تومان
روترهای شبکههای 802.11ac یا همان شبکههای وایفای پرسرعت وارد بازار شدهاند و شرکتهای تجاری و کاربران حرفهای کمکم به سوی استفاده از این روترها ترغیب میشوند. برای اینکه از قابلیت و سرعت بالای این شبکهها استفاده کنید، لزوماً باید از یک کارت شبکه 802.11ac دوبانده روی کامپیوتر، کنسول بازی، تلویزیون یا نوتبوک خودتان بهره ببرید.
دانگلهای شبکه 802.11ac کمی در بازار وجود دارد که آنها هم گرانقیمت هستند، ولی دانگل DWA-171 شرکت دیلینک هم اندازه کوچک دارد -5.7 گرم وزن و 36 میلی متر طول- و هم اینکه از دو فرکانس کاری 2.4 و 5 گیگاهرتز پشتیبانی میکند. از طریق درگاه USB به کامپیوتر یا نوتبوک وصل میشود و دارای یک آنتن داخلی است. حداکثر سرعت روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز 150 مگابیت و روی فرکانس پنج گیگاهرتز 433 مگابیت است.
12. سوییچ KVM با پشتیبانی از صدا: D-Link KVM-121 2-Port KVM Switch with Audio Support
قیمت: 96 هزار تومان
این گجت دو درگاهه، محصولی بهصرفه و کارآمد است که میتواند مشکل بسیاری از کاربران را حل کند. ممکن است برایتان پیش آمده باشد که بخواهید دو کیس را که معمولاً یکی قدیمی و دیگری با سختافزار جدید است، روی یک میز کار استفاده کنید، ولی نیازی به دو ماوس، دو صفحهکلید و دو صفحهنمایش نداشته باشید. این سوییچ اجازه میدهد برای دو کامپیوتر فقط از یک ماوس، صفحهکلید و صفحهنمایش استفاده کنید و خروجی صدای دو کامپیوتر را از طریق بلندگوی متصلشده به این سوییچ بشنوید. این سوییچ از رابطهای PS/2 برای اتصال ماوس و صفحهکلید، رابط VGA برای اتصال صفحهنمایش و جک 5.3 میلیمتری برای اتصال بلندگو بهره میبرد. از صفحهنمایشهای با حداکثر دقت تصویر 2048 × 1536 پیکسل پشتیبانی میکند و طول کابل آن حدوداً دو متر است.
13. سوییچ یک گیگابیتی هشت درگاهه: D-Link dgs-1008a 8-port gigabit desktop switch
قیمت: 84 هزار تومان
بسیاری از افراد از سوییچ ساده شبکه، تصوری مانند یک دستگاه بزرگ پیچیده عجیبوغریب دارند؛ اما با پیشرفت فناوریهای شبکه، انواع سوییچهای شبکه رومیزی کوچک با کارایی مطلوب و البته قیمت مناسب روانه بازار شدند. سوییچهای دسکتاپ براساس تعداد پورت از 30 هزار تومان به بالا در بازار یافت میشود که ما برایتان سوییچ هشت درگاهه با سرعت یک گیگابیت dgs-1008a را انتخاب کردیم. این سوییچ دوستدار محیط زیست است و در مصرف انرژی بسیار مدیریتشده و کارآمد عمل میکند. هر هشت درگاه از سرعت هزار مگابیت و قابلیت Auto MDI/MDIX پشتیبانی میکند و هنگامی که در وضعیت آمادهبهکار باشند؛ مصرف انرژی بسیار پایینی دارند. اندازه این سوییچ کوچک است و بهراحتی روی میز کار قرار میگیرد یا روی دیوار نصب میشود و دستگاههای مختلف نصبشده به آن، بهراحتی و بدون نیاز به نصب یا پیکربندی شروع به تبادل اطلاعات میکنند.
14. آداپتور PoE شبکه دو درگاهه: Tenda PoE Adapter PoE1300S
قیمت: 53 هزار تومان
ممکن است برخی دستگاههای شبکه بدون آداپتور منبع تغذیه یا همان آداپتور برق شهری عرضه شوند یا در حالتی از آنها استفاده شود که مستقیماً به برق وصل نشوند. در این مواقع راهحل، استفاده از آداپتور شبکه PoE است. این آداپتور کوچک از یک طرف به برق شهری وصل میشود و از سوی دیگر دارای درگاههای شبکه اترنت با قابلیت PoE است که اطلاعات و انرژی برق را به طور همزمان به دستگاه منتقل میکند. آداپتور تندا دو درگاه شبکه ده یا صد یا هزارمگابیتی دارد و از استانداردهای 802.3، 802.3u و 802.3ab پشتیبانی میکند. بنابراین، دو دستگاه شبکه از طریق کابل شبکه میتوانند به این دستگاه وصل شوند بدون اینکه نیازی به برق داشته باشند. مزیت این دستگاه این است فقط آداپتور شبکه بوده به تجهیزات دیگر مجهز نشده است که هم کاربری سادهای نداشته باشد و هم با قیمت بیشتری به فروش برسد.
15. تقویتکننده شبکههای بیسیم: Orico W300 Wireless Range Extender
قیمت: 74 هزار تومان
تقویتکنندهها دستگاههایی هستند که سیگنالهای وایفای ضعیف و ارسالشده از فاصله بسیار دور را دریافت و پس از تقویت دوباره ارسال میکنند. اگر شبکه وایفای در طبقه یا اتاق خاصی ضعیف باشد، میتوان از این دستگاهها استفاده کرد. یک مزیت دیگر این دستگاهها، امکان وصل شدن یک دستگاه دیگر با کابل شبکه به شبکه وایفای است. تقویتکنندهها معمولاً گرانقیمت هستند، اما دو سه مدل مناسب ارزان نیز در بازار یافت میشود که یک نمونه آن متعلق به شرکت اوریکو است.
این دستگاه یک درگاه شبکه اترنت صدمگابیتی دارد و اطلاعات را روی شبکه وایفای با سرعت 300 مگابیت بر ثانیه و روی استاندارد 802.11n منتقل میکند. کابل شبکه عرضهشده همراه آن، یک متر طول دارد و مستقیماً به پریز برق وصل میشود. قابلیت ویژه این دستگاه، کار کردن در مودهای روتر، اکسسپوینت، تقویتکننده و روتر/تقویتکننده است. با استفاده از پنل مدیریتی تحت وب، بهسادگی میتوان پیکربندی دستگاه را انجام داد تا کار مدنظر شما را انجام دهد.
16. اسپلیتر شبکه PoE:خTP-Link TL-POE10R - PoE Splitter
قیمت: 40 هزار تومان
اسپلیتر شبکه PoE ارتباط میان دو دستگاه را با استفاده از درگاههای شبکه فراهم میکند؛ با این تفاوت که یک دستگاه از برق دستگاه دیگری هم استفاده میکند. اسپلیتر مدنظر ما از شرکت تیپیلینک، دو درگاه شبکه یک گیگابیتی و یک خروجی برق دارد. هر دو درگاه شبکه AUTO MDI/MDIX هستند و از کابلهای شبکه CAT 3،4،5 با طول حداکثر صد متر پشتیبانی میکنند. درگاه شبکه مجهز به استاندارد 802.3af است و همراه با اطلاعات میتواند از انرژی منبع تغذیه روی کابل شبکه استفاده کند. نیازی به هیچگونه نصب و راهاندازی ندارد و به محض اتصال دو دستگاه به اسپلیتر شروع به تبادل اطلاعات میکنند.
17. دانگل بلوتوث USB:هD-net Bluetooth USB Dongle
قیمت: 15 هزار تومان
یکی از فناوریهای ارتباطی ساده و سریع میان دو یا چند دستگاه، فناوری بلوتوث است. امروزه، اغلب دستگاههای همراه مانند گوشیهای هوشمند موبایل، تبلت، نوتبوک و مانند اینها، به این فناوری مجهز هستند، اما ممکن است برخی نوتبوکهای قدیمی یا کامپیوترها از بلوتوث پشتیبانی نکنند. به همین دلیل، میتوان با خرید یک دانگل بلوتوث USB 2.0 ساده این قابلیت را نیز فعال کرد. دانگل شرکت دی-نت، بسیار کوچک و ارزان است و کاربری سادهای دارد. به محض اینکه آن را به کامپیوتر رومیزی یا نوتبوک وصل کنید، آماده شناسایی و برقراری ارتباط با دستگاههای مجهز به بلوتوث فعال در اطراف دستگاه میشود. حداکثر برد مفید این دانگل 10 متر است و از تمام سیستمعاملهای ویندوز مایکروسافت پشتیبانی میکند.
18. هاب چهاردرگاهه USB:عD-Link DUB-H4 4-Port USB 2.0 Hub
قیمت: 67 هزار تومان
این گجت کاربردی را برای کاربرانی معرفی میکنیم که تعداد زیادی دستگاه با درگاه USB دارند، اما کامپیوتر رومیزی یا نوتبوکشان به تعداد لازم درگاه USB ندارد. هابهای USB با برندهای متنوع و زیادی در بازار وجود دارد که برخی از آنها حدود 20 هزار تومان هستند، اما کیفیت و کارایی مطلوبی ندارند و پس از مدتی برخی درگاهها دچار مشکل میشوند. هاب چهاردرگاهه دیلینک، ضمن کوچک بودن و وزن مناسب، دو سال ضمانت دارد و از انواع درگاههای USB 1.1، USB 2.0 و Mini USB پشتیبانی میکند. از چهار درگاه USB 2.0 و یک درگاه Mini USB 2.0 در کنار آداپتور برق ورودی استفاده میکند و با تمام نسخههای سیستمعامل ویندوز مایکروسافت و مکاواس 10 سازگار است.
19. مودم روتر بیسیم +ADSL2:ف+ADSL2 D-Link DSL-2740U
قیمت: 76500 تومان
با ورود مودم روترهای پرسرعت 802.11ac عملاً مودم روترهای سری N از دور خارج شدهاند و با کاهش قیمت روبهرو هستند. توصیه ما این است که سراغ مودم روترهای بهروز با سرعتهای چندگیگابیت و دو بانده بروید، اما اگر اصرار دارید مودم روتر ADSL ساده و ارزانی بخرید، DSL-2740U میتواند یک انتخاب مناسب باشد. سرعت وایفای این مودم روتر 300 مگابیت است. دو آنتن خارجی پنج دسیبل دارد که میتواند تا حدودی خیال شما را از محدوده پوششدهی و سیگنالهای قوی وایفای راحت کند. چهار درگاه شبکه اترنت صدمگابیتی امکان اتصال دستگاه با کابل شبکه به مودم روتر را میدهد و مهمتر از همه اینها، هزاران کاربر این مودم روتر را خریده و استفاده کردهاند و براساس نظرسنجیها، از آن ابراز رضایت کردهاند.
20. مودم ترکیبی +ADSL2: D-Link DSL-2520U ADSL2+ Ethernet/USB Combo Modem Router
قیمت: 25 هزار تومان
این روزها هیچکس به فکر خرید مودم کابلی بدون قابلیتهای وایفای نیست، اما باز هم ترجیح دادیم یک مدل مودم اترنت ترکیبی معرفی کنیم تا افرادی که نیاز به وایفای ندارند یا روتر پرسرعت وایفای دارند و اکنون فقط به دنبال مودم ساده ارزانقیمت برای استفاده از اینترنت ADSL هستند، سردرگم نباشند. این مودم مجهز به آخرین استانداردهای اینترنت +ADSL2 است و یک درگاه شبکه اترنت صدمگابیتی، یک درگاه USB 2.0، یک درگاه خط تلفن RJ-11، کلید ریستارت و روشن یا خاموش دارد. درگاه USB برای اتصال مودم به دستگاههایی که درگاه شبکه اترنت ندارند یا اینکه برای کار دیگری اشغال شدهاند، به کار گرفته خواهد شد تا اینترنت به اشتراک گذاشته شود. نصب و راهاندازی این دستگاه بسیار ساده است و ابعاد کوچک آن نیز شایان توجه است.
===========================
شاید به این مطالب هم علاقمند باشید:
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟