در اینوتکس 2016، علاوه بر شرکتهای برتر ایرانی فعال در حوزههای مختلف فناوری و نوآوری، 90 شرکت و موسسه دانش بنیان داخلی و 83 شرکت و موسسه خارجی از چهارده کشور جهان حضور دارند و پاویون ملی کشورهای روسیه، یونان و بلاروس هم به شکل متمرکز برپا میباشد. همچنین دومین نشست بینالمللی با موضوع "شبکهسازی نوآوری" نیز برنامهریزی شده تا در کنار متخصصان ایرانی، بیش از دوازده استاد و صاحبنظر خارجی در طی دو روز و در 10 پنل تخصصی، موضوعات مرتبط را به بحثوتبادل نظر بگذارند. برگزاری چند نشست با حضور کارآفرینان و متخصصان ایرانی، کارگاه آموزشی بینالمللی با مشارکت مرکز علوموفناوری جنبش عدم تعهد (NAM)، چند نشست تخصصی در حوزههای مختلف فناوری با کشورهای مختلف و شش کارگاه آموزشی از برنامههای فناورانه Inotex 2016 است.
همچنین در اینوتکس 2016، فناوریها و دستاوردهای پیشرفته در حوزههای فناوری اطلاعاتوارتباطات، مواد، زیست فناوری، الکترونیک و ارتباطات، اتوماسیون تغییرات صنعتی و پزشکی، اپتیک، هوا فضا، انرژیهای نو و تجدید پذیر، نفت و گاز و پتروشیمی، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، مکانیک و مکاترونیک، فناوری پزشکی و مهندسی پزشکی، سیستمهای هوشمند، جو زمین، صنایع و تاسیسات زیربنایی در معرض دید عموم قرار میگیرد.
دوره پنجم اینوتکس 2016 به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط پارک فناوری پردیس معاونت علمی از دوم تا پنجم خردادماه در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران در حال برگزاری است.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟