تمام برد و باخت‌های مایکروسافت در سال 2015
مایکروسافت بی‌شک یکی از شرکت‌های قدرت‌مند در تولید فناوری سال 2015 بود. مدیرعامل این شرکت ساتیا نادلا سیاست "اول ابر، اول موبایل" را برای این شرکت در نظر گرفت. البته همه چیز بر اساس آن‌ چیزی که پیش‌بینی شده بود، پیش نرفت. بعضی از شکست‌ها از دست شرکت خارج بود ولی بعضی از شکست‌ها به دلیل کارهای این شرکت بود.

برد: ویندوز10

بعد از شکایت‌های فراوانی که نسبت به ویندوز8 توسط کاربران شد، تیم جدید طراحی ویندوز با مدیریت تری میرسون تمام بازخوردهای موجود نسبت به ویندوز 8 و ویندوز 8.1 و در زمانی که ویندوز 10 در حال آزمایش بود را جمع‌آوری کرد و تغییراتی عظیم در آن ایجاد کرد. نتیجه این تغییرات معادل دانلود بیش از 140 میلیون باری این ویندوز در 5 ماه بود.

باخت: ویندوز10

ویندوز10 علاوه براینکه یک برد حساب می‌شود در یک سری از مسائل شکست خورد.  برای مثال مساله به‌روز‌شدن خودکار به این ویندوز و یا درخواست‌های متناوب آن برای به‌روزرسانی که مایکروسافت این‌ مشکلات را نادیده گرفت.

برد: استراتژی ابری

به دلیل کوتاه نظری استیو بالمر، مایکروسافت با تاخیر وارد بحث ابر شد. اما به سرعت نظر خود را عوض کرد و نادلا به آن سرعت بخشید که در حال حاضر می‌توان مایکروسافت را به عنوان دومین سرویس‌دهنده ابری پس از آمازون دانست. اما با آمازون فاصله بسیاری دارد که پیش‌بینی می‌شود در امسال این فاصله کم شود.

باخت: ویندوز موبایل

ویندوز موبایل 10 از خیلی از جهات یک سیستم‌عامل موبایل بسیار خوب است و نسبت به آندروید و iOS برتری‌های خود را دارد.اما در سال 2015 نتوانست طرفدار زیادی جذب کرده و یا پشتیبانی نرم‌افزاری خوبی در استور خود ارائه کند.این مساله شگفت انگیزی نیست وقتی که در بازار بیش‌از دو سیستم‌عامل وجود داشته باشد.

برد: سرفیس 4

دو مدل اول تبلت‌های سرفیس(Surface) یک شکست حساب می‌شدند. اما مایکروسافت این قضیه را در مدل سوم خود عوض کرد. سرفیس 4 به همراه یک پردازنده سری جدید اینتل، اسکایلیک و با طراحی مجدد سیستم خنک‌سازی و حذف باگ‌های موجود در سرفیس 3 توانست یک تبلت تقریبا بی‌نقص ارائه کند.

باخت: مرورگر اج

مایکروسافت تلاش کرد تا به بازار مرورگر‌ها توسط اج وارد شود. مرورگری که بسیاری از کد‌های قبلی را عوض کرده و فناوری‌های جدید را به خود اضافه کرد. در حالیکه اج از اینترنت اکسپلورر از لحاظ کارایی بهتر است، اما به آن خوبی که از آن انتظار می‌رفت نبود، و همچنان مردم استفاده از کروم و فایرفاکس را ترجیح می‌دهند.

برد: هولو لنز

درحالیکه تمرکزها روی اوکلیوس‌ریفت است، مایکروسافت از هدست واقعیت مجازی خود رونمایی کرد ولی از آن‌به بعد هیچ حرفی از آن زده نشد. مردم از حرف زدن در مورد این فناوری خسته نمی‌شوند. این خود نوعی برد محسوب می‌شود.

باخت: سرفیس نوت‌بوک 

به ظاهر این محصول مایکروسافت به عنوان محصول تولیدی خود مایکروسافت بسیار عالی است. اما این محصول نیز مشکلات خاص خود از جمله بوت نشدن در زمانی که به داک متصل است، به همراه خود داشت. این محصول این سوال را به وجود آورد که آیا مایکروسافت می‌تواند به عنوان یک شرکت سخت‌افزاری نیز فعالیت کند؟

برد: آفیس 2016

به نظر می‌رسید که دیگر نشود به مایکروسافت آفیس قابلیت جدیدی اضافه کرد، اما با قابلیت‌های اضافه‌ای همچون همکاری‌های تیمی در مایکروسافت 2016 و نسخه جدید آفیس 360 چیز دیگری اثبات شد. نرم‌افزار جدید Sway هم می‌تواند به مرور جایگزین پاورپوینت شود.

باخت: پروژه آستوریا

پروژه آستوریا قرار بود که نرم‌افزارهای آندروید را بدون نیاز به کامپایل مجدد روی ویندوزفون اجرا کند، اما این پروژه با باگ‌های فراوانی که داشت متوقف شد.

=======================

شاید به این مطالب هم علاقمند باشید:

آیا ویندوز 10 محبوب‌ترین سیستم‌عامل تاریخ خواهد شد؟

ویندوز مایکروسافت 30 ساله شد: از یک تا ده پنجره‌ها!

ویدیو: مایکروسافت اتاق‌تان را به صفحه‌نمایشی برای بازی تبدیل می‌کند

مایکروسافت احساسات شما را از روی تصویرتان می‌فهمد

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟