نگاهی به میلیاردرترین مردان خودساخته فهرست Wealth-X
با این میلیاردهای خودساخته آشنا شوید!
کارآفرین و هوش اجتماعی همواره دو واژه هستند که با یکدیگر عجین شده‌اند. ثروت همواره اغواگر بوده است اما ایجاد ثروت از هیچ، همان چیزی است که بسیاری از استارت آپ‌های امروزی به دنبال آن هستند.

کارآفرین‌هایی که به دنبال این مسئله هستند که بتوانند کسب و کار خود را رشد دهند، باید روز و شب به این نکته فکر کنند که برای آنکه بتوانند به یک حالت پایدار و درآمدزا برسند، باید چه کارهایی انجام دهند. تفکری که هر لحظه با آن‌ها است، چه اول صبح چه آخر شب و حتی از خواب پریدن‌های میانه شب.

این فشار ثابت می‌تواند باعث استرس بیش از اندازه بر شخص شود. در واقع دستیابی به موفقیت نیازمند تمرکز و جاه طلبی فوق‌العاده‌ای است و گاهی اوقات بد نیست که با افرادی آشنا شویم که پیش از شما این مراحل را تجربه کرده‌اند و اکنون به میلیاردهایی خودساخته تبدیل شده‌اند.

بر اساس اطلاعاتی که توسط شرکت Wealth-X منتشر شده است، بیل گیتس، بنیان‌گذار افسانه‌ای شرکت مایکروسافت یکی از ثروتمندترین نخبگان باشگاه ثروتمندان خودساخته است. او دارای ثروت تخمینی به ارزش 85.7 میلیارد دلار است. Wealth-X  شرکتی سنگاپوری که تحقیقاتی را روی افراد ابر ثروتمند انجام می‌دهد.

اما دومین فرد در این فهرست Warren Buffett است، یک سرمایه گذار با دارایی خالص 70 میلیارد دلار. در نهایت نفر سوم این فهرست Amancio Ortega است، یک ثروتمند اسپانیایی و صاحب برند زارا که صاحب دارایی خالصی به ارزش 65 میلیون دلار است.

اگر به فهرست ثروتمندان خودساخته نگاه کنید، متوجه می شوید که از 25 نفر نخست این فهرست، 14 نفر آمریکایی هستند و این 14 کارآفرین در مجموع 514.2 میلیارد دلار دارایی دارند و اگر بخواهیم آن را مقایسه کنیم؛ باید بگوییم که این مقدار تنها شامل خروجی اقتصاد کشور نروژ است. از سوی دیگر بخش فناوری همچنان حضور قدرتمندی در این فهرست دارد چرا که افرادی مثل  لری اریسون از اوراکل جایگاه چهارم و مارک زوکربرگ جایگاه هشتم را به خود اختصاص داده است. در ادامه فهرست این میلیاردهای خودساخته را ببینید.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟