این عکاس با گرفتن عکسهایی از افراد حاضر در مترو و یافتن عکس پروفایلشان که آنلاین به اشتراک گذاشتهاند، مجموعه مفصلی از عکسها را تهیه کرده و با این کار نشان داده است که افراد ناشناس میتوانند با استفاده از نرمافزار تشخیص چهره، بهسادگی و از روی پروفایل شبکه اجتماعی شما به تصاویرتان دست یابند.
او سعی کرده است با این کار نشان دهد که فناوری چطور میتواند بر حریم شحصی افراد تأثیر بگذارد. این تأثیر زمانی به اوج میرسد که تنظیمات امنیتی شبکه اجتماعیای را که در آن عضو هستید، بهدرستی فعال نکرده باشید. او میگوید: «هیچکس متوجه نشد که من از آنها عکس گرفتهام. من فقط از یک دوربین ساده استفاده کردم و سعی نکردم این کار را مخفیانه انجام دهم.»
او همچنین به نکته مهمی اشاره میکند؛ اینکه این پروژه تفاوت شخصیتی را که افراد در دنیای آنلاین از خود به نمایش میگذارند با آنچه در زندگی واقعی نشان میدهند، بهخوبی مشخص کرد. نرمافزار مورد استفاده وی نرمافزاری روسی است که از زمان راهاندازی در ماه فوریه، میلیونها پروفایل در شبکه اجتماعی VKontakte را بررسی کرده است و میتواند ظرف مدت چند ثانیه پروفایل افراد را از روی عکس چهره شناسایی کند. در سال 2011 فعال کردن قابلیت تشخیص چهره، مشکلاتی برای فیسبوک ایجاد کرد و تعهد آن به حفظ حریم شخصی کاربران را زیر سؤال برد. به نوشته «گاردین»، در کشورهای غربی نمونه مشابه نرمافزار تشخیص چهره روسی استفاده نمیشود.
==============================
شاید به این مقالات هم علاقمند باشید:
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟