محسن علویسیرت مسئول کارگروه اویونیک ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص ضرورت تشکیل شبکه MRO اویونیک کشور بیان کرد: با توجه به اهمیت راهبردی فناوریهای اویونیک در کشور و لزوم توسعه آن، آنچه که در کشور ما نمی تواند راه گشای مشکلات در این حوزه باشد، هماهنگی بین مراکز تصمیم گیر در این بخش است.
وی افزود: به نظر می رسد ایجاد یک نهاد تصمیم گیر و مدیریتی در قالب تشکیل شبکه MRO اویونیک کشور به عنوان زنجیره تأمینی منسجم از شرکت های دانش بنیان و پیشرو در حوزه اویونیک ضروری است که توسعه مستمر فناوری یکی از پیش فرضهای اساسی آن زنجیره باشد تا در برطرف کردن خلاء حاصل از عقب ماندگی فناوری در این حوزه ما را یاری کند.
به گفته علویسیرت، توسعه مشارکت بخش خصوصی در قالب شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه اویونیک و حمایت دولت در جایگاه سیاستگذاری و نظارت عالیه، از جمله عوامل مهم توسعه صنعت اویونیک در کشور به شمار میآید.
وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود 60 شرکت دانشبنیان در کشور وجود دارد که در حوزههای ساخت زیرسامانهها و سامانه های اویونیکی هواپیما قابلیتهای مناسبی دارند.
مسئول کارگروه اویونیک ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی ادامه داد: توسعه صنعت اویونیک در ایران به مشارکت فعال شرکتهای دانش بنیان نیاز دارد بنابراین تهیه چارچوبی برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان ضروری است.
وی اظهار کرد: در همین راستا و با هدف حمایت بیشتر از شرکتهای دانش بنیان، طرح پیگیری و تسهیلات اخذ گواهینامه های مورد نیاز از سازمان هواپیمایی کشوری برای این شرکت ها ضروری است.
نظر شما چیست؟