شرکت کاسیو چندین سال پیش با تولید و معرفی سری ساعتهای جیشاک (G Shock) نشان داد که اصول اولیه خود را بهروزرسانی کرده است. اما در نمایشگاه CES 2016؛ آنها از آخرین دستاورد خود رونمایی میکنند: WSD-F10. این ساعت هوشمندی است که بهغیر از تمام کارهایی که از پوشیدنی آندرویدی انتظار میرود؛ قادر است با یک بار شارژ تا یک ماه کار کند. کاسیو تصمیم دارد با ساعت جدید خود ساعت مچی تولید به خریداران ارائه دهد که هم سودمند است و هم مقاوم.
زمانیکه صحبت از طراحی ساعت هوشمند میشود؛ کاسیو حرفهای زیادی برای گفتن دارد. در بازار این ساعتها از پوشیدنیهایی که زیبایی منحصربفرد و خاصی داشته باشند خبری نیست. درست است که وقتی بحث ساعت هوشمند مطرح میشود؛ معیارهایی مانند مدت زمان شارژ و بقای آن اهمیت زیادی دارد؛ اما کاسیو یک ساعت خشک و بیروح نیست. این ساعت در رنگهای نارنجی؛ سبز؛ سیاه و مشکی عرضه میشود و فریم دایرهای آن طراحی جالبی دارد. بند این ساعت از جنس پلاستیک اورتان است. بیشتر دکمههای آن در قسمت راست ساعت قرار گرفته و بهگونهای طراحی شده که حتی با دستکش نیز میتوان به سادگی با آن کار کرد. وقتی آن را کنار ساعت اپل قرار دهیم متوجه ضعیف بودن ساعت اپل در مقایسه با مدل جدید کاسیو میشویم.
اما از نظر وزنی این دوساعت تفاوت چندانی با هم ندارند. اما اگر دستان شما کوچک و باریک است ساعت کاسیو مناسب شما نیست. ولی این تصمیم طراحی است که توسط کمپانی سازنده گرفته میشود. اما از نظر طراحی؛ ساعت هوشمند کاسیو از مدل جیشاک زیباتر و جذابتر است.
شاید مهمترین ویژگی این ساعت طول عمر بیشتر باتری است. با خاموش کردن تمام ویژگیهای هوشمند WSD-F10؛ این ساعت به مانند یک ساعت دیجیتال معمولی تا حدود یک ماه بدون شارژ مجدد دوام میآورد.
اگر میخواهید که قابلیتهای هوشمند این ساعت را فدای شارژ بیشتر باتری کنید؛ ساعت کاسیو امکان استفاده از پنل دو رنگ را در کنار پنلهای رنگی LCD میدهد. این کار توسط صفحهنمایش دو لایهای که برای صفحه لمسی آن تعبیه شده امکانپذیر است. شاید نیاز داشته باشید زمان بیشتری خارج از خانه باشید در نتیجه نیاز به حفظ شارژ ساعت دارید. کافی است به حالت تایمپیس (Timepiece Mode) سوئیچ کنید. در این حالت تمام ارتباطات گوشی غیرفعال شده و صفحه آن از حالت رنگی خارج میشود تا برای مدت زمان بیشتری شارژ داشته باشد.
از دیگر قابلیتهای این ساعت هوشمند مقاومت در زیر آب تا عمق ۵۰ متر است. سنسور فشار؛ قطبنما و شتابسنج از دیگر ویژگیهای WSD-F10 است. همچنین برای اینکه در خارج از خانه تجربیات خوبی داشته باشید؛ دکمهای در قسمت بالا سمت راست ساعت بهنام TOOL قرار دارد که میتواند مسیرهای میانبر را به شما نشان میدهد؛ همچنین ارائه گرافهای جزر و مد و میزان فعالیتهای روزانه نیز از دیگر امکانات آن است.
زمانی که این ساعت با گوشی ارتباط برقرار میکند؛ با کمک گرفتن از اپهای طرف سوم بهعنوان یک مشاور در کارها به شما کمک میکند و حتی زمانی که به پیادهروی یا کوهنوردی میروید نقشه راه را در اختیارتان قرار میدهد. یکی از این اپها؛ اپ ViewRanger GPS است که در زمان کوهپیمایی اطلاعات راه؛ راهنمای مسیریابی؛ گرافهای جغرافیایی و میزان ارتفاع از سطح زمین؛ داده مربوط به مکان و فاصله تا ایستگاه بعدی را به صاحب خود ارائه میدهد.
اپ رانکیپر (RunKeeper) زمان راه رفتن یا دوچرخهسواری؛ اطلاعات مربوط به مسیر را ثبت و ضبط میکند. اپ مایرادار (MyRadar) یک اپ مربوط به هواشناسی است که تمام اطلاعات مربوط به وضعیت هوا؛ بارندگی و بارش برف در مکانهای نزدیک به شما را بهصورت در لحظه و بهروزرسانیشده انتقال میدهد.
اپی که برای ارتباط با این ساعت روی گوشی نصب میشود؛ اپ Casio Moment Setter Plus است که برای انواع کارهای بیرون از خانه؛ اطلاعاتی از قبیل زمان؛ ساعت یک فعالیت خاص و یا فرصتهای موجود را یادآوری میکند. اگر شرایطی که مدنظر صاحب ساعت است مانند سرعت؛ مسافت؛ زمان طلوع خورشید؛ از قبل روی این اپ ست شود؛ اطلاعات لازم بهصورت خودکار به فرد منتقل میشود.
در کنار اینها با آپلود کردن اپهای خود میتوانید قابلیتهای این ساعت را افزایش دهید. ساعت WSD-F10 از اپهای دیگر گوگل نظیر جیمیل؛ جستجوی صوت گوگل (Google Voice Search)؛ گوگل مپس و گوگل فیت هم پشتیبانی میکند.
این ساعت بهمنظور استفاده برای کارهای بیرون از خانه ساخته شده پس نباید مانند ساعت اپل یا سایر ساعتهای آندرویدی انتظار استفاده روزانه یا در تمام زمانها حتی داخل خانه را داشته باشید. ساعت WSD-F10 با سیستمعامل آندروید 4.3 و بالاتر و گوشی آیفون ۵ یا بالاتر با سیستمعامل iOS 8.2 بهبعد سازگار است.
مدیران شرکت کاسیو در حاشیه نمایشگاه CES 2016 اعلام کردند که این شرکت فعلا برنامهای برای ساخت ساعتی که به تنهایی و با استفاده از یک سیمکارت کار کند؛ ندارد. ساعت جدید و هوشمند کاسیو اواخر سال جاری میلادی ابتدا در ژاپن و سپس در آمریکا با قیمت پایه 500 دلار در اختیار علاقمندان قرار میگیرد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟