مهرداد حصار، دانشجوی دکترای مهندسی برق دانشگاه واشنگتن که رهبری این پژوهش را برعهده دارد، در خصوص سیستم جدیدش گفت: «من با گرفتن دستگیره در با یک دست و لمس حسگر اثرانگشت گوشی هوشمند خود با دست دیگر میتوانم بهراحتی و بدون نیاز به ارسال اطلاعات شخصی خود با وایفای یا بلوتوث، درب منزل خود را باز کنم. این سیستم از سیگنالهایی که در حال حاضر توسط حسگر اثر انگشت در گوشیهای هوشمند و تاچ پد لپ تاپ وجود دارد و تاکنون برای دریافت ویژگیهای فیزیکی انگشت کاربر استفاده میشده، بهره میبرد.» به گزارش جامجم، در آزمایشهای انجام شده، این سیستم روی محصولات اپل، لپتاپهای لنوو و صفحههای لمسی Adafruit عمل کرده است. این آزمون با موفقیت روی 10 نفر که دارای قد، وزن و فرم بدنی مختلف بودند انجام شده و در زمانهایی که این افراد در حالتهای مختلف و یا در حال حرکت بودند نیز عمل کرده است.
به گفته محققان این پژوهش از این سیستمها میتوان در دستگاههای پزشکی مانند دستگاههای نظارت بر گلوکز یا پمپهای انسولین که نیاز به اشتراکگذاری امن دادهها برای احرازهویت بیمار دارد نیز استفاده کرد. محققان این پژوهش قصد ادامه تحقیق و توسعه این سیستم جدید با گزینههای بیشتر و سرعت انتقال بالاتری را دارند.
شایان ذکر است که این محقق جوان که در سال 2015 مدرک کارشناسی خود را در رشته کامپیوتر از دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران دریافت کرد، راهی را توسعه داده که با تکیه بر سیگنال اسکنر اثرانگشت که از طریق بدن به یک دستگاه گیرنده فرستاده میشود، بتوان اطلاعات مرتبط با احرازهویت را به صورت ایمنتری به قفلهای هوشمند ارسال کرد.
نظر شما چیست؟