در سال 2009 و هنگامی که آقای باراک اوباما (Barack Obama) به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده انتخاب شد، مجبور بود تا طبق قوانین و برای جلوگیری از سوء استفاده افراد سودجو، گوشی هوشمند خود که ظاهرا محصولی از شرکت بلکبری بود را تحویل کاخ سفید دهد و از یک گوشی نه چندان قدرتمند اما فوق امن استفاده کند. آقای اوباما در قبال این موضوع بسیار مضطرب بود و تمایل قلبی نسبت به واگذاری گوشی هوشمند خود و استفاده از یک گوشی محدود شده و فوق امن نداشت.
در هر صورت با پیگیریهایی که آقای باراک اوباما انجام داد، توانست یک گوشی هوشمند را به عنوان گوشی شخصی خود حمل کند اما با این حال این گوشی از نظر فعالیتهای ارتباطی محدود شده بود. ضمنا در کنار این گوشی، آقای اوباما باید از گوشی فوق امنی که کاخ سفید در اختیارش قرار داده بود به منظور انجام امورات اصلی دولتی استفاده میکرد. آقای اوباما در مصاحبهای عنوان داشت که این گوشی یک اسمارتفون است اما قابلیتهایی همچون برقراری تماس با افراد معمولی، نصب اپلیکیشنهای موبایلی، عکاسی، ضبط ویدئو و حتی پخش موزیک را ندارد!
نهایتا با اتمام دوره هشت ساله ریاست جمهوری آقای اوباما، وی گوشی فوق امن مخصوص ریاست جمهوری خود را تحویل داد و حال میتواند آزادانه از یک اسمارتفون جدید استفاده کند. بنا به گزارش منبع The Associated Press، آقای اوباما هم اکنون یک آیفون خریداری کرده و از آن استفاده میکند. اما برخلاف آقای اوباما، ظاهرا آقای دونالد ترامپ که همواره به موجب توییتهایش در شبکه اجتماعی توییتر یک چهره شناخته شده بوده، برای تعویض گوشی هوشمند خود با گوشی فوق امن و محدود مد نظر کاخ سفید مشکلی ندارد!
طبق گزارشهای به دست آمده، آقای ترامپ گوشی هوشمند خود که گویا از سری محصولات گلکسی سامسونگ بوده را به کاخ سفید تحویل داده و گوشی فوق امن و محدود مورد نظر کاخ سفید را دریافت کرده است. البته در این بین برخی از اطلاعات حاکی از استفاده آقای ترامپ از دو گوشی (یک آیفون و یک گوشی گلکسی) هستند، اما در هر حال گفته شده که آقای ترامپ تنها یک گوشی از سری محصولات گلکسی را تحویل کاخ سفید داده است. بدون تردید اگر وی از یک آیفون دیگر هم استفاده کند ملزم به تحویل دادن آن میشود و این عمل را انجام خواهد داد.
همانطور که پیش از این هم اشاره کردیم، گوشیهای امنی که در اختیار رئیس جمهورهای ایالات متحده قرار داده میشوند، قابلیتهای ارتباطی رایج اسمارتفونهای عادی را ندارند، بنابراین بدون تردید آقای دونالد ترامپ از این پس قادر به ارسال شخصی توییت در شبکه اجتماعی توییتر نخواهد بود. جالب است بدانید که آقای ترامپ در قبال این موضوع اشاره داشته که همچنان شخصا توییتهایش را برای اکانت توییتر خود نوشته و ارسال میکند! احتمالا وی موارد مد نظرش را بر روی کاغذ یادداشت خواهد کرد و سایر دستاندرکاران او وظیفه ارسال توییتهایش را بر عهده میگیرند.
بنابراین اسمارتفون دونالد ترامپ هم با یک گوشی فوق امن تعویض شد! گفته میشود که این امر به دلیل جلوگیری از سوء استفاده افراد سودجو، هکرها و درز اطلاعات حائز اهمیت و حیاتی کشور صورت میپذیرد و از جمله قوانین ریاست جمهوری در ایالات متحده به شمار میرود. با این وجود متاسفانه ما اطلاعات چندان دقیقی از این قوانین و شیوه اجرا و همچنین تبصرههای احتمالی آن نداریم. نظر شما در رابطه با این موضوع چگونه است؟
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟