اما این چیپست به مرور زمان دستخوش بهینهسازیهایی شد تا علاوه بر افزایش تعداد درگاههای قابل ارائه، بازدهی بیشتری نیز داشته باشد. نسخه بهینهشده X99 با پشتیبانی از پردازندههای Broadwell-E در ماههای گذشته معرفی شد که در مقایسه با نسل قبل، کاهش محسوسی در میزان مصرف انرژی در کارنامه خود داشت. پردازندههای برادول E بر روی ویرایش سوم سوکت LGA 2011 قابل نصب هستند و هماهنگی بسیار زیادی را با چیپست X99 و دیگر بخشهای مادربرد برقرار میکنند. اما شرکت «ایسوس» نیز برای پلتفرم X99، محصولات جدیدی طراحی کرده است. مادربرد X99-A II، تلفیقی از دو مؤلفه کارایی و زیبایی است. Aura ایسوس قابلیتی است که امکان استفاده از نوارهای نورانی RGB و ایجاد جلوههای بصری خاص را در سراسر مادربرد امکانپذیر کرده است. همچنین به کارگیری شکافهای ایمن برای حفاظت از پایه PCI-E کارتهای گرافیک به کاربر امکان میدهد تا کارتهای گرافیک سنگینوزن را روی مادربرد نصب کند. علاقهمندان به مادربردهای ایسوس با فناوری پنجگانه و انحصاری 5-Way Optimization این شرکت آشنایی دارند. نسخه جدید این فناوری که امکان بهینهسازی و افزایش سرعت کلی سیستم را مهیا میکند، در مادربرد A II نیز به کار گرفته شده است.
تعبیه و به کارگیری از ویرایشهای جدید شکافهای U.2 / M.2 و همچنین نوع C درگاه USB 3.1 اجازه نصب ذخیرهسازهایی با حداکثر سرعت 32 گیگابایت بر ثانیه را به کاربران میدهد. اما گذشته از طراحی ظاهری، مادربرد X99-A II محصول کاملی است که با انعطاف و پایداری خود میتواند رضایت گیمرها و اورکلاکرها را تأمین کند. در مدار تأمین ولتاز VRM پردازنده، این مادربرد به هشت فاز دیجیتال تجهیز شده است و با توجه به امکان نصب پردازندههای 14 نانومتری برادول E، مجموع کنترلرهای DiGI+، چوکهای توانمند و پایدار SFCII، خازنهای باکیفیت متالیک و آیسیهای مجتمع ماسفت، میتوان پیشبینی کرد که ولتاژهای خالص و مدیریتشدهای در اختیار هستههای پرتعداد پردازندههای سوکت 2011 قرار گیرد. ایسوس در این مادربرد، از هشت شکاف DIMM استفاده کرده است تا امکان نصب تا 128 گیگابایت حافظه نسل چهارم DDR4 با فرکانس تا 3333 مگاهرتز (در حالت اورکلاک) در چینش چهارکاناله و و بهرهمندی از پهنای باند مضاعف برای کاربران فراهم شود.
نکته مهم این است که کاربر میتواند تا 128 گیگابایت حافظه را بر روی مادربرد متصل کند. شاید این میزان حافظه حتی برای دوستداران بازیهای ویدیویی نیاز نباشد؛ اما این نشان میدهد که از مادربرد A II حتی برای اتاقهای سرور و شبکههای دیتاسنتر نیز میتوان استفاده کرد. همچنین تعبیه کدک ALC1150 با 112 دسیبل قدرت و آمپلیفایر پرقدرت OP AMP بخش صوتی باکیفیتی را تشکیل داده است که بدون شک علاقهمندان به بازی و همه کاربران را شگفتزده خواهد کرد.
بخش گرافیکی مادربرد
بر روی این مادربرد چهار شکاف توسعهدهنده گرافیکی PCIe 3.0/2.0 تعبیه شده است تا از قابلیت نصب همزمان بیش از دو کارت گرافیک برخوردار باشد. به لطف استفاده از پردازندههای برادول E، در مجموع 40 گذرگاه رفتوبرگشت مستقیم میان پردازنده و این شکاف برقرار است که بسته به شکافها میتواند تا 28 گذرگاه (Lane) نیز کاهش یابد. در نتیجه کاربران میتوانند تا چهار کارت گرافیک را بر روی مادربرد نصب کرده و از دو تکنولوژی کراسفایر و SLI بهرهمند شوند. به دلیل استفاده از پردازندههای Core برادول E، در این مادربرد امکان بهرهگیری از دو درگاه پرسرعت M.2 و U.2 نیز وجود دارد.
یک درگاه ساتا اکسپرس، هشت درگاه ساتا 3، 10 درگاه USB3.0، هشت درگاه USB2.0 و پشتیبانی از چینش 0, 1, 5, 10 و دو فناوری SRT و RRT از دیگر بخشهای ارتباطی این مادربرد است. مادربرد X99-A II هماکنون در بازارهای داخلی توزیع شده است و در اختیار کاربران میانرده و مدیران شبکه قرار دارد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟