کوالکام یک شرکت آمریکایی است که در زمینه طراحی و تولید تجهیزات ارتباطی و مخابراتی فعالیت دارد. در صنعت موبایل این شرکت تامین کننده قدرتمند تراشههای موبایلی محسوب میشود. سری تراشههای اسنپدراگون کوالکام تقریبا در هر گوشی هوشمندی استفاده شدهاند. بنابراین علاقمندان به دنیای موبایل با سیستم روی چیپهای شرکت کوالکام آشنایی کامل دارند.
تراشههایی که توسط کوالکام تولید و عرضه میشوند از نظر قدرت عملکرد دارای ردهبندیهای خاصی هستند. امروز کوالکام به طور رسمی از سه تراشه میان رده جدید رونمایی کرد که به ترتیب اسنپدراگون 653، اسنپدراگون 626 و اسنپدراگون 427 نام دارند. کوالکام هر سه تراشه میان رده جدید نامبرده شده را قادر به پشتیبانی از نسخه 3 تکنولوژی شارژ سریع خود یا همان "Quick Charge 3.0" کرده است.
بنابراین تمام محصولات میان ردهای که در آینده از سه سیستم روی چیپ اسنپدراگون 653، اسنپدراگون 626 و اسنپدراگون 427 بهرهمند شوند، قادر به پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع "Quick Charge 3.0" کوالکام خواهند بود و این موضوع پیشرفتی شایان ملاحظه را برای گوشیهای میان رده به ارمغان میآورد. حال بهتر است که نگاهی به جزئیات سه تراشه اسنپدراگون 653، اسنپدراگون 626 و اسنپدراگون 427 کوالکام داشته باشیم.
تراشه اسنپدراگون 653 کوالکام
سیستم روی چیپ اسنپدراگون 653 در واقع جانشین تراشه میان رده اسنپدراگون 652 است که در محصولات متنوعی از آن استفاده شده بود. کوالکام عنوان کرده که قدرت عملکرد تراشه اسنپدراگون 653 در مقایسه با تراشه اسنپدراگون 652 چیزی در حدود 10 درصد افزایش یافته و این تراشه قادر به پشتیبانی از رم با ظرفیت نهایی 8 گیگابایت خواهد بود. لازم به اشاره است که تراشه اسنپدراگون 852 نهایتا از رم 4 گیگابایتی پشتیبانی میکرد.
مودمی که در تراشه اسنپدراگون 853 کوالکام از آن استفاده شده، مودم X9 LTE است که پشتیبانی بهتری در زمینه VoLTE و Ultra HD Voice ارائه میکند. تراشه نامبرده شده همچنین قادر به پشتیبانی از دوربین دوگانه خواهد بود.
تراشه اسنپدراگون 626 کوالکام
تراشه اسنپدراگون 626 کوالکام در واقع جانشین تراشه اسنپدراگون 625 محسوب میشود. اسنپدراگون 626 هم در مقایسه با اسنپدراگون 625 از نظر عملکرد چیزی در حدود 10 درصد افزایش قدرت یافته و به مودم X9 LTE مجهز است. همچنین تراشه اسنپدراگون 626 کوالکام از تکنولوژی Clear Sight این شرکت و دوربین دوگانه هم پشتیبانی میکند.
تراشه اسنپدراگون 427 کوالکام
اما نهایتا نوبت به تراشه اسنپدراگون 427 کوالکام میرسد که جانشین تراشه اسنپدراگون 425 است. کوالکام سیستم روی چیپ اسنپدراگون 427 را هم به مودم X9 LTE مجهز کرده است. جالب است بدانید که تراشه اسنپدراگون 425 از مودم X6 LTE بهره میبرد که این موضوع نشان میدهد تراشه اسنپدراگون 427 به مراتب از نظر ارتباطی نسبت به اسنپدراگون 425 قدرتمندتر خواهد بود.
سیستم روی چیپ اسنپدراگون 427 کوالکام هم از تکنولوژی Clear Sight این شرکت و دوربین دوگانه پشتیبانی میکند. این تراشه در واقع یک تراشه میان رده رو به پایین محسوب میشود که ارائه قابلیتهای این چنینی در آن بسیار جالب توجه است. این موضوع نشان میدهد که در آینده نزدیک شاهد پیشرفت هر چه بیشتر گوشیهای رده پایین و میان رده خواهیم بود که البته این موضوع امر طبیعی محسوب میشود.
شرکت کوالکام در رابطه با زمان عرضه رسمی سه سیستم روی چیپ اسنپدراگون 653، اسنپدراگون 626 و اسنپدراگون 427 اشاره کرده که دو تراشه اول (اسنپدراگون 653 و 626) تا اواخر سال 2016 روانه بازار میشوند و تراشه اسنپدراگون 427 اوایل سال 2017 روانه بازار خواهد شد. با توجه به این موضوع میتوانیم پیشبینی کنیم که محصولات میان ردهای که طی سه ماه نخست سال 2017 معرفی شوند، احتمالا به این سه تراشه مجهز خواهند شد.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟