اگر مقاله ساندار پیچای؛ مردی که هوش مصنوعی را به گوگل هدیه کرد، را مطالعه کرده باشید، به خوبی اطلاع دارید که این شرکت روی یکسری از فناوریها و گجتهای هوشمند خود حساب زیادی باز کرده است. گوگل اسیستنت یکی از فناوریهای قدرتمندی است که گوگل در تلاش است سهم آن را در بازار مصرفی بیشتر کند. بر همین اساس تصمیم گرفته است کیت ویژه توسعهدهندگان این دستیار دیجیتالی را در اختیار عموم توسعهدهندگان قرار دهد. گوگل اسیستنت تا به امروز در برنامه کاربردی Google Allo و همچنین دستگاههایی همچون گوگل هوم و موبایلهای پیکسل قرار داشت، اما از این پس دستیار دیجیتالی گوگل نقش پر رنگتری خواهد داشت و اینگونه به نظر میرسد که همانند همتایان خود به دنبال آن است تا اکوسیستم بزرگی را پایهگذاری کند. الکسا آمازون و سیری اپل تا حدود بسیار زیادی نزد مساعد کاربران را به سمت خود جلب کردهاند. حال گوگل نیز به دنبال آن است همراه با گوگل اسیستنت به چنین محبوبیتی دست پیدا کند.
گوگل در وبلاگ این شرکت یاد آور شده است که گوگل اسیستنت در اندک زمانی پس از انتشار کیت ویژه توسعهدهندگان روی آندروید آتو و آندروید تیوی نیز در دسترس همگان قرار خواهد داشت. با توجه به آنکه گوگل در پیش نمایش عرضه شده از این کیت به عموم توسعهدهندگان اجازه داده است از این کیت توسعه استفاده کنند به احتمال زیاد در آینده شاهد حضور این دستیار صوتی در دستگاههای مختلف خواهیم بود.
این رویکرد شرکت گوگل به توسعهدهندگان اجازه خواهد داد بدون هیچگونه مانعی این دستیار صوتی را با محصولات خود ادغام کرده و حتا پروژههای سختافزاری خود را با هوش مصنوعی که گوگل آنرا طراحی کرده است ترکیب کنند. کیتی که در اختیار توسعهدهندگان قرار خواهد گرفت مشتمل بر یک رابط برنامهنویسی gPRC و برنامه کلاینت متن باز مبتنی بر پایتون خواهد بود. همچنین مستندات و مثالهای متعددی در این زمینه در اختیار توسعهدهندگان قرار دارد تا به سادهترین شکل بتوانند از این کیت استفاده کنند. این کیت توسعه به شما اجازه میدهد محاورهای شبیه به what’s on my calendar را برای گوگل اسیستنت ارسال کرده و در ادامه یک پاسخ صوتی را دریافت کنید. در حالی که ترکیب این ایده با بردهای توسعهای همچون رزبریپای واقعا کاربردی است، اما در عین حال امکان بهکارگیری آن روی پلتفرمهای دیگر نیز وجود دارد.
گوگل گفته است که در آینده ویژگیهای دیگری همچون پشتیبانی از کلمات کلیدی و یکپارچگی این کلمات کلیدی با برنامههای کاربردی را به کیت فوق اضافه خواهد کرد. برای اطلاعات بیشتر درباره این کیت توسعه، ساخت یک نمونه آزمایشی و دریافت این کیت به آدرس Embed the Google Assistant in any device مراجعه کنید.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟