به گفته مدیران ایسوس، خنککننده این سری از کارت گرافیکهای ایسوس با فناوری MaxContact به تراشه گرافیکی متصل شده است و رادیاتور فلزی آن نیز نسبت به مدلهای قبلی 40 درصد بزرگتر شده که همین افزایش حجم و طراحی سه برابر نسبت به طرح قبل (Core Contact و رادیاتورهای کوچکتر) باعث بهتر عمل کردن کارت گرافیک میشود. به منظور حفظ استحکام دو نگهدارنده در بالا و پایین کارت، PCB را به پلیت فلزی پشت آن متصل کرده و از خم شدن کارت درازای زمان جلوگیری میکند.
ایسوس نخستین برندی است که نورپردازی RGB را با سایر قطعات همسانسازی کرده است. در این کارت گرافیک علاوه بر نورپردازی در قسمتهای مختلف، یک هدر RGB هم روی کارت گرافیک وجود دارد که میتوانید به تجهیزات سازگار نظیر نوارهای RGB Strip معمولی وصل کنید.
به منظور عملکرد بهتر خنککننده سیستم، ایسوس فناوری جدیدی را در کارت گرافیکهای سری ROG Strix به کار گرفته است که FanConnect نام دارد. در این کارت گرافیک دو فن هدر 4 پینی اضافه وجود دارد که میتوانید با آن دو فن دیگر را بر حسب عملکرد و دمای اطراف کارت گرافیک کنترل کنید تا سیستم خنککننده کیس شما به بهترین حالت ممکن عمل کند.
ایسوس بر خلاف دیگر شرکتها که از قطعات رفرنس و رایج استفاده میکنند، در کارت گرافیکهای خود از قطعات با کیفیت و با دوام SUPER ALLOY POWER II یا به اختصار SAP II استفاده میکند که این قطعات در عمل هم مصرف پایینتر و هم دمای پایینتری در مقایسه با قطعات رایج دارد. همچنین ایسوس نخستین برندی است که کارت گرافیکهای خود را در یک خط تولید تمام خودکار تولید میکند که این خط تولید به نام Auto-Extreme شناخته میشود. از مزایای این خط تولید میتوان به عدم وجود خطای نیروی انسانی، ایزوله بودن پروسه تولید، استفاده از قطعات سازگار با دمای بالا و بررسی هر مرحله از پروسه تولید را برشمرد که اینها با هم منجر به بهبود عملکرد و افزایش طول عمر قطعه میشود.
نظر شما چیست؟