اگر به یاد داشته باشید مایکروسافت چندین ماه قبل اعلام کرد در نظر دارد، تلفنهای همراه مورد استفاده کاربران را تبدیل به کامپیوتر شخصی کند. در کنفرانس بیلد که فروردین ماه برگزار شد، مایکروسافت اعلام کرد اسمارتفونهایی که توانایی اجرای ویندوز 10 را داشته باشند، ظرفیت لازم برای تبدیل شدن به یک کامپیوتر شخصی را دارند. این ویژگی به گونهای طراحی شده است تا از ظرفیتهای جدیدی که برنامههای یونیورسال به وجود میآورند استفاده کند. این برنامهها تنها در ویندوز 10 اجرا میشوند. در نتیجه توسعهدهندگانی که برنامههای خود را به سبک یونیورسال طراحی میکنند، این شانس به نرمافزارهای خود میدهند تا روی کامپیوترهای شخصی، تبلتها، اسمارتفونها و اکسباکسوان اجرا شوند. این ویژگی در نوع خود واقعا جالب توجه است. در حالی که مایکروسافت با عرضه ویندوز 8 اعلام کرد، هسته اصلی ویندوز دسکتاپ و همراه یکسان است، اما در عمل به موفقیتهای لازم دست پیدا نکرد، اما اوضاع برای ویندوز 10 متفاوت است. ویندوز 10 به معنای واقعی کلمه یک سیستمعامل جهانی و البته ایمن است. برنامههای یونیورسال به قدری قدرتمند هستند که اگر از نرمافزاری همچون اکسل را روی تلفنهمراه خود استفاده کنید، این توانایی را دارید تا با ویژگی جادویی کانتیوم آنرا تغییر اندازه داده و در صفحه نمایشهای عریضتر همراه با ماوس و صفحه کلید از آن استفاده کنید.
در جریان رویداد سخت افزاری مایکروسافت که دیروز عصر برگزار شد، مایکروسافت در کنار معرفی دو اسمارتفون جدید لومیا 950 و لومیا 950 ایکس ال، از Display Dock جدید خود رونمایی کرد. یک شتابدهنده سختافزاری که به شما اجازه می دهد از تلفنهمراه خود شبیه به یک کامپیوتر شخصی همراه مجهز به صفحهکلید، ماوس و صفحهنمایش عریض استفاده کنید. در اصل این ویژگی به نام کانتینیوم شناخته میشود. سختافزار جدید مجهز به درگاههای USB قدرتمندی همچون USB Type-C، HDMI و DisplayPort است. اما سؤال این است که ویژگی کانتینیوم اساسا چگونه کار میکند؟ عملکرد آن بسیار شبیه به کامپیوترهای شخصی ویندوزی 10 است. در حقیقت نوار وظیفه کمی بهینهسازی شده و یک نوار سیگنال در بالای صفحه مکانی که اطلاعات مربوط به باتری و ساعت نشان داده میشود قرار میگیرد. در تصویر زیر نحوه اتصال اسمارتفون مایکروسافت را به صفحه نمایش مشاهده میکنید. به نظر میرسد لومیای جدید حرفهای تازهای برای گفتن دارد.
مایکروسافت در کنار این قابلیت قدرتمند اقدام به رونمایی از Windows Hello کرد. هر چند اخبار بسیاری درباره ویژگی امنیتی Windows Hello تا به امروز منتشر شده است، اما واقعیت این است که تعداد کمی از کاربران در اصل کارشناسان موفق شدهاند این ویژگی امنیتی را از نزدیک مورد بررسی و آزمایش قرار دهند. این ویژگی به دلیل اینکه به تجهیزات خاصی همچون دوربینهای دارای عمق دید اینتل نیاز دارد و این دوربینها روی لپتاپهای موجود در بازار وجود ندارد هنوز به درستی خود را نشان نداده است. اما با معرفی سرفیس پرو 4، و اسمارتفونها، مایکروسافت اولین شرکتی خواهد بود که بهطور مستقیم فناوری طراحی شده توسط خود را در تجهیزات سختافزاری مورد استفاده قرار داده و در معرض دید عموم کاربران قرار خواهد داد. ویندوز هلو اکنون به صورت بتا در لومیاهای جدید قرار گرفته است، اما لازم به توضیح است کارکرد آن بهطور دقیق مشابه با کامپیوترهای شخصی نخواهد بود و با کمی تغییر مورد استفاده قرار میگیرد. گوشیهای جدید اگر آنگونه که مایکروسافت آنها را تشریح کرده است قدرتمند باشند میتوان گفت شاید مایکروسافت دو مرتبه به یکی از قطبهای اصلی بازار در زمینه اسمارتفونها باز گردد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟