جدیدترین عضو خانواده ماکسیموس از راه رسید؛
با مادربرد جدید Maximus VIII Extreme ایسوس آشنا شوید + گالری عکس
انجام بازی‌های ویدئویی حال حاضر آنچنان طعم دلچسبی دارد که کمتر کاربری می‌تواند کسب این تجربه شیرین را نادیده بگیرد. به ویژه اگر بازی بر روی یک سیستم گیمینگ با سخت‌افزارهای حرفه‌ای اجرا شود. گیمرهای حرفه‌ای از بازی در کامپیوترهای مجهز به مادربرد ماکسیموس، لحظات به یادماندنی را در دفترچه خاطرات خود ثبت کرده‌اند. اما حالا، سری جدید Maximus VIII Extreme با پلتفرم منعطف Z170 و پشتیبانی پردازنده‌های قدرتمند اسکایلک، پا به دنیای جذاب و پر هیجان گیمرها و اورکلاکرها گذاشته است.

مادربرد Maximus VIII Extreme با برخورداری از چیپست Z170 از نسل ششم پردازنده‌های اینتل یعنی اسکایلک، پشتیبانی می‌کند. این محصول شاخص تمامی خصایص خانواده ماکسیموس را به ارث برده و حالا، جدیدترین عضو خانواده پر جمعیت ROG، امکانات زیادی را در اختیار اورکلاکرها و گیمرها قرار می‌دهد. طرح زمینه این مادربرد مشکی و خاکستری است که رگه‌های قرمز رنگ، به عنوان نشان این خانواده در سطح مادربرد پراکنده شده است. مادربرد ماکسیموس VIII اکستریم از چهار شکاف گرافیکی با اینترفیس PCIe 3.0/2.0 x16 بهره می‌برد که با این اوصاف، گیمرها در استفاده از فناوری‌های مالتی گرافیک SLI و CrossFire با چهار کارت گرافیک مدرن، مشکلی نخواهند داشت.

چهار شکاف توسعه دهنده گرافیکی PCIe 3.0/2.0 x16 مادربرد Maximus VIII Extreme ایسوس

چهار شکاف DIMM برای نصب تا 64 گیگابایت حافظه نسل چهارم DDR4‌ بر روی این مادربرد تعبیه شده که مجموع کیفیت پین‌های هر چهار شکاف و فازهای دیجیتالی تامین کننده انرژی، به ماژول‌‌های حافظه این امکان را می‌دهد که بتوانند حتی در فرکانس بالای 3866 مگاهرتز (در حالت اورکلاک) بدون ناپایداری، فعالیت کنند. این مادربرد در بخش رگولاتور ولتاژ پردازنده، به 13 فاز دیجیتال به همراه چوک‌‌های میکروفاین، ماسفت‌‌های OptiMOS و خازن‌‌های 10K متالیک مجهز شده که آی‌سی کنترلر +Digi ، مدیریت هوشمندی را برای تولید ولتاژ خالص و کافی به هسته‌های پردازنده‌های اسکایلک که توسط سه کانکتور 4 پین پاور (8+4) تامین می‌شون را، ارائه می‌کند. اما ایسوس در مادربرد ماکسیموس Z170‌ به دو بخش "شبکه" و "صوتی" توجه ویژه‌ای داشته است. این دو بخش برای گیمرها، از اهمیت زیادی برخوردار است.

چهار شکاف DIMM‌برای نصب تا 64 گیگابایت حافظه‌‌های DDR4 تا فرکانس 3866 مگاهرتز (OC)

بخش صوتی SupreMe FX‌ از پردازنده صوتی مجزا و تراشه‌های آمپلی‌فایر به همراه خازن‌‌های مخصوص و باکیفیت بهره می‌برد و توسط یک نوار نورانی، از دیگر بخش‌‌های مادربرد تفکیک شده تا نویز و امواج الکترومغناطیسی مزاحم، کمترین تاثیر را بر روی صدای خروجی 7.1‌ کانال داشته باشند. علاوه بر برخورداری این محصول از تراشه WiFi‌ با پشتیبانی از فرکانس 5 گیگاهرتز و سرعت 1300 مگابیت بر ثانیه برای ارتباط اینترنتی و شبکه‌ای بی‌سیم، یک درگاه شبکه RJ45 با برخورداری از فناوری LanGuard، ارتباطی ایمن و پایدار را هنگام بازی‌‌های آنلاین ارائه می کند. مطابق با سنت متعارف در مادربردهای حرفه‌ای، ایسوس منطقه‌ای را برای تعبیه کلیدها و پوینت‌های مورد استفاده اورکلاکر در نظر گرفته است.

پنل I/O‌ مادربرد اورکلاکینگ Maximus VIII Extreme ایسوس

کلیدهای استارت، ریست، دیپ سوئیچ‌‌‌های انتخاب شکاف‌‌های گرافیکی، Safe Boot، LN2 Mode، MemOK، پوینت‌‌های قرائت ولتاژ و دیباگر، کلیدهای این بخش را تشکیل می‌دهند. اما با ماکسیموس Z170‌، یک OC Panel‌ نیز ارائه شده که می‌تواند دستیار کارآمدی برای اورکلاکرها و گیمرها باشد. هشت درگاه ساتا 6 گیگابایت، هشت درگاه USB 3.0، شش درگاه USB 2.0، یک درگاه پرسرعت U.2، یک درگاه آنبرد M.2، چهار درگاه USB 3.1 تایپ A و C و بلوتوث نسخه 4 از درگاه‌های ارتباطی مادربرد ماکسیموس VIII اکستریم ایسوس است.

پنل OC‌ یکی از کاربردی‌ترین ابزار برای عملیات اورکلاکینگ و اورکلاکرهاست

در چند آزمون اخذ شده با پردازنده Core i5 6600K‌ در فرکانس اورکلاک شده 4900 مگاهرتز و هشت گیگابایت حافظه‌‌های 2400 مگاهرتزی برند Geil، مادربرد ماکسیموس VIII اکستریم در آزمون SuperPI 1M به زمان 6.514 ثانیه دست یافت. همچنین این محصول موفق شد تا در آموزن Wprime 32M زمان 5.16 ثانیه را ثبت کند. اما تراشه TPU محدوده اورکلاکینگ کاربردی و خودکار را افزایش داده و کاربر قادر خواهد بود تا از طریق بایوس و به دور از تنظیمات خاص و پیچیده، پردازنده خود را اورکلاک کرده و از افزایش راندمان سیستم خود بیشترین لذت را ببرد. مجموع امکانات کاربردی، بخش‌‌های حرفه‌ای تعبیه شده برای اورکلاکینگ و گیمینگ، ایمنی بالا، قابلیت اورکلاک‌پذیری خوب و پایداری در افزایش فرکانس پردازنده و حافظه‌ها، مادربرد Maximus VIII Extreme را به یکی از گزینه‌های بسیار مناسب برای گیمرها و اورکلاکرها تبدیل کرده است.

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟