JumpRoAoH
ویدیو: اولین روبات سوسک‌نمایی که ۱.۵ متر پرش می‌کند
به‌نظر می‌رسد در دنیای روبات‌ها، ساخت روبات‌های سوسک‌نما روند رو به تکاملی را پشت سر گذاشته است. آن‌گونه که سایت IEEE Specturm گزارش داده است، همکاری محققان دانشگاه ملی کره جنوبی و UC Berkeley منجر به خلق گونه جدیدی از این روبات‌ها شده است. این گروه از محققان نتیجه دستاورد خود را در جریان کنفرانس روباتیک و اتوماسیون که این ماه در استکهلم سوئد برگزار شد، در معرض دید همگان قرار دادند.

اگر از نگاه کردن به خزندگان عجیب دچار ترس و وحشت انتوموفیب (entomophobe به معنای ترس از دیدن خزندگان عجیب چندش‌آور است) نمی‌شوید، باید به شما بگوییم دانشگاه ملی کره جنوبی با همکاری دانشگاه UC Berkeley ایالات متحده موفق به طراحی روباتی شدند که ظاهری شبیه به یک سوسک را دارد. این روبات نه تنها این قابلیت را دارد تا در میان علف‌ها حرکت کند، بلکه این توانایی را دارد تا 5 فوت ( معادل 1.5 متر) در هوا پرش کرده، روی پاهای خود ایستاده و بدون هیچ‌گونه مشکلی به راه رفتن ادامه دهد.

مطلب پیشنهادی

هوش مصنوعی اولین قربانیان خود را گرفت
رویارویی هوش مصنوعی با انسان‌ها

این روبات که JumpRoAoH نام دارد، از مکانیزم ساده‌ای تبعیت می‌کند. یک دستگاه خزنده شش پا که دو اونس وزن ( معادل 56 گرم) داشته، طراحی هندسی آن شبیه به الماس بوده و از مکانیزم پرش/ حرکت استفاده می‌کند. این روبات کوچک انرژی خود را از یک موتور DC و هشت نوار چسبناک لاتکس به دست می‌آورد. در حالی که در ارتباط با سودمندی این روبات در ارتباط با شکار حشرات باید سکوت کنیم، اما الگوبرداری آن از طبیعت این پتانسیل را در اختیار تیم سازنده قرار خواهد داد تا ابزارهای پیشرفته‌تری را که از عملکرد موجودات زنده تبعیت می‌کنند، خلق کنند.

مهم‌ترین و قابل تعمل‌ترین نکته‌ای که در ارتباط با JumpRoAcH باید به آن اشاره کنیم؛ به حفظ تعادل آن باز می‌گردد، به‌طوری که JumpRoAoH این توانایی را دارد تا قدرت پرش خود را تنظیم کرده و بعد از نشستن بر زمین به حرکت خود ادامه دهد. در حالی که این روبات قادر به پرواز کردن نیست، اما بال‌هایی برای آن تعبیه شده است تا همانند یک سوسک حرکت کرده و البته شما را بیشتر بترساند. (او از این بال‌ها برای اصلاح وضعیت خود و آماده شدن برای جهش دوباره استفاده می‌کند.) در حالی که این سوسک روباتیک طراحی شده توسط دانشگل برکلی نیست، اما می‌توانیم خوشحال باشیم که با یک ارتش واقعی از سوسک‌های روباتی شکل که ممکن است به صورت زامبی به ما حمله کنند روبر نیستیم! با هم فیلمی از تست این روبات سوسک‌نما را ببینیم: 

 

===============================

شاید به این مطالب هم علاقمند باشید:

ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را می‌توانید از کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور و نیز از دکه‌های روزنامه‌فروشی تهیه نمائید.

ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه     
ثبت اشتراک نسخه آنلاین

 

کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکه‌ها

  • برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network  اینجا  کلیک کنید.

کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون

  • اگر قصد یادگیری برنامه‌نویسی را دارید ولی هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارید اینجا کلیک کنید.

ایسوس

نظر شما چیست؟