اهمیت این خبر زمانی مشخص می شود که بدانیم این تعداد ماهواره حدودا سه برابر کل ماهوارههایی است که در مدار زمین و آسمان بالای سر ما فعال هستند. ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت اسپیسایکس برای اولین بار در سال ۲۰۱۵ از این پروژه رونمایی کرد و دربارهاش سخنرانی مفصلی داشت. ماسک در آن زمان گفت هزینهای ۱۰ میلیارد دلاری برای اجرای این ایده کنار گذاشتهاند. یکی از اولین سرمایهگذاران این پروژه نیز شرکت گوگل با پرداخت یک میلیارد دلار بود.
ماهوارههای اینترنتی اسپیسایکس بسیار بزرگتر از ماهواره CubeSats با وزن ۸۵ پوند هستند و طول عمر آنها ۵ الی ۷ سال خواهد بود. این ماهوارهها در فاصلهای ۷۱۴ تا ۸۲۳ مایلی از زمین استقرار یافته که فاصلهای بسیار بیشتر از ماهوارههای معمول دارند. ماهوارههای اینترنتی فعال در مدار زمین فاصلهای ۲۶۸ مایلی با سطح زمین دارند. اسپیسایکس به طور خاص میخواهد از فضای خصوصی و بکر استفاده نشده جو زمین برای مدار گردشی ماهوارههای خود استفاده کند.
به گفته موسسه FCC این پروژه در دو مرحله به اجرا درمیآید. در مرحله اول، حدود ۸۰۰ ماهواره اینترنتی برای کشور ایالات متحده برپا خواهد شد و در مرحله دوم ماهوارههای باقیمانده و جمعا ۴۴۲۵ ماهواره سراسر جهان را تحت پوشش اینترنت یک گیگابیت قرار میدهند. این ماهوارهها به مدت ۵ سال میتوانند به کاربران سراسر جهان خدمات اینترنتی بدهند.
ماهنامه شبکه را از کجا تهیه کنیم؟
ماهنامه شبکه را میتوانید از کتابخانههای عمومی سراسر کشور و نیز از دکههای روزنامهفروشی تهیه نمائید.
ثبت اشتراک نسخه کاغذی ماهنامه شبکه
ثبت اشتراک نسخه آنلاین
کتاب الکترونیک +Network راهنمای شبکهها
- برای دانلود تنها کتاب کامل ترجمه فارسی +Network اینجا کلیک کنید.
کتاب الکترونیک دوره مقدماتی آموزش پایتون
- اگر قصد یادگیری برنامهنویسی را دارید ولی هیچ پیشزمینهای ندارید اینجا کلیک کنید.
نظر شما چیست؟