خراب شدن تصادفی و ناگهانی سیستمهای کامپیوتری همیشه آزاردهنده بوده است. اما این مشکل زمانی بدتر میشود که هیچگونه ایدهای در خصوص خرابی به وجود آمده در اختیار نداشته باشید. کاربران بدون وجود اطلاعات فنی در بهترین حالت از جستجوگر گوگل برای دریافت اطلاعات بیشتر استفاده میکنند. اطلاعاتی که در بعضی موارد با یکدیگر متناقض هستند. در چنین شرایطی کاربر باید به صفحه http://windows.com/topscan مراجعه کند یا اگر در کشوری باشد که دسترسی به خدمات مشتریان مایکروسافت در آن کشور در دسترس باشد، با بخش فنی تماس گرفته و کد خطا (بهطور مثال BAD_POLL_HEADER) را به اپراتور اعلام دارد.
اما به نظر میرسد مایکروسافت در نظر دارد این اوضاع را تغییر دهد. در همین رابطه مایکروسافت اعلام کرده است فرآیند پیادهسازی کدهای کیو آر (QR) که در ارتباط با خطاهای بحرانی سیستمی هستند، در صفحه آبی مرگ (Blue Screen of Death) در معرض دید کاربران قرار خواهد گرفت. هدف از این کار ارائه توضیحات کاملتر به کاربران در خصوص علت هنگ کردن سیستم آنها بیان شده است. به نظر میرسد، شکلک ناراحت بودن که تاکنون روی صفحه آبی مرگ به نمایش در میآمد، فاقد توانایی لازم برای انتقال اطلاعات مناسب به کاربران بوده است.
با عرضه بهروزرسانی ویندوز 10 در تابستان به جای آنکه وقت کاربران با نمایش پیغامهایی همچون BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO یا KERNEL_INPAGE_ERROR که در صفحه آبی مرگ نشان داده میشود، تلف شود، از کدهای کیو آر همراه با پیوندی به صفحهای که برای ارائه اطلاعات بیشتر در اختیار کاربران قرار میگیرد استفاده خواهد شد. در تصویری که چند روز پیش توسط شخصی به نام Javeinl در سایت رددیت منتشر شده است، یک نمونه ماشین مجازی را مشاهده میکنیم که در آن نشان میدهد چگونه کد کیو آر کاربر را بهطور مستقیم به آدرس Windows.com/stopscan هدایت میکند. بهطوری که مایکروسافت کاربر را بهطور دقیق به منابعی که برای خطایابی مشکل به آن نیاز دارد، هدایت میکند.
مایکروسافت اینگونه پیشبینی کرده است که کاربران در بیشتر موارد از یک دستگاه همراه ثانوی برای اسکن کد و دریافت پشتیبانی استریم شده از بخش سرویسهای مشتریان این شرکت استفاده خواهند کرد. این سیستم هنوز کار خود را آغاز نکرده است تا بتوانیم وضعیت تعامل این مکانیزم با خطاهای به وجود آمده را برای شما توضیح دهیم. اما امیدوار هستیم مایکروسافت در این صفحه اطلاعات خاص و مناسبی در اختیار کاربران قرار دهد. بهطوری که فرآیند شناسایی مشکلات سادهتر از گذشته شود.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟